İlişki sonrası duş

YHK0308

Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2020
3
0
16
Merhaba arkadaşlar aranıza yenıii katıldım. Eşimle ilişki sonrası 20 dk sonra duş alıyorum. 2 senelik evliyiz ve çocuğumuz olmadı hala.. Bunun etkisi varmı sizce? Önerileriniz nelerdir

Bence etkisi yok canım ya çünkü doktorlar sperm in çok hızlı hareket ettiğini söylüyor 20dk gayet yeterli bir süre istersen bir kadın doğuma görün 🙂

Merhaba arkadaşlar aranıza yenıii katıldım. Eşimle ilişki sonrası 20 dk sonra duş alıyorum. 2 senelik evliyiz ve çocuğumuz olmadı hala.. Bunun etkisi varmı sizce? Önerileriniz nelerdir
Ben anında alıyordum duramıyordum hamileyim bununla alakali degildir bence

Bence kesinlikle yok ama stresle kesin ilişkisi var. Çünkü ben de denedim ,totoyu kaldırıp ayakları yukarı dikmek yarım saat sonra ,bir saat sonra ,iki saat sonra, hatta sabah. Olmuyo gidecek olan sprerm zaten çoktan gitmesi gereken yere yola çıkıyo. Tüm bunları yapmadigim Zaman hamile kaldım.

Bence etkisi yok canım ya çünkü doktorlar sperm in çok hızlı hareket ettiğini söylüyor 20dk gayet yeterli bir süre istersen bir kadın doğuma görün 🙂
Bence böyle yapmaya devam edin. Eskiler ayakları havaya dikin derdi:) doğrumu bilmem ancak fizik kurallarına göre de mantıklı.

Back
X