İlişki sırasında acı

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.408
5.206
148
Kızlar 1 yıl olacak evleneli. İlişki sırasında çok canım acıyor. Kayganlaştırıcı falanda kullanıyoruz ama maalesef acıyor gene. Bi de hergün yapmaya dayanamıyorum. En az 1gün ara vermeliyiz. Doktora gitmek istiyorum. Ama alttan muayeneden korkuyorum. Yara falan mı var acaba. Bu kadar acı normal mi?

asla ihmal etmeyin. İmkanınız varsa ya çapada Funda hocaya ya Kartal’da Ahmet kaleye ya da özel klinik olarak Süleyman Engin akhan’a gidin. Ben 4 senedir evliyim ve vulvar vestibülit diye bir rahatsızlık olduğunu 3 sene sonra Süleyman hoca buldu. Bu 3 isimden başkasıyla zaman kaybetmeyin. Doktorların psikolojik, alışınca geçer laflarına da inanmayın. Geçmiş olsun. Benim açtığım konular bunlar, dilerseniz okuyun. Hamile kaldım çok şükür. Hamile kalmasaydım ameliyat olacaktım Süleyman hocaya.

Çok sagolun ama izmirdeyim. Ve acaba miyom falan olabilir mi

Bende de vardı o canım bende yaramı acaba dedim ama meğer vajinismusmuş 2 yıl sürdü o kadar acıyordu ki ilişki sonrası falan 1 saat yanma oluyordu

Peki nasıl düzelir ki
Ya çok zor bişey bu canım ama benim sanırım şöyle düzeldi bebek çok istediğim için doktora gittim sürekli alttan ulturasona girmek zorunda kaldım ondan sonra baktım ki alışmışm ama doktorumda sağolsun çok anlayışlıydı alıştırdı beni parmakla denedin mi peki o zaman da acıyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…