canım hep söylüyorum MUTLULUK BULAŞICIDIR... sen mutlu ol sürekli ona güzel seyler söyle askım seni seviyorum iyi ki varsın ya özel seyler falan iste bi de sürekli anlayıslı ol ne derse tamam bitanem sen en dogrusunu bilirsin. ne yapalım sabredicez artık cok özledim falan a bi bakmıssın o da aynen öyle olmaya baslamıs. ama düsünsene sürekli bi sorun hakknda tartısıyorsnz eee tavırlı olunca insan içinden gelmiyo pek böyle seyleri söylemek bi süre sonra daha da büyüyo olay o da ters sen de ters yada ne bileyim iste bi yerde hata oluyo ve kopukluklar başlıyo ama mutluluk sevgi saygı anlayıs bulaşıyo. ama söyle söyleyeyim biraz sabırlı olman gerekiyo tatlım.. çünkü o söylemiyo banane ya deyip pes etme.. sen biraz sabırlı ol anlayıslı ol o da sasırsın senin bu haline aa gercekten çok değişmiş desin ve sana yeniden baglansın canım. kırgın oldugun zamanlarda bunu yapmak o kadar zor ki bazen ben bile gurur yapıp oynamıyorum bu oynu ama gururumu bi kenara bırakıp basardıgımda degmezmis üzülmeye diyor insan.. dene canım sonra gel bize anlat mutlulugunu...