Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ilişki sırasında kanama... bakarmısın kızlarr....!!
yok korkulacak bişey değil.. yakma işlemiyle hallomuştu arkadaşımın... ama o çok bekletti yarası çok büyüdü.. daha küçük yaralar dondurularak çok basit bi şekilde halloluyomuş.. o nedenle çok beklemeden gitmeni öneririm.. ne kadar erken gidersen o kadar çabuk tedavi olunuyo bu rahatsızlıkta..
yok korkulacak bişey değil.. yakma işlemiyle hallomuştu arkadaşımın... ama o çok bekletti yarası çok büyüdü.. daha küçük yaralar dondurularak çok basit bi şekilde halloluyomuş.. o nedenle çok beklemeden gitmeni öneririm.. ne kadar erken gidersen o kadar çabuk tedavi olunuyo bu rahatsızlıkta..
sen yine adetini bekle bakalım.. yerleşme kanaması adet sonrası oluyomudur bilmiyorum ama belkide öyledir.. ama hamilelik çıkmazsada hafife alma.. biz kadınlar maalesef fazla sorunluyuz.. o nedenle kadınsal sorunları ertelememekten yanayım..
inşallah bebiş belirtisidir ve güzel haberlerini alırız...
sen yine adetini bekle bakalım.. yerleşme kanaması adet sonrası oluyomudur bilmiyorum ama belkide öyledir.. ama hamilelik çıkmazsada hafife alma.. biz kadınlar maalesef fazla sorunluyuz.. o nedenle kadınsal sorunları ertelememekten yanayım..
inşallah bebiş belirtisidir ve güzel haberlerini alırız...
adetim daha gelmedi işte adet öncesi oluyor yerleşme kanaması.bi bu sorunum kalmıştı zaten :) inşallah canım inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallahh
pardon yanlış yazmışım önceki yazımda.. yerleşme kanaması adet sonrası oluyomu bilmiyorum yazmışım.. yerleşme kanaması ilişki sonrası hemen olurmu bilmiyorum olacaktı :)