İlişki

Umay_26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2019
9
2
1
30
2 ay önce 4 yıllık ilişkim bitti. Şimdi ise kendimi çok yalnız hissediyorum. Ama böyle sevgilileri falan görünce ay asla istemiyorum diyerek ordan uzaklaşıyorum.İlişki fikrinden çooook uzağım. Ayrıldığımdan beri hayatıma kimseyi almayı çalışmadım. Birini başkasıyla unutmaya çalışmak doğru gelmediği için. Ama şimdi de bir daha sevebilir miyim güvenebilir miyim bilmiyorum. Beni başkası sever mi hayatımda başkası olucak mı diye düşünüp duruyorum devamlı. Arkadaşlarım da ortamlara girmediğim için birileriyle konuşmaya çalışmadığım için bana kızıyor. Hayatını yaşa şimdi birini bulamazsan daha bulamazsın diye ama bunun için erken olduğunu düşünüyorum. En önemlisi de en büyük korkum ya birini sevdiğimde zaman geçince ondan soğursam oluyo. Çok kararsız duygular içerisindeyim. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım

İki ay zaten yeni birini tanımak için çok kısa bir süre..

Bu arada hayatınızda biri olmadan da hayatınızın tadını çıkarabilirsiniz.aile var, dost var, arkadaş var..

Şu durumda bu kaygilari yasaman dogal. Ciddi bir iliskiyi noktalamissiniz. Yas donemindesin. Kuru bir dal birdenbire cicek acar mi hic? Hele bir kis bitsin. Gunes acsin, havalar isinsin, dallara su yurusun gonlun yine yeserecek. Guzel gunlere inan...

Şu durumda bu kaygilari yasaman dogal. Ciddi bir iliskiyi noktalamissiniz. Yas donemindesin. Kuru bir dal birdenbire cicek acar mi hic? Hele bir kis bitsin. Gunes acsin, havalar isinsin, dallara su yurusun gonlun yine yeserecek. Guzel gunlere inan...
Umarım. Umarım herşey düzelir güzel olur. Çok zor zamanlar geçiriyorum. Mutluluğa çok ihtiyacım var

Olasilik uzerine yasanmaz hayat. Sonucta bu iliskiniz yokken "birini sevebilicek miyim?" gibi dusunceleriniz yoktu ve de sevdiniz, degil mi? Simdi bu dusuncelerin olmasi sacma bence. Gelecegin ne gosterecegini bilemezsiniz. Ayrica yeni bir iliski icin de 2 ay az bir sure. Bir de ille biri olmali mi?

Olasilik uzerine yasanmaz hayat. Sonucta bu iliskiniz yokken "birini sevebilicek miyim?" gibi dusunceleriniz yoktu ve de sevdiniz, degil mi? Simdi bu dusuncelerin olmasi sacma bence. Gelecegin ne gosterecegini bilemezsiniz. Ayrica yeni bir iliski icin de 2 ay az bir sure. Bir de ille biri olmali mi?
Benim için öyle bişey yok. Ben yeni birini istemiyorum. Asla hazır hissetmiyorum. Ama arkadaşlarım birileriyle konuşmam için kendini kapatma bu kadar diye o kadar çok baskı yapıyo ki ben mi anormal davranıyorum birileriyle konuşmam mı doğru olan diye soruyorum ister istemez

Benim için öyle bişey yok. Ben yeni birini istemiyorum. Asla hazır hissetmiyorum. Ama arkadaşlarım birileriyle konuşmam için kendini kapatma bu kadar diye o kadar çok baskı yapıyo ki ben mi anormal davranıyorum birileriyle konuşmam mı doğru olan diye soruyorum ister istemez
Arkadaslarinin ki anormal. Iliskiyi yasayacak olan sensin. Suan hayatinda birini istemeyebilirsin. Bu senin hayatin..kendi hayatini yasarken kalem hep senin elinde olsun. Kalemi arkadaslarina verirsen onlarin yazdigi hayati oynarsin.

