Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlama iğneleri bu tarz ağrılar yapıyor , döllenme bile gerçekleşmemişken daha ağrıyı hissetmeniz imkansız.2 gün önce çatlatma iğnesi oldum 50 saat oldu ilişki oldu ve ilişki sonrası 20 dk sonra kasığımda 2 dk süren ağrım oldu ve geçti bu şekilde hamile olduğunu öğrenen varmı?
Çatlama ağrısı bu sekilde mi oluyor peki belkide iğneden once oldu catlama bilemem ki cnku 20 mm iğne gunu yunurtam vardı biri 16 biri 20 mm idi iğne oldm 4.gun agrım oldu ve hala ara ara o kdar siddetlrnmesede agrm var birde iğne akıntı yapıo mu acaba cok akıntım varçatlama iğneleri bu tarz ağrılar yapıyor , döllenme bile gerçekleşmemişken daha ağrıyı hissetmeniz imkansız.
Çatlatma iğneleri akıntı yapıomu acaba bilginiz varmıBöyle birşey bilimsel olarak da yok ağrı başka bir nedenden olabilie
çatlama iğnesinin içindeki hormonlar ve daha sınra çatlayan yumurtaların sıvısı o ağrıları yapıyor.Çatlama ağrısı bu sekilde mi oluyor peki belkide iğneden once oldu catlama bilemem ki cnku 20 mm iğne gunu yunurtam vardı biri 16 biri 20 mm idi iğne oldm 4.gun agrım oldu ve hala ara ara o kdar siddetlrnmesede agrm var birde iğne akıntı yapıo mu acaba cok akıntım var
Teşekkür ederimçatlama iğnesinin içindeki hormonlar ve daha sınra çatlayan yumurtaların sıvısı o ağrıları yapıyor.
iğnede hcg hormonu olduğu için artan progestana da bağlı bu tür ağrılar oluyor malesef,
Akıntı her kadında olur ondan da bilemeyiz ki yaÇatlatma iğneleri akıntı yapıomu acaba bilginiz varmı
Normalde oluo ama bunun rengi ve kıvamı farklı o yuzden sordumAkıntı her kadında olur ondan da bilemeyiz ki ya
Bence erken gebelik testi en iyisi oda adete 3-4 gün kala daha net sonuç veriyor bende her ay denerdim de sonunda bıraktım dedım o ay olduNormalde oluo ama bunun rengi ve kıvamı farklı o yuzden sordum
Catlatma iğnesi vuruldum canım o yuzden yalancı pozitif çıkıyorBence erken gebelik testi en iyisi oda adete 3-4 gün kala daha net sonuç veriyor bende her ay denerdim de sonunda bıraktım dedım o ay oldu
Biraz daha sabrettt ne zaman belli olacak rabbim kısmet etsin inşallah yaCatlatma iğnesi vuruldum canım o yuzden yalancı pozitif çıkıyor
İnşallah canım bugün 5.gün iğnenin 7 gün sonra belli olucak inşallahBiraz daha sabrettt ne zaman belli olacak rabbim kısmet etsin inşallah ya
Bana da haber edin dualarım sizinleİnşallah canım bugün 5.gün iğnenin 7 gün sonra belli olucak inşallah
Tamam canımBana da haber edin dualarım sizinle