Askim bana da her zaman vakti yok ama boş olduğu vakitlerde arar sorar yazar günde 3 ameliyata giriyor örneğin her arada yaçmaya özen gösterir ama bazı zamanlar 15 saat cevap vermediği de oluyor yoğunluktanCinsellik evlilik konuşmadan önce görüşmeliydin adamla zaten, geç bile kalınmış. Sana hep vakti var ve doktor inşallah anlattıkları doğrudur ne diyim
Geçmiş hatalı bi ilişkim oldu korkularım var cesaret edemiyorum.Herkesten farklı gibi belki başkası olsa 7 8 aylık sürecte nelir neler yapardı ama o beni tanıdı bu bana güven veriyor sadece ama ya o de diğerleri gibi olursae koca kadınsın yüzünü bile gormedigin biriyle ne konusuyorsun bir yildir
tabii ki buluş
-mış gibi sahte bir sey yasamak yerine en azindan gercek bir hikayen olur
7 8 aydır uzaktan konuştuıum biri var ona hiç adım atmadım hep o geldi hep sınırını bildi yavaş yavaş birbirimizi tanıdık ve adımları romantikleşmeye başladı ama aramızda biraz mesafe var bunun için bi ilişkiyi denemek yerinez birbirimizin değerini yitirmemek için ilişkiye evriltmedik aramızı şimdi de buluşalım diyor o doktor ben öğretmenim planlar yapıyor çok yoğun ama buna rağmen bana hep vakti var ve konuşmalarımızda her şey konuşuluyor cinsellikten evliliğe bakış açısına kadar ama sevgili değiliz ben ne yapmalıyım gidip 1 kez görüşmeli miyim
Tam 7 ayı olBuda mı doktor kuzu. Aynı kişi değildir herhalde.
Yeni biri gibi duruyor. Tarihlerde de bir gariplik var ama hazirandan bu yana 7 8 ay geçmedi çünkü.
Yine de en iyi sen bilirsin tabii.
Ehh bu kadar konuşuyorsunuz madem bir şans ver tabiki.
Maziyi atlatmana çok sevindim.
Mayıs ayında hakkında konu açtığınız, size HPV bulaştıran doktor mu bu; başka biri mi ?
Hayır başka biriMayıs ayında hakkında konu açtığınız, size HPV bulaştıran doktor mu bu; başka biri mi ?
Dediğim gibi insallah doğru söylüyordur. Herşey gönlünce olsun ama ben bu sosyal medyadan konuşmalara inanmıyorum özellikle erkeklerde.Askim bana da her zaman vakti yok ama boş olduğu vakitlerde arar sorar yazar günde 3 ameliyata giriyor örneğin her arada yaçmaya özen gösterir ama bazı zamanlar 15 saat cevap vermediği de oluyor yoğunluktan
Tam 7 ay bitti tanışalı eski ilişkim bittiğinde bana yazmıştı ilk ama benim ilgimi çekmemişti bir süre sonra çekmeye başladı pes etmedi çünkü hiç birbirimizi sıkmadıkta ilerledikBuda mı doktor kuzu. Aynı kişi değildir herhalde.
Yeni biri gibi duruyor. Tarihlerde de bir gariplik var ama hazirandan bu yana 7 8 ay geçmedi çünkü.
Yine de en iyi sen bilirsin tabii.
Ehh bu kadar konuşuyorsunuz madem bir şans ver tabiki.
Maziyi atlatmana çok sevindim.
