iliski tavsiyesi

wiivuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2025
3
2
1
25
kizlar selam oncelikle bir tane cocuk var bu cocukla 2 aydir konusuyoruz ama ben bi onceki iliskimde cok kez aldatildim haberim yoktu neyse konumuz bu degil. Guven sorunlarim var ben bunlarin hepsini bu yeni cocuga anlattim o da kabul etti biz konusmaya devam ettik ama cocuk bir gun bana yalan soyledi. Cok buyuk bir yalan degildi ama yine ayni seyleri yasamaktan korktum konusmayi kestim. Ama bu cocukla sohbetimiz kesilmedi arada bir konusuyorduk yine tartistigimiz konular aciliyordu kapaniyordu en sonunda biz tekrardan konusmaya basladik. Ama aklim cok karisik cocugu sevmiyorum ama cocuk beni seviyor ilgisini de cok belli ediyor hediyeler ve cicek aliyor ilgisini svegisini belli ediyor ama cocugu sevmiyorum.Aklimda da sevdim de ne oldu bir kere de beni sevene sans vereyim diyorum sizce ne yapmaliyim?

Çocuğu sevmiyorsun
Gel gitler yaşamışsın
Güven problemi yaşıyorsun
Olur mu sence
Bide çocuğun yerine kendini koy
Hiç doğru davranmıyorsun
Biliyorsun değil mi

Sevmediğin bir insanla sırf seni seviyor diye olur mu Allah aşkına? Hadi kendini düşünüyorsun sevilirim ilgi görürüm vs diye ama karşındakine yazık değil mi?

Çocuğun sizi sevdiğinden o kadar emin olmayın erkekler elde edene kadar türlü taklalar atıyorlar güzel sözler çiçekler hediyeler köprüyü geçene kadar oluyor. Sevip beğeniyor da olabilir ama emin olmayın ve onun sevgisi üzerine de ilişki bina etmeyin. Aklınıza kalbinize uymayan bir şeyler varsa kimse sevdiği için de ilerlemeyin

Sevmediğin kişiden gelen ilgi çok bunaltıcı oluyor. Çocuğu da sevmiyorsan devam etme artık. Ona da yazık. Sende ne istediğini bilmiyorsun üstelik.

Çocuğu sevmiyorsun
Gel gitler yaşamışsın
Güven problemi yaşıyorsun
Olur mu sence
Bide çocuğun yerine kendini koy
Hiç doğru davranmıyorsun
Biliyorsun değil mi
cocuk onu sevmedigimi biliyor ona ragmen boyle iyi davraniyor ve bu devirde boyle birini bulmak cok zor ondan kararsiz kaldim ve buraya yazdim ne yapmaliyim

Sevmıosan nıye konuşuon

Sevmiyorsun, güvenini zedelenmiş, hem de bildiği halde, bence bir kere affedilen yine yapar. Bile bile yapan yine yapar.

cocuk onu sevmedigimi biliyor ona ragmen boyle iyi davraniyor ve bu devirde boyle birini bulmak cok zor ondan kararsiz kaldim ve buraya yazdim ne yapmaliyim
Bir gün sabrı tükenecek ve emeklerine karşılık vermeyen kişiden nefret etmeye başlayacak.
Karşınızdakinde zerre akıl ve gurur varsa zaten çok kalmaz yanınızda.
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem.

Çocukta normal değil.Kendisini sevmeyen birine ısrar ediyorsa ya sorunlu ya gurursuz ya aklı kıt.Zorla güzellik olmaz.Ha diğer seçenek çocuğa istemem ama yan cebime koy diyorsanız o da yapıyor birşeyler. Her halükarda teker patlak yol bozuk çok sürmez bu yolculuk biter ....

Niye illa bi ilişki içinde olmak zorundasınız ki? Çok mu sevgiye açsınız ya da yalnızlık mı korkutuyo sizi?
Sevmediğiniz-beğenmediğiniz bi eşyayı evinize bile almıyorken, sevmediğiniz adamları nasıl hayatınıza alabiliyorsunuz?
Sevmediğim birinden aldığım ‘günaydın’ mesajı bile batar bana..

ben ona sakasiz 4 5 kez demisimdir konusmayi keselim diye. Istemiyor konusmayi kesmek o yuzden kararsiz kalip buraya
yazdim

Sevilmedigi belliyken bir insanla beraber olan ya severse diyen erkek yada kadına acimiyorum.Saygida duymuyorum.O nedenle deneyin olmadı yol verirsiniz üzüldüğüyle kalır . Böylece belki oda sevilmek için kendinden vermemeyi öğrenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…