Eşimle tanismadan evvel bende boyle bir durumdaydim. Ustelik benim iliskim cok cok kisa sürdü ama ben o kişiyi 4 yil kadar sevip beklemiştim. Bazen keşke ilkim eşim olsaydi derdim ama nasip. Eşimle tanistigimizda da tam kafamin ucari oldugu bi zamandi. Yazin basladik gorusmeye yaz bitince bu iliskide biter dedim ama bitmedi. Hatta esime sonradan aşık oldum, cikmaya basladiktan sonra.. yani biraz kadere de inanmak lazim. Bu arada bende onceki iliskimden 8 ay sonra esimi kabul ettim. O arada bir iki kisi ile konustum ama tam bulusmaya karar verdikten sonra hep vazgectim...

4 yillik iliski dile kolay. 2 ayda birini bulsaniz sacma olurdu zaten. Eger gercekten sevdiyseniz 2 ayda baskasini sevmek imkansiz gibi birsey

Eşimle tanismadan evvel bende boyle bir durumdaydim. Ustelik benim iliskim cok cok kisa sürdü ama ben o kişiyi 4 yil kadar sevip beklemiştim. Bazen keşke ilkim eşim olsaydi derdim ama nasip. Eşimle tanistigimizda da tam kafamin ucari oldugu bi zamandi. Yazin basladik gorusmeye yaz bitince bu iliskide biter dedim ama bitmedi. Hatta esime sonradan aşık oldum, cikmaya basladiktan sonra.. yani biraz kadere de inanmak lazim. Bu arada bende onceki iliskimden 8 ay sonra esimi kabul ettim. O arada bir iki kisi ile konustum ama tam bulusmaya karar verdikten sonra hep vazgectim...
Bana yazdıkların o kadar uzak geliyor ki anlatamam. Dilerim hayatımız hep aşklı huzurlu ve sağlıklı olsun.

4 yillik iliski dile kolay. 2 ayda birini bulsaniz sacma olurdu zaten. Eger gercekten sevdiyseniz 2 ayda baskasini sevmek imkansiz gibi birsey
Evet gerçekten çok sevmiştim. Yada ben öyle sandım bilmiyorum. Ama tek bildiğim 4 yıllık bir enkazdan yaralı çıktığım.

Evet gerçekten çok sevmiştim. Yada ben öyle sandım bilmiyorum. Ama tek bildiğim 4 yıllık bir enkazdan yaralı çıktığım.
Barisma ihtimaliniz hic yok mu? Kotu mu ayrildiniz. Ben hemen umudu kesmekten yana degilim 3. Kisiler girmediyse araya ve seviyorsaniz deneyebilirsiniz tekrar

Benim için barışma ihtimali bitti.Yeni bir hayat kurdum. O hayatta ona yer yok maalesef.
Hayirlisi olsun hakkinizda. O zaman size tavsiyem aglamak istiyorsaniz doya doya aglayin uzulmek istiyorsaniz bir kac gun bu sekilde kendinizi ozgur birakin. Daha sonrada onunuze bakin arkadaslarinizla gezin sevgiliniz varken yapamadiginiz ne varsa onu yapin. Hayattan zevk almaya calisin. Su durumda yeni bir iliski icin gercekten erken once durumu hazmetmeniz kendinizi yeni bir iliskiye hazir hissetmeniz gerekir. Zaten karsiniza dogru insan ciktigi zaman hicbir tereddutunuz kalmayacak emin olun

O değil de hayatımızın aşkını bulmak için belli bir yaş sınırı çizen arkadaşlara özellikle de evli olmalarına hastayım :)

Keyfine bak. Hayat bir erkekten ibaret değil.

İyide daha çok yeni. Arkadaşlarınızda saçmalamış. Sanki yıllardır yalnızmışsınız gbi. Bi olayın etkisinden çıkın bi atlatın duygularınız körelsin sonra başka birini sevmeyi yeniden sevilmeyi düşünürsünüz. Yalnızlıktan kimse ölmüyor.

Back
X