ilişki nasıl kurtarılır??*

OnsuzOlmaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
84
0
16
Ankara
bı onceki konumda herseyı anlattım ama gene derdım ı dogru anlatamadım. ben sızı anladım cok ınsanın dedıgı seyler soylenıyor yıne. arama sorma ama o zaman daha kotu oluyor. bi ilişkiyi kurtarmak ıcın aramamak sormamak dan daha baska bişey yokmu? tecrubeli aarkadaşlar cok caresızım gercekten ve yardıma ıhtıyacım var. kotuyum

Selam daha önce açtığın konuyu okudum sana yardım etmek isterim.ama önce sormam gereken birşey var sevgilin ayrılmasının sebebini sana söyledi mi ?

Selam daha önce açtığın konuyu okudum sana yardım etmek isterim.ama önce sormam gereken birşey var sevgilin ayrılmasının sebebini sana söyledi mi ?

evet bıkmış kavga etmekden artık bitmişim beni sevmiyormus ve ciddi. haklı ck kavga cıkarırdım ama beni bırakmayacagına kur'an a el basmıstı

Bir ilşki tek kişiyle kurtarılmaz ilişkisine sahip çıkıcak adam lazım sap gibi bırakıcak adam lazım değil bir ilşkiyi kurtarmak için :) Herzaman yanında olan sana destek olan adam lazım ilşkiyi kurtarmak için !

hm senin adına çok üzüldüm gerçekten.seni üzmek istemem arkadaşım ama aynısı benm bir arkadasmın başına gelmistı allah muhafaza sonu öyle cıksın ıstemem.ama ilıski tek başına kurtarılmyo malesef yanı kafasında bitirdıyse pek bi etkısı olmuyo.

Birde aklıma geldi şimdi belki gerçekten ayrılma sebebi bu değildir yani sana söyleyemediği bi sebepte olabilir...

önceki konunu okudum, yorumları da. bende aslında diğer arkadaşlar gibi onu rahat bırakıp çekilmen düşüncesindeyim 'ama' bunu genele dayanarak ve herkes kendi yaşadığına göre söylüyor. yani bu her ilişkide işe yarar diyemeyiz tabi sen eğer sevgilini tanıyosan doğrusu bilirsin . yanlız ,bence dediğin gibi bunaldım diyosa ,sana bakarken olmaz diyebiliyorsa üstelemen onu sana döndürmez daha da soğutur. şahsen bende bunalsam üstelendiğinde ona dönmem daha da geri çekerim. kendi kendine kaldığında birkaç gün düşünmese de sonrasnda illa hisseder yokluğunu ama onu bi kendine bırakabilirsen şu an sensizliğin ne demek olduğunuz zaten hiç bilmiyo ki anladığım kadarıyla. Kuran'a el bastı demişsin de insan sevgisi biterse yada öyle hissederse hele de sevgiliyken bunu düşünceğini sanmam. kaldı ki eşler bile boşanabiliyoken, artık bu kadar kolay bitirilebiyoken evlilikler, ilişkiyi bitirmek daha kolay. :31:

önceki konunu okudum, yorumları da. bende aslında diğer arkadaşlar gibi onu rahat bırakıp çekilmen düşüncesindeyim 'ama' bunu genele dayanarak ve herkes kendi yaşadığına göre söylüyor. yani bu her ilişkide işe yarar diyemeyiz tabi sen eğer sevgilini tanıyosan doğrusu bilirsin . yanlız ,bence dediğin gibi bunaldım diyosa ,sana bakarken olmaz diyebiliyorsa üstelemen onu sana döndürmez daha da soğutur. şahsen bende bunalsam üstelendiğinde ona dönmem daha da geri çekerim. kendi kendine kaldığında birkaç gün düşünmese de sonrasnda illa hisseder yokluğunu ama onu bi kendine bırakabilirsen şu an sensizliğin ne demek olduğunuz zaten hiç bilmiyo ki anladığım kadarıyla. Kuran'a el bastı demişsin de insan sevgisi biterse yada öyle hissederse hele de sevgiliyken bunu düşünceğini sanmam. kaldı ki eşler bile boşanabiliyoken, artık bu kadar kolay bitirilebiyoken evlilikler, ilişkiyi bitirmek daha kolay. :31:

aynenn katılıyorumm

onu rahat bıraktıgımda ya bensızşıge alışırsa hepten atarsa benı? gercı aksam 9 da bttı deyp gene telefnu kapttı kırdıgını syledı hattını ama gndzde yptı aynı şeyi. nyse onu rht brkmak kolay dedıgım gbı ama ya bnsz daha ck unutmasına sebep olursakı bnce oyle oluyor. bıde ben ne yapacagım pekı nasıl acı cekıyorum nasıl dayanacagım bana gerı donmesını beklerken

