• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişki nasıl kurtarılır

rocker_duck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2009
32
0
86
İstanbul
kızlar fikirlerinize ihtiyacım var birbirimizi seviyoruz fakat araya uzaklık girdi cok sukur 1 haftaya o da bitecek ama sarsıldık cok yıprattık birbirmizi onun sevgisi azaldı hayıtında istemedigi bazı zorluklarda var farkındayım aslında biraz taktige ihtiyacım var.nasıl geri getirebirim onu napabilirim kısaca bir erkek yeniden nasıl tavlanır??

kızlar fikirlerinize ihtiyacım var birbirimizi seviyoruz fakat araya uzaklık girdi cok sukur 1 haftaya o da bitecek ama sarsıldık cok yıprattık birbirmizi onun sevgisi azaldı hayıtında istemedigi bazı zorluklarda var farkındayım aslında biraz taktige ihtiyacım var.nasıl geri getirebirim onu napabilirim kısaca bir erkek yeniden nasıl tavlanır??

Allah Allah araya mesafe girince yediniz mi birbirinizi??
neden_?CADIARZU
bende uzaktan yaşıyorum ilişkimi nedense her geçen gün daha bağlanıyorum ona...
elbette kavgalarımız oluyor ama ayrılma noktası çok ciddi bende!!!

sorumu tekrar ediyorum neden bu kadar çok kavga ediyorsunuz arkadaşım yani özel değilse ona göre paylaşım yapalım...
yerimseniben

bende 1,5 sene uzak yaşadım aşkımdan şimdide askerlik sebebiyle uzağız ama biz birbirimizden kopamadık hiç 6 aylık bi ayrılık yaşadık ama hergün konuştuk o devrede bile şimdi nişanlıyız

kavgalarınızın sebepleri neydi önemli olan bu canım açıklarsan daha çok yardımcı olabilirz

ya cok tuhaf belirli bir neden söyleyemiyorum sanırım cok ilgi bekliyorum bu onu sıkıyor oysa dusunmeden söylüyor bazı seyleri ve beni kırıyor bunlar yani biraz kısıtlamak istiyor beni bense inatcıyım ve alınganım o da inatcı ve ısrarcı böyle şeyler yani ufak tefek seyler aslında benm sevgim arttı fakat onda hissediyorum soguklugu ben bunu gecirmek istiyorum butun mesele bu yoksa cok sevdgim halde kaybedicem onu

ışte aynı sebebler. Çok ilgi beklemek bazen hüsrana uğratıyo. Biraz geri çek kendini. Çok üstüne düşme. Neden böle oldu fılan diye çok soru yöneltme, eğer sürekli mesajlaşıyosan konusmak ıstıyosan bunuda azalt. O ne zaman ısterse o zaman atsın, arasın.Bu yüzden soğutmustum bende kendimden. Seninde aynı şeyleri yaşamanı istemem. boshayallersmile

ya belirli bi konu veremeyceim ufak tefek seyler ben cok ilgi bekliyorum.o dusunmeden kırıcı seyler soyluyor bu gibi seyler.benm sevgm azalmadı ama onunki azaldı.yeniden onu geri kazanmak istiyorum yoksa cok severken kaybedicegim

aynı seyi yanlıslıkla yazdım yeniden kusura bakmayin. evet bende cok mesajlasmak cok konusmak istiyorum sanırım cok sıktım fakat o da ne dedigini bilmiyor ve cok kırıyor beni.acıkcası napcaımı sasırmıs durumdayım

Birbirimize ne kadar benziyoruz istekler konusunda ya..:içelim: Gerçekten çok karışık bi durum. bi süre ne dese Alttan alcaksın artık. Sıkmamaya özen gostericeksin.Düzelir inş. cnm

sıkmayın arayın ama boğmayın...
özlediğinizi söyleyin tabıı özlüyorsanız
içten davranın ...
kolay gelsın..

biraz kabuğuna çekil:ecrin_bebek:

zaten sıkıntıları varken bir de ilgi istemek için onun üstüne gitti isen adamın gözündeki pozisyonun belli." sıkıntılı zamanımda daha da sıkıntı yaratan sevgili"alsanaalsanasmile

biraz destek ol ona. tabii içinden geliyorsa. ona destek olmak içinden gelmiyorsa da unut ki birbirinize daha fazla zarar vermeyin:umursamaz:

