Iliskide 24 saat bulusmak görüsmek mi gerekiyor?bu durumda ne yapmaliyim?

canevimden

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2013
52
0
26
Almanya
erkek arkadasimi 8-9 aydir taniyorum...niyeti ciddi ama ben evlilik icn biraz erken diye düsünüyorum hem ben şu anissizim...gecen hafta daha yeni kizkardesiyle tanistim. ertesi gün ise annemle kizkardesi ilk kez görüstü..annem onunla birlikte oldugumu bilmior daha söylemedim ama söyleyecegim. islerimi daha yoluna koyunca söylemeyi düsünüyorum..simdi hemen bulusmak istiyor yine..kendisini cok seviyorum tamam ama arka arkaya bu kadar sIk bulusduk hemde is basvurularim icin cevap beklyiorum ve evde durmak istedim...baska zaman bulusak lütfen diyince hemen sen beni gercekten seviyormusun vs demeye basladi...sana olan sevgimden mi süphe ediyorsun sen cok kirildim dedim..gercekten bu ara sIkIntIliyIm su issizlik yüzünden...ve o emen kendine cekyior...bayagi kirginim ama iyi bulusalim dedim sevindi...ben illa o istiyor diye bulusmak zorundamiyim ya, bir iliskide bu normalmi!?

Son düzenleme:
İnsan işleri olduğunda ya da morali bozuk olduğunda vs. her zaman buluşmak tabi ki zorunda değil. Önemli olan karşılıklı birbirini sıkmamak.. Ama kişisel yorumum insan sevdiğini sürekli görmek ister. Tanıma süreci. Tabi fazlası da kabak tadı verir. Dengeyi bulmak lazım. Ben hala her dakika görmek istiyorum ama kişiye göre değişir. Siz sevdiğinizden gerçekten eminseniz bunu ona açıklarsanız anlar diye umuyorum :26:

Ne kadar kırılacak olsa da söylemen gerek. Başta böyle "sen beni sevmiyor musun" deyince gidip görüşürsen kırılmasın diye tepene çıkar sonra. Kafanı dinlemek hakkın. Her an dip dibe olmak zorunda değilsiniz ki. Sevgilin biraz alıngan mı acaba? Belli ki seviyor o görüşmek istiyor ama sizin de ayrı ayrı hayatlarınız olduğunu da unutmaması gerek.

aşıksan zaten sürekli görmek istersin. Biz sevgiliyken her fırsatta buluşurduk.Bulutların üstünde oluyorsun zaten , ayrı ayrı hayatlar olsa da önceliği ona veriyorsun. Aman çok görüştük 2 gün görüşmeyelim diye bir şey olmaz. Yanında olmayı istemekle ilgili bir şey. Moralim bozuk vs diye görüşmemezlik yapmadım hiç , tam tersi onun desteğiyle moral buldum. Önemli bir iş vs olursa tabiiki anlayışlı olunur ama görüşmek istemeyelim daha kaçgün oldu ki dese ben de bozulurdum

değil . özlemenize müsade etmesinisöyleyin

biz hergün görüşüyoruz ama ikimizde birbirmizi görmek istiyoruz bunun için vaktimizde var
ama ilişkide şu kadar gün gün görüşülür şu kadar gün görüşülmez diye bi kural olabilcegine inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…