Büyük bir kavga sonrası bunları yaşamış olsanız ben de arama sorma kendine gelir derdim.
Ama burada başka bir mevzu söz konusu, siz ilişki kurtarmak değil yeniden sizi sevmesini istiyorsunuz.
Çünkü öbür tarafın ilişkiden çok sevgisi bitmiş.
Bunun için yapılabilecek malesef çok şey yok, kaderde ne varsa o derler.
Ben olsam ona olan aşkımı, sevgimi yüzüne haykırır ve onun sevgisizliğine, beni istemeyeşinine, bu durumuna katlanamayacağımı söyler gururumla giderdim.
Seviyor olsam da beni elinde oyuncak edemeyeceğini göstermek isterdim.(ki ben bunu daha önce gerçekten yaptım)
Diyeceksiniz ki zaten istediği bu.
Evet ona istediğini önce vermem gerekir ki doğru ya da yanlış yaptığını görebilsin.
Zaten aranızda gerçekten bir bağ var ise emin olun bir süre sora yana yakıla size geri döner ama sevgi kutsaldır, böyle sizi istemeyen birine daha da yapışır deyim yerindeyse sık boğaz ederseniz duyguların anlamı kaybolur.
Sevginizi ve gururunuzu alın, gidin beyefendinin hayatından.

Büyük bir kavga sonrası bunları yaşamış olsanız ben de arama sorma kendine gelir derdim.
Ama burada başka bir mevzu söz konusu, siz ilişki kurtarmak değil yeniden sizi sevmesini istiyorsunuz.
Çünkü öbür tarafın ilişkiden çok sevgisi bitmiş.
Bunun için yapılabilecek malesef çok şey yok, kaderde ne varsa o derler.
Ben olsam ona olan aşkımı, sevgimi yüzüne haykırır ve onun sevgisizliğine, beni istemeyeşinine, bu durumuna katlanamayacağımı söyler gururumla giderdim.
Seviyor olsam da beni elinde oyuncak edemeyeceğini göstermek isterdim.(ki ben bunu daha önce gerçekten yaptım)
Diyeceksiniz ki zaten istediği bu.
Evet ona istediğini önce vermem gerekir ki doğru ya da yanlış yaptığını görebilsin.
Zaten aranızda gerçekten bir bağ var ise emin olun bir süre sora yana yakıla size geri döner ama sevgi kutsaldır, böyle sizi istemeyen birine daha da yapışır deyim yerindeyse sık boğaz ederseniz duyguların anlamı kaybolur.
Sevginizi ve gururunuzu alın, gidin beyefendinin hayatından.

dayanamıyorum onsuzluga

dayanamıyorum onsuzluga

Arkadaşım, ben de yaşadım aynılarını inan ki seni çok ama çok iyi anlıyorum.
2 ay ayrı kalmıştım, 15 kilo verdim ben:)
Hastalıklı gibi geziyordum, yemiyordum, içmiyordum, konuşmuyordum, uyumuyordum, yatağımdan çıkarabilene aşkolsun.
Yeni ehliyet almıştım, resmen ölümüne sürüyordum o arabayı.
Hergün yine mi yaşıyorum diye gözlerimi açıyordum dünyaya.
Ailem, tüm arkadaşlarım, eş dost pervaneydi bu kız git gide ölüyor diye.
O yüzden emin ol seni anladığıma...

Şimdi ben sana yapman gerekeni söyledim, Sevgi dolu bir kadından çok onurlu ve gururlu bir kadın isteklerine daha çabuk ulaşır.
Sen eğer onsuzluğa bu kadar aciz olduğunu belli edersen hiçbir sonuç alamazsın, aksine karşısında çok seven ama bir yandan da buna katlanamayacak bir hanım görürse ben ne yapıyorum ikilemi yaratırsın.
Kendi ilişkimde ben bunu uyguladım, ilk senin dediklerini yaptım olmadı...
Sonra ise kendimi topladım, ona çok güçlü göründüm, onu sevmemin bana bunları yaşatacağı anlamına gelmediğini ifade ettim.
1 ay sonra o dolandı peşimde, çok pişmanım diye.
Yetmedi ama bu bana....
Her gün ağlasam da açmadım o telefonları, daha da ulaşılmaz oldum.
1ay benimle beraber o da süründü, işte o zaman anladı ne yaptığını...
Bir insanın sevgisiyle oynanmayacağını farketti, tabi yaptığı yanlışı görmesi ve pişmanlığı da cabası...

Güçlü ve gururlu dur, sık dişini, kendine bunları yaptırma.

Arkadaşım, ben de yaşadım aynılarını inan ki seni çok ama çok iyi anlıyorum.
2 ay ayrı kalmıştım, 15 kilo verdim ben:)
Hastalıklı gibi geziyordum, yemiyordum, içmiyordum, konuşmuyordum, uyumuyordum, yatağımdan çıkarabilene aşkolsun.
Yeni ehliyet almıştım, resmen ölümüne sürüyordum o arabayı.
Hergün yine mi yaşıyorum diye gözlerimi açıyordum dünyaya.
Ailem, tüm arkadaşlarım, eş dost pervaneydi bu kız git gide ölüyor diye.
O yüzden emin ol seni anladığıma...

