Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar aranıza yenıii katıldım. Eşimle ilişki sonrası 20 dk sonra duş alıyorum. 2 senelik evliyiz ve çocuğumuz olmadı hala.. Bunun etkisi varmı sizce? Önerileriniz nelerdir
Merhaba arkadaşlar aranıza yenıii katıldım. Eşimle ilişki sonrası 20 dk sonra duş alıyorum. 2 senelik evliyiz ve çocuğumuz olmadı hala.. Bunun etkisi varmı sizce? Önerileriniz nelerdir
Bence kesinlikle yok ama stresle kesin ilişkisi var. Çünkü ben de denedim ,totoyu kaldırıp ayakları yukarı dikmek yarım saat sonra ,bir saat sonra ,iki saat sonra, hatta sabah. Olmuyo gidecek olan sprerm zaten çoktan gitmesi gereken yere yola çıkıyo. Tüm bunları yapmadigim Zaman hamile kaldım.