üstüne gitme
ama sevgini ve özlemini hissettir
bak hissettir diyorum boğma adamı
inşallah düzelir canım...

benım sevgilim de gıttı ama gerı dönecegını sanmıyorum ne yapsam dönmedı dönmez de artık yıne yanlızım hep yanlız kalacağım

canım hep söylüyorum MUTLULUK BULAŞICIDIR... sen mutlu ol sürekli ona güzel seyler söyle askım seni seviyorum iyi ki varsın ya özel seyler falan iste bi de sürekli anlayıslı ol ne derse tamam bitanem sen en dogrusunu bilirsin. ne yapalım sabredicez artık cok özledim falan a bi bakmıssın o da aynen öyle olmaya baslamıs. ama düsünsene sürekli bi sorun hakknda tartısıyorsnz eee tavırlı olunca insan içinden gelmiyo pek böyle seyleri söylemek bi süre sonra daha da büyüyo olay o da ters sen de ters yada ne bileyim iste bi yerde hata oluyo ve kopukluklar başlıyo ama mutluluk sevgi saygı anlayıs bulaşıyo. ama söyle söyleyeyim biraz sabırlı olman gerekiyo tatlım.. çünkü o söylemiyo banane ya deyip pes etme.. sen biraz sabırlı ol anlayıslı ol o da sasırsın senin bu haline aa gercekten çok değişmiş desin ve sana yeniden baglansın canım. kırgın oldugun zamanlarda bunu yapmak o kadar zor ki bazen ben bile gurur yapıp oynamıyorum bu oynu ama gururumu bi kenara bırakıp basardıgımda degmezmis üzülmeye diyor insan.. dene canım sonra gel bize anlat mutlulugunu...

canım hep söylüyorum MUTLULUK BULAŞICIDIR... sen mutlu ol sürekli ona güzel seyler söyle askım seni seviyorum iyi ki varsın ya özel seyler falan iste bi de sürekli anlayıslı ol ne derse tamam bitanem sen en dogrusunu bilirsin. ne yapalım sabredicez artık cok özledim falan a bi bakmıssın o da aynen öyle olmaya baslamıs. ama düsünsene sürekli bi sorun hakknda tartısıyorsnz eee tavırlı olunca insan içinden gelmiyo pek böyle seyleri söylemek bi süre sonra daha da büyüyo olay o da ters sen de ters yada ne bileyim iste bi yerde hata oluyo ve kopukluklar başlıyo ama mutluluk sevgi saygı anlayıs bulaşıyo. ama söyle söyleyeyim biraz sabırlı olman gerekiyo tatlım.. çünkü o söylemiyo banane ya deyip pes etme.. sen biraz sabırlı ol anlayıslı ol o da sasırsın senin bu haline aa gercekten çok değişmiş desin ve sana yeniden baglansın canım. kırgın oldugun zamanlarda bunu yapmak o kadar zor ki bazen ben bile gurur yapıp oynamıyorum bu oynu ama gururumu bi kenara bırakıp basardıgımda degmezmis üzülmeye diyor insan.. dene canım sonra gel bize anlat mutlulugunu...

Çok güzel yazmıssınız. Gerçekten anlayışlı ve sabırlı olmak gerekıyo. Bazı anlarda yapmak zor oluyo ama :mymeka:

Çok güzel yazmıssınız. Gerçekten anlayışlı ve sabırlı olmak gerekıyo. Bazı anlarda yapmak zor oluyo ama :mymeka:

evet cnım zor oluyor.. fakat eğer ilikinizi kurtarmak istiyorsanız bunu yapmakta fayda var birazcık sabır tatlım sadece biraz sabır gerekiyor. sonra bi bakmıssın gerisi kendiliğinden gelmiş. sürekli tartısmaktan kimse mutlu olmaz. hem ne demişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır. çok doğru bir söz... yine istediklerini yaptır ama tatlı dille. ne bileyim hayatım seni çok seviyorum seni paylaşamadıgımdan ve özledigimden böyle davranıyorum .yoksa ben hiç istemem üzmek sen nasıl istersen falan iste:D

Back
X