Şimdi ben sana yapman gerekeni söyledim, Sevgi dolu bir kadından çok onurlu ve gururlu bir kadın isteklerine daha çabuk ulaşır.
Sen eğer onsuzluğa bu kadar aciz olduğunu belli edersen hiçbir sonuç alamazsın, aksine karşısında çok seven ama bir yandan da buna katlanamayacak bir hanım görürse ben ne yapıyorum ikilemi yaratırsın.
Kendi ilişkimde ben bunu uyguladım, ilk senin dediklerini yaptım olmadı...
Sonra ise kendimi topladım, ona çok güçlü göründüm, onu sevmemin bana bunları yaşatacağı anlamına gelmediğini ifade ettim.
1 ay sonra o dolandı peşimde, çok pişmanım diye.
Yetmedi ama bu bana....
Her gün ağlasam da açmadım o telefonları, daha da ulaşılmaz oldum.
1ay benimle beraber o da süründü, işte o zaman anladı ne yaptığını...
Bir insanın sevgisiyle oynanmayacağını farketti, tabi yaptığı yanlışı görmesi ve pişmanlığı da cabası...

Güçlü ve gururlu dur, sık dişini, kendine bunları yaptırma.

uygulayacagım.. bana yardımcı olurmusun peki? hergun. ben cok boyle yalnızım. gercekten işe yararmı? ve beni unuturmu? ben bilmiyorum ne yapacagımı gercekten. uygulayacagım denemedıgım birtek o kaldı zaten

uygulayacagım.. bana yardımcı olurmusun peki? hergun. ben cok boyle yalnızım. gercekten işe yararmı? ve beni unuturmu? ben bilmiyorum ne yapacagımı gercekten. uygulayacagım denemedıgım birtek o kaldı zaten

Tabi ki olurum:)
İlk öncelikle kendini toplaman lazım, sevgiline karşı güçlü görünmek adına.
Bakımını eksik etme, hatta her zamankinden fazla kendine özen göster.
Elbet görüşürsünüz, o sırada yeni meraklar edindiğinden bahset ona.(o güne kadar senden duymadığı konularda fikirlerin olsun)
Onsuz da hayatına bir şekilde devam edebildiğini göstermen lazım öncelikle.
Ararsa aç istersen ama bu mevzulara girme, arkadaşın gibi muhabbet et ve asla ama asla yapma böyle dayanamıyorum gibi kelimeler kullanma.
Aksine evet ben seni çok sevdim, haklısın, ilişkimiz yürümüyor olabilir ama sen hayatında karşılaşabileceğin bir şansı geri tepiyorsun, buna artık bir şey diyemem, sevgim yüzünden bu kadar da küçülemem gibi özgüvenli cümleler kur.
Sendeki farklılığı görmesini sağla, emin ol merak edecektir bu kıza ne oldu diye...

Tabi ki olurum:)
İlk öncelikle kendini toplaman lazım, sevgiline karşı güçlü görünmek adına.
Bakımını eksik etme, hatta her zamankinden fazla kendine özen göster.
Elbet görüşürsünüz, o sırada yeni meraklar edindiğinden bahset ona.(o güne kadar senden duymadığı konularda fikirlerin olsun)
Onsuz da hayatına bir şekilde devam edebildiğini göstermen lazım öncelikle.
Ararsa aç istersen ama bu mevzulara girme, arkadaşın gibi muhabbet et ve asla ama asla yapma böyle dayanamıyorum gibi kelimeler kullanma.
Aksine evet ben seni çok sevdim, haklısın, ilişkimiz yürümüyor olabilir ama sen hayatında karşılaşabileceğin bir şansı geri tepiyorsun, buna artık bir şey diyemem, sevgim yüzünden bu kadar da küçülemem gibi özgüvenli cümleler kur.
Sendeki farklılığı görmesini sağla, emin ol merak edecektir bu kıza ne oldu diye...

yarın koafore gidecegim zaten. saçlarımı açtıracagım.. salı gunu konusacaktık normalde aynı salonda spora gidiıorz cunku. kndime dikkat edicem o gun sadece tek bi kere daha soylıycem devam etmek ıstedıgımı hayır derse peki deyip kabul edecegim.. size teşekkür edeerim umarım benimle ilgilenirsiniz ıhtiyacım var kimseye derdimi anlatamiyorum. ama gercekten eyer kaybedeceksem tamamen yapmak ıstemiyorum her ne olursa olsun onunla olmak ıstıyorum..

Selam bende tlfk arkadaşıma katılıyorum.biraz uzakta durman ve sabretmen gerekiyo sonra bi bakacasınki artık kendi ayaklarının üzerinde durabiliyon ve sevdiğin insanda sana dönmüş ışte o zaman kararını verirsin hayatının geri kalanına onsuz mu yoksa onla mi devam edeceğine...

Back
X