Kizlar eşimle korunmuyoruz.Bu ay adetim biteli 5 gün oldu 2 kere korunmasız oldu.Esim bosaldiktan sonra vajinanın ic kısmında acı ağrı oluyor.Gecen sene böyle olmuştu hamile kalmıştım ama bebeğin kalp atışı olmamıştı 11 haftalıkken almışlardı.Yine aynı şey olur mu ki bu ne kafayı yiyeceğim evham yaptım aynilari olur diye
Reglim 22 Ekim. Gebelik oluşması için uğraşıyoruz henüzBahsettiğiniz enfeksiyon belirtisi. Regli başlangıcınız ne, kaç gün sürüyor bilmiyorum ama henüz gebelik oluşması mümkün değil.
İnşallah en kısa zamanda hayırlı haberler alırsınız
Reglim 22 Ekim. Gebelik oluşması için uğraşıyoruz henüzAma garip olan sperm ilk vicuduma girdiğinde yanma başlıyor sonra yanması azalıyor ve geçiyor.
Biliyorum bugün akıntım vardı değerlendirelim dedik.Bi kaç kere daha deneyim geçmezse doktora gideyim.Belki geçicidir.İnsallahhBelki eşinde enfeksiyon vardır
Normalde yumurtlama dönemine daha yeni girmiş olman lazım ve 3-4 gn sonra çatlama anca oluşur. Tabi bu genelleme yani herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
Biliyorum bugün akıntım vardı değerlendirelim dedik.Bi kaç kere daha deneyim geçmezse doktora gideyim.Belki geçicidir.İnsallahh
Maşallah senin çok az kalmışİnşallah en kısa sürede güzel haberler alırsınız
Eyer yeni basladiysaniz vucut kendini alistiriyir sperme bende ilk ay oyle kasiklarim agridi ates basmasi bazen usume ara ara mide bas donmesi hamileyim sandim gecen ay ama malesef bu ay tekrar denedik bir hafta var adetime ama diyer aydaki gibi olmadim bu ay biraz daha sakin vucudum kendini dinle derim her ay vucundaki degisikleri izleReglim 22 Ekim. Gebelik oluşması için uğraşıyoruz henüzAma garip olan sperm ilk vicuduma girdiğinde yanma başlıyor sonra yanması azalıyor ve geçiyo
Ama tabi enfeksiyondanda olabilir bi doktara gorun derimKizlar eşimle korunmuyoruz.Bu ay adetim biteli 5 gün oldu 2 kere korunmasız oldu.Esim bosaldiktan sonra vajinanın ic kısmında acı ağrı oluyor.Gecen sene böyle olmuştu hamile kalmıştım ama bebeğin kalp atışı olmamıştı 11 haftalıkken almışlardı.Yine aynı şey olur mu ki bu ne kafayı yiyeceğim evham yaptım aynilari olur diye
Evet bir yerde birisi zamanla geçti yanmalar demiş.İnsallah öyle olur.Biraz sakin bırakayım vücudumu bu ay geçmezse gideyim doktoraEyer yeni basladiysaniz vucut kendini alistiriyir sperme bende ilk ay oyle kasiklarim agridi ates basmasi bazen usume ara ara mide bas donmesi hamileyim sandim gecen ay ama malesef bu ay tekrar denedik bir hafta var adetime ama diyer aydaki gibi olmadim bu ay biraz daha sakin vucudum kendini dinle derim her ay vucundaki degisikleri izle
Son adet senin ne zamanAma tabi enfeksiyondanda olabilir bi doktara gorun derim
7 ekim bir hafta kaldi acaba test yapsam cikarmiSon adet senin ne zaman
Son ilişki ne zamandi?7 ekim bir hafta kaldi acaba test yapsam cikarmi
Simdi benmki adet bitti 19 da basladim ve 24 ne kadar araliksiz iliski yasadim o tarihler arasinda dogurganlik gunum yumurtlama gunlerimdi degerlendirdik ve ara verdim enson ise 29 ve 30 da oldu tabi adete yakin bisey olmaz onemli olan yumurtlama ve dogurganlik gunu onlarida degerlendirdik zaten insllh tutmusturSon ilişki ne zamandi?
bunu hamile kalmadan kısa bi sure once yasamıstım. hatta degerlendırmem gereken haftayı harcıycaktım da zaten o ay olmadı..neyse. idrar yolu enf varsa eşinde yada az su ıcmısse falan da olabiliyor. cayır cayır biber yanması gibi bi histi. bosalma sonrası 15 dk ıcınde gecıyordu. sperm alerjısı dıye bişi okuyup kendımı korkutmustum o dk. ama gectı.. ama bı kac kere tekrarladı yıne boyle ..:S bı dr una danıs sen de.Reglim 22 Ekim. Gebelik oluşması için uğraşıyoruz henüzAma garip olan sperm ilk vicuduma girdiğinde yanma başlıyor sonra yanması azalıyor ve geçiyor.
evet tam olarak bu bahsettiğin oldu.Evet alerji fikri benide aşırı korkuttu.Ama 8 senelik evliyim daha önce yoktu inşallah yine yoktur.Biraz şans mı versem beklesem belki gecerbunu hamile kalmadan kısa bi sure once yasamıstım. hatta degerlendırmem gereken haftayı harcıycaktım da zaten o ay olmadı..neyse. idrar yolu enf varsa eşinde yada az su ıcmısse falan da olabiliyor. cayır cayır biber yanması gibi bi histi. bosalma sonrası 15 dk ıcınde gecıyordu. sperm alerjısı dıye bişi okuyup kendımı korkutmustum o dk. ama gectı.. ama bı kac kere tekrarladı yıne boyle ..:S bı dr una danıs sen de.
O iş pek belli olmuyor.Herkesin yapısı farklı.İlk oğlumda adete 5 gün vardi ve tutmuştu.Gec döllenme demişti doktor.Test için erken adet gününü bekle.Sonra yoruluyor insan.Simdi benmki adet bitti 19 da basladim ve 24 ne kadar araliksiz iliski yasadim o tarihler arasinda dogurganlik gunum yumurtlama gunlerimdi degerlendirdik ve ara verdim enson ise 29 ve 30 da oldu tabi adete yakin bisey olmaz onemli olan yumurtlama ve dogurganlik gunu onlarida degerlendirdik zaten insllh tutmustur
İnlls benmkide tutar son gunune kadar degerlendiroyoruz bklmO iş pek belli olmuyor.Herkesin yapısı farklı.İlk oğlumda adete 5 gün vardi ve tutmuştu.Gec döllenme demişti doktor.Test için erken adet gününü bekle.Sonra yoruluyor insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?