ilişki sonrası kanama ne olur cevap verinnn

azra2206

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
236
0
96
Van
iyi akşamlar doktor bey. ben sat dan 18 gün geçtikten sonra yumurtladım ve gebe kaldım.beta hcg değerlerim:

27.gün 18
31.gün 149 (kese yok)
6 hafta 957 (kese belirsiz küçük)
8 hafta 2836 (kese görüldü)
9 hafta 4057
2gün sonra ilişki sonrası kanama beta hcg 3918.. (sadece kese)

doktor bey beta hcg nin 3918 çıkmasından sonra ilişki yasak dedi doktorum ama buna rağmen ilişki oldu ve kanama yine geldi..ve bundan dolayı çok vicdan azabı duyuyoruz eşimle..biz bebeğimizi ikinci kez girdiğimiz ilişki sonucu öldürmüş olabilir miyiz yoksa zaten düşecek miydi? bu arada hiç bir zaman bebeği göremedik doktorum geç döllenme dierek bizi oyaladı..ne olur bize bir cevap verin çok vicdan azabı çekiyoruz

doktor bey bir de kurtarılamayacak düşükler hani sancılı bir kanama başlar ve durmaz o mu demek çünkü birinci ilişkide kesem düzgündü bozulmamıştı ve açık kırmızı taze kanama hemen durdu 2.den sonra doktora gitmedim ama kanama daha koyu ve böyle ufak kan pıhtısı gibi parça vardı adetimle de gelirdi bazen.o da hemen durdu.belki hala umut olabilir mi bebeğim için

doktor bey son sorum benim homa ır testimde 2.51 insülin direnci çıkmıştı ve glucophage kullanıyordum.pko da vardı. doktorum bu ilacı bırakmam gerektiğini söyledi acaba bu da etken olabilir mi bu durumumda

iyi akşamlar doktor bey. ben sat dan 18 gün geçtikten sonra yumurtladım ve gebe kaldım.beta hcg değerlerim:

27.gün 18
31.gün 149 (kese yok)
6 hafta 957 (kese belirsiz küçük)
8 hafta 2836 (kese görüldü)
9 hafta 4057
2gün sonra ilişki sonrası kanama beta hcg 3918.. (sadece kese)

doktor bey beta hcg nin 3918 çıkmasından sonra ilişki yasak dedi doktorum ama buna rağmen ilişki oldu ve kanama yine geldi..ve bundan dolayı çok vicdan azabı duyuyoruz eşimle..biz bebeğimizi ikinci kez girdiğimiz ilişki sonucu öldürmüş olabilir miyiz yoksa zaten düşecek miydi? bu arada hiç bir zaman bebeği göremedik doktorum geç döllenme dierek bizi oyaladı..ne olur bize bir cevap verin çok vicdan azabı çekiyoruz

İlişki ile çocuk düşmez. Yattığı yerde çocuğunu düşüren bir gebeye "bakın yattığınız için çocuğunuzu düşürdünüz" diyor muyuz? Demiyoruz. Geçmiş olsun. Bebeğinize en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle...

doktor bey son sorum benim homa ır testimde 2.51 insülin direnci çıkmıştı ve glucophage kullanıyordum.pko da vardı. doktorum bu ilacı bırakmam gerektiğini söyledi acaba bu da etken olabilir mi bu durumumda

Hayır. Bazı gebelerimize gebelik süresince glucophage verebiliyoruz.....

doktor bey beta hcg değerim 3918 e düşmüştü önceki mesajda değerleri yazmıştım üç gün sonra 4700 e çıkmış.sizce hala boş gebelik olabilir mi çok merak ediyorum bir umut var mı sat 13 ekim bu arada hala düzgün biçimde görünüyor

[/ATTACH]

Eklentiler

• $Fotoğraf0007.webp
    $Fotoğraf0007.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 191
  • $Fotoğraf0009.webp
    $Fotoğraf0009.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleme:
bu resim de 3918 olduğu zaman çekilmişti doktor bey 17 aralıkta. 15 cm MI 1.3 / TGen TIb 0.3 yazıyor acaba 1.3 kese büyüklüğü mü yorumlarsanız çok sevinirim doğu hizmeti yapan bir öğretmenim burada pek doktor yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:
bu resim de 3918 olduğu zaman çekilmişti doktor bey 17 aralıkta. 15 cm MI 1.3 / TGen TIb 0.3 yazıyor acaba 1.3 kese büyüklüğü mü yorumlarsanız çok sevinirim doğu hizmeti yapan bir öğretmenim burada pek doktor yok yardımcı olursanız çok sevinirim

Bulunduğunuz haftanın gerisinde. Sağlıklı günler dilerim...

Merhaba bora bey ben aşılama ile 5 haftalık hamileyim daha öncede 5 haftalık bir düşüğüm oldu ilişki esnasında kanamam oldu sonra tekrar normale döndü sizce ne yapmalıyım doktorumu aradım sadece dinlenmemi istedi sizce bu neden oldu ne yapmalıyım.SAYGILAR...

Merhaba bora bey ben aşılama ile 5 haftalık hamileyim daha öncede 5 haftalık bir düşüğüm oldu ilişki esnasında kanamam oldu sonra tekrar normale döndü sizce ne yapmalıyım doktorumu aradım sadece dinlenmemi istedi sizce bu neden oldu ne yapmalıyım.SAYGILAR...

Doktorunuzun önerilerine katılıyorum. her üç gebeden birinde bu haftalarda kanama olabiliyor. Sağlıklı bir gebelik dilerim...

Back
X