gerçekten anlam veremiyorum bendeSubliminal mesaj veriyor sanırım. Kışın çıkmam, yazın çıkmam, çalışırsam zaten çıkmam : Para harcayamam ya da asosyalim.
hiç bir fikrim yok ama aslında gezmeyi seven biri çok da evde oturmuyor bende böyle demesine şaşırıyorum zaten1 ay tanımak için çok erken zaten biraz daha gözlemleyin.
Dışarı çıkmayı sevmiyorum demiş açık açık da, altta yatan sebep var mı acaba
hiç bir fikrim yok ama aslında gezmeyi seven biri çok da evde oturmuyor bende böyle demesine şaşırıyorum zaten
Valla ben gezerim hiç de onun keyfini bekleyemem.Ama yani gezip tozmıcaksa neden sevgili yaptı anlamış değilimmmmO zaman sen evde takıl ben cikar gezer,dolasirim de. Insan sevgilisiyle gezemeyecekse ne yapayim ben öyle sevgiliyi.
Yok cimri biri değil tam tersi çok eli açık biri.Ailesinden para isteme olayını yapmak istemiyor.Onu da anlıyorum.Ama yürüyüş yaparız banklar var oralarda otururuz illaki kafeye gitmek zorunda değiliz.Bunu anlatamıyorumAcaba sizinle mi görüşmek istemiyor?
Ya da konuyu deşmeye kalksanız size “param yok.” diyip size mi yükleyecek hesapları onun yolunu mu yapıyor ki.
Ay anam erkeklerden de korkuluyor artık
Yok cimri biri değil tam tersi çok eli açık biri.Ailesinden para isteme olayını yapmak istemiyor.Onu da anlıyorum.Ama yürüyüş yaparız banklar var oralarda otururuz illaki kafeye gitmek zorunda değiliz.Bunu anlatamıyorum
yok zaten üstüne düşmicem artıkm ne yaparsa nasıl isterse öyle yapsın karışmayı düşünmüyorumSiz bence üstelemeyin çok.
Bırakın özlesin, o görüşelim desin.
Çok şımartmamak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?