ilişki sırasında kondom yırtılması

Evet. Nasıl oldu anlamadım ya hapı atladım ya unuttuğum bir gün oldu aldım sandım bilemiyorum. En çok şaşırdığım da ertesi gün hapına rağmen hamile kalmak. Hamileliği öğrenince de acaba çocukta bir engel olacak mı diye detaylı ultrasona kadar öldüm öldüm dirildim..
Ilginc muhtemelen hapi almadiginiz gune denk gelmiştir.Ben ilk hamileligimde çok zorlandim 3yil ugrastim.Ikincide korunuyordum adete 10gun kala bir kez korunmadik nasil olsa birsey olmaz diye hemen hamile kalmiştim şok yani🤪3 yil ugraş istemedigin zaman hemen olsun.

Boşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye. 🫠 Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.
Bende her önleme rağmen gelen minnoş kızımın bezelye parmaklarını öpüyorum şuan. Belki ileride istesem de olmayacak şuan plansız şekilde olması da bir nasip diyorum.

Ilginc muhtemelen hapi almadiginiz gune denk gelmiştir.Ben ilk hamileligimde çok zorlandim 3yil ugrastim.Ikincide korunuyordum adete 10gun kala bir kez korunmadik nasil olsa birsey olmaz diye hemen hamile kalmiştim şok yani🤪3 yil ugraş istemedigin zaman hemen olsun.
Nasibe çok inanıyorum. Kendini paralasan, bir dünya para döksen olmuyor bazen, ama bazen hiç aklında bile yokken sürpriiiz😅

bugun ilişkim oldu kondom yırtılmış bi kaç kez gel git yaptıktan sonra fark ettik hemen çıkarttım yıkadım yenisini taktık ve onda sorun olmadı boşalma yok ama sevgilim sperm olabilir dedi ella alamıyorum r
reglim biteli 4 gün oldu ovulasyon 2. gündeyim hamilelik ihtimali yüksekmidir
Pardon da adam Wolverin de cükünden demirler mi çıkıyor ya da sizin vajinada diş mi var 2 3 git gelmede nasıl yırtılilabiliyor?

Bende her önleme rağmen gelen minnoş kızımın bezelye parmaklarını öpüyorum şuan. Belki ileride istesem de olmayacak şuan plansız şekilde olması da bir nasip diyorum.
Merhaba, ilişki başlamadan önce korunmaya başlamış mıydınız yoksa ilişki başladıktan bir süre sonra mı korundunuz? Kusura bakmayın, detay bir soru oldu ama şu an kendimde benzer şüpheler taşıdığım için içimi rahatlatma ihtiyacıyla soruyorum

Boşuna dememiş atalar, zenginin malı, fakirin dölü artar diye. 🫠 Ben çok düşük ihtimalin olduğu bir ilişkide hamile kaldım. Şimdi beş aylık oldu bebişim. Çok şükür iyi ki olmuş.
Merhaba, ilişki başlamadan önce korunmaya başlamış mıydınız yoksa ilişki başladıktan bir süre sonra mı korundunuz? Kusura bakmayın, detay bir soru oldu ama şu an kendimde benzer şüpheler taşıdığım için içimi rahatlatma ihtiyacıyla soruyorum

Back
X