Genelde ilk 2 gün den biri tercih ediliyorKızlar yumurtlama günlerimi ovülasyon testi ile takip ediyorum ancak şu konuda bilgisizim. Diyelim ki tek bir gün ilişkiye girebilme hakkımız var. O gün ovülasyonda pik gördüğümüz gün mü olmalı yoksa pikten sonraki çatlama günü mü olmalı? Yani çocuk yapmak için hangi günü değerlendirmek daha karlı ?
Yani pik günü mü çatlama günü müGenelde ilk 2 gün den biri tercih ediliyor
Pikten önce ki 2 gün ve pikten sonra ki iki gün çok onemlı. Pik gördükten sonra ki 24-36 saat içinde çatlama oluyor. Yani isterseniz pikten sonra hemen ya da 1 gün sonra yapabilrisiniz.Yani pik günü mü çatlama günü mü
Ayyy hadi inşallah pozitife dönsünnnnnBenim bu ay mesela pikim eylül 17 ydı bız oncesını ve sonranı değerlendırdık. Adedt gecıkmesının 3. günündeyım suan bakalım beklıyorum. Dun test yaptım hcg idarardan negatıf.
Embrıyolog idil bozkurt çatlamadan önceki 2. Günde hamile kalma sansının daha fazla oldugunu söyluyorKızlar yumurtlama günlerimi ovülasyon testi ile takip ediyorum ancak şu konuda bilgisizim. Diyelim ki tek bir gün ilişkiye girebilme hakkımız var. O gün ovülasyonda pik gördüğümüz gün mü olmalı yoksa pikten sonraki çatlama günü mü olmalı? Yani çocuk yapmak için hangi günü değerlendirmek daha karlı ?
Ben pik vs seylerden hic anlamadim halada anlayamiyorum. 2 tane bebem var her ikiside adet bitti 2 gun falan gectikten sonra iliski olur ben iliski olsugunda genelde cocuk istiyosam eyer kalkip direk dus almiyorum sabah dusumu aliyorum, ve az bisede bacaklarimi yukari kaldiriyorum. Bu sekilde ben hamile kaldim.Kızlar yumurtlama günlerimi ovülasyon testi ile takip ediyorum ancak şu konuda bilgisizim. Diyelim ki tek bir gün ilişkiye girebilme hakkımız var. O gün ovülasyonda pik gördüğümüz gün mü olmalı yoksa pikten sonraki çatlama günü mü olmalı? Yani çocuk yapmak için hangi günü değerlendirmek daha karlı ?
Eşimde sperm sorunu var her gün yapamayabiliyoruz o yüzden sordum aslında canımmpozitif gordugunuz gunleri ve negatife dondugu gunu degerlendirinilla bi gunu secmek zorunda degilseniz tabi..
Aslında hiç takip etmeden kafaya takmadan yapınca ne güzel daha iyi oluyor dimiBen pik vs seylerden hic anlamadim halada anlayamiyorum. 2 tane bebem var her ikiside adet bitti 2 gun falan gectikten sonra iliski olur ben iliski olsugunda genelde cocuk istiyosam eyer kalkip direk dus almiyorum sabah dusumu aliyorum, ve az bisede bacaklarimi yukari kaldiriyorum. Bu sekilde ben hamile kaldim.
Ben hep pik gününü değerlendiriyorum sadece bir de böyle deneyeyim bu ayEmbrıyolog idil bozkurt çatlamadan önceki 2. Günde hamile kalma sansının daha fazla oldugunu söyluyor
pik günü canım.Kızlar yumurtlama günlerimi ovülasyon testi ile takip ediyorum ancak şu konuda bilgisizim. Diyelim ki tek bir gün ilişkiye girebilme hakkımız var. O gün ovülasyonda pik gördüğümüz gün mü olmalı yoksa pikten sonraki çatlama günü mü olmalı? Yani çocuk yapmak için hangi günü değerlendirmek daha karlı ?oik
Bence ikiside ben ikisini de yapıyorum çünkü 3 . Gün bisiye yaradığını düşünmüyorum ama öncelik olarak ilk gün pik günüYani pik günü mü çatlama günü mü
Tamam canım teşekkür ederimOvülasyon testini bende kullanıyorum pik gününü değerlendir 1 gün boşluk bırak çatlama günü bir daha değerlendir testi aldığım yer bu şekilde söyledi ayrıca sperm daha kaliteli olur 1 gün arayla yaptığında
Aynen oyle oluyor kafaya o gunusunu takinca daha insan bir stresli oluyor, siz sadece adet bittigi zaman sonraki gunlere bakin. Adetin bittigi gun hemen deilde ondan bir kac gun sonrasinda olumlu sonuclar alirsiniz insallahAslında hiç takip etmeden kafaya takmadan yapınca ne güzel daha iyi oluyor dimi
Tamam canım inşallah bu ay da o şekilde değerlendireceğim bakalım. İnşallah rabbim sağlıklıca verirAynen oyle oluyor kafaya o gunusunu takinca daha insan bir stresli oluyor, siz sadece adet bittigi zaman sonraki gunlere bakin. Adetin bittigi gun hemen deilde ondan bir kac gun sonrasinda olumlu sonuclar alirsiniz insallah
iki gün pik gördükten sonra silikleştiği günüde mi değerlendirmek doğru olur?Aynen oyle oluyor kafaya o gunusunu takinca daha insan bir stresli oluyor, siz sadece adet bittigi zaman sonraki gunlere bakin. Adetin bittigi gun hemen deilde ondan bir kac gun sonrasinda olumlu sonuclar alirsiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?