Iliskide/evlilikte Kürt Türk sorunu

Princess16

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2012
28
0
16
Avusturya
Bayanlar cok merak ettim

aranizde evli veya nisanli yada bircok iliski surduren kizlar var.. hic kürt sevgiliniz oldumu? yada (siz kürt) türk sevgiliniz? sorunlar yasadinizmi? iliskinizde/evliliginizde? aileler nasil tepki gösterdi? cok sevmenize ragmen ondan vazgecmek zorunda kaldinizmi?

beni lütfen yanlis anlamayin.. merak ettigimden sordum.. benim sevdigimde kürt..

merhaba canim

benim erkek arkadasim da dogulu ama kürt degil. buna ragmen annem ilk baslarda karsi cikti. halbuki kürt komsularimiz var annem de cok sever ve asla türk-kürt ayrimi yapan bir insan degildir ama söz konusu benim evliligim olunca karsi cikiyor. mantikli bir sebebi de yok tamamen önyargi.

konusa konusa zamanla bu durumu asti artik erkek arkadasimla ilgili olumsuz bi yorum yapmiyo ama kürt istemem diyo.

bende ona hep büyük konusmamasini söylüyorum dünya hali ne olacagi belli olmaz diyorum hep... cünkü benim hic öyle bir önyargim yok insan insandir,önemli olan kisiligidir bana göre.

birazcik aile yapisiyla ilgili yani asabiliecegine inaniyosan pes etme derim...

Türk kürt diye bir ayrım bizim kafamızda yarattığımız bir olay her kürt kötü değildirKültürel farklılıklar konusunda sıkıntı yaşanabilir ama onun dısındakı tum sıkıntılar karsılıklı sevgıyle asılabılır..Benım sevdıgımde kürt ona dayanarak söyluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…