Görüşmediğin biriyle cinsellik konuşmak nasıl oluyor?7 8 aydır uzaktan konuştuıum biri var ona hiç adım atmadım hep o geldi hep sınırını bildi yavaş yavaş birbirimizi tanıdık ve adımları romantikleşmeye başladı ama aramızda biraz mesafe var bunun için bi ilişkiyi denemek yerinez birbirimizin değerini yitirmemek için ilişkiye evriltmedik aramızı şimdi de buluşalım diyor o doktor ben öğretmenim planlar yapıyor çok yoğun ama buna rağmen bana hep vakti var ve konuşmalarımızda her şey konuşuluyor cinsellikten evliliğe bakış açısına kadar ama sevgili değiliz ben ne yapmalıyım gidip 1 kez görüşmeli miyim
Bir ilişki bitmeden başkasıyla konuşmaya başlamışsınız ama ne istediğinizi bilmiyorsunuz.7 8 aydır uzaktan konuştuıum biri var ona hiç adım atmadım hep o geldi hep sınırını bildi yavaş yavaş birbirimizi tanıdık ve adımları romantikleşmeye başladı ama aramızda biraz mesafe var bunun için bi ilişkiyi denemek yerinez birbirimizin değerini yitirmemek için ilişkiye evriltmedik aramızı şimdi de buluşalım diyor o doktor ben öğretmenim planlar yapıyor çok yoğun ama buna rağmen bana hep vakti var ve konuşmalarımızda her şey konuşuluyor cinsellikten evliliğe bakış açısına kadar ama sevgili değiliz ben ne yapmalıyım gidip 1 kez görüşmeli miyim
Yüz yüze görüşmedikçe ne konuşursan konuş havada kalıyor gerçekten.Yıllaaaar önce ablam öğretmen arkadaşıyla tanıştırdı.Telefonla uzaktan görüştük bir iki ay.Yüz yüze gelince adam elektrik almadım dedi.Reddedilnekten mi bilmiyorum içime oturmuştu.Aradan uzun zaman geçtikten sonra ben tekrar iletişime geçtim o da karşılık verdi.Yaşadığım yere geldi gitmek istemedi.Memleket ine gider gitmez annemleri alıp istemeye geliyoruz dedi.Yok dedim bu sefer de ben elektrik almadım.(Gerçekten de alamadım intikam falan değil di).Yalvar yakar en son engelledim.Ablama ulaşmış bi şans versin demiş.Ablam da kız istemiyor uğraşma demiş.Buluşun bence, hiç görmediğiniz, yüzyüze sohbet etmediğiniz insanla ilişki olarak ne konuşsan havada kalır. Bir de ilk buluşma için o gelsin bence kafanıza yatarsa siz de gidersiniz
Ayyy ne ısrarcı çıkmış öyleeYüz yüze görüşmedikçe ne konuşursan konuş havada kalıyor gerçekten.Yıllaaaar önce ablam öğretmen arkadaşıyla tanıştırdı.Telefonla uzaktan görüştük bir iki ay.Yüz yüze gelince adam elektrik almadım dedi.Reddedilnekten mi bilmiyorum içime oturmuştu.Aradan uzun zaman geçtikten sonra ben tekrar iletişime geçtim o da karşılık verdi.Yaşadığım yere geldi gitmek istemedi.Memleket ine gider gitmez annemleri alıp istemeye geliyoruz dedi.Yok dedim bu sefer de ben elektrik almadım.(Gerçekten de alamadım intikam falan değil di).Yalvar yakar en son engelledim.Ablama ulaşmış bi şans versin demiş.Ablam da kız istemiyor uğraşma demiş.
Görüşüp görüşmemek konusunda neden kararsız kaldığınızı söylerseniz daha iyi olur ona göre yorum yapardık7 8 aydır uzaktan konuştuıum biri var ona hiç adım atmadım hep o geldi hep sınırını bildi yavaş yavaş birbirimizi tanıdık ve adımları romantikleşmeye başladı ama aramızda biraz mesafe var bunun için bi ilişkiyi denemek yerinez birbirimizin değerini yitirmemek için ilişkiye evriltmedik aramızı şimdi de buluşalım diyor o doktor ben öğretmenim planlar yapıyor çok yoğun ama buna rağmen bana hep vakti var ve konuşmalarımızda her şey konuşuluyor cinsellikten evliliğe bakış açısına kadar ama sevgili değiliz ben ne yapmalıyım gidip 1 kez görüşmeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?