iliski sorunu:(

nothingcompares

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2013
242
1
16
Ankara
Daha once anlatmistim esimle son donemde sorunlar yasadik.
Simdi iyiyiz.beraber vakit geciriyoruz ama kizlar bana dokunmasini istemiyorum.birakin iliskiye girmeyi yanagini opmek bile icimden gelmior.ya erken uyuyorum ya bahaneler uyduruyorum.zaten birkac gun sonra mens olucam 1 hafta da oyle yirtarim.
Bu normal mi sizce?

1-Canın sevişmek istemiyosa sevişme bu çok basit bişey ve bunu ona söyle konuşun neden sevişmek istemediğini beraber anlamaya çalışın.
2-Seninle sevişmenin kocan için bir hak olduğunu düşünüyosan ve buna mecbur hissediyosan hemen vazgeç bu fikrinden.
3-Sorunun ne olduğunu sadece sen bulabilirsin ve bunu kocanla paylaşman, bu soruna onu da dahil etmen çok iyi olur.

bahaneler uydurmayın bahanelere ihtiyacınız yok. istemediğinizi söyleyin, sebeplerini konuşun, sizi anlamasını sağlayın. bahanelerinizle inandırıcılığınızı yitirmeye ne gerek var. yalana dolana başvurmayın.

daha yeni aldatılıyormuyum diye konu açmıştınız.. sanırım o konu çözüldü aranızda.. ama şuan onunla cinsellik istememeniz normal bence.. ben olsam bende istemezdim..

Son olaylara kadar hic boyle bi sorunumuz yoktu.
Birkac haftadir istemiyorum.
Haklisin galiba konusmak mantikli olacak.
Ama nasil dicem.senin beni aldatma ihtimalin vardi face kadin ismi aratmistin ve benim canim istemiyo mu diyim?? Nasil konusmam uygun olur

daha yeni aldatılıyormuyum diye konu açmıştınız.. sanırım o konu çözüldü aranızda.. ama şuan onunla cinsellik istememeniz normal bence.. ben olsam bende istemezdim..

Konusuyoruz gorunurde sorun yok.
O zannediyoki hersey duzeldi.
Arkadas gibi beraber vakit gecirirken sorun yok.
Ama istekleri var ve ben istemiyorum(

Bahaneler ardına sığınmaktansa gerçekleri olduğu gibi eşine anlatmak daha hayrına olur.
Böyle kendini yiyip bitirirsin,hep bir kaçış yolu izlersin.
Bunun sebebini düşündüğünde aklına gelen bir kaç neden illa ki vardır. Belki ona olan sevgin azalmıştır,belki de son zamanlarda seni üzecek kıracak bir şey yapıp güvenini sarsmıştır. Bir çok sebebi olabilir bu isteksizliğinin..

eşini sevmiyorsun.
ilişkiye girmeyi sevmıyor olabilirsin, ama yanağını bile öpmek istemıyorsan gerçekten eşini sevmıyorsun

bence tamamen psikolojik. zaten isteksizliğin %80 nedeni psikolojiktir. bu da ona eskisi gibi güvenmediğinizden kaynaklanıyor. bunu onunla açıkça konuşun ve zaman isteyin. eğer ki hala düzelmiyorsa en iyisi bir doktor yardımı almak olacaktır. Çünkü böyle devam etmesi evliliğinizi sıkıntıya sokacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…