ilişkide kararsızlık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tolstoyevski

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2017
789
781
53
merhaba,
gönül ilişkilerinde biraz tecrübesiz biraz da cekingen biri oldugum icin tam anlamıyla bir ilişkim olmadı. ancak şu an ne istediğimi bilebilecek kadar olgunlaştığımı düşünüyorum bu yüzden karşıma çıkanları daha detaylı sorguluyor veya eliyorum artık. Sormak istediğim şu ki bana ısındığını söyleyen ancak geçmişte bir kız tarafından aldatıldıgı için güvenle kimseye yanaşamama ve ilişkiye başlayamama korkusu olduğunu söyleyen biri var. beni kıskanıyor ama mesafe de koyuyor aramıza. ben şimdi sana istediğin ilgiyi veremez yanaşamazsam ya da bir ilişkiye başlayıp içimdeki savaşı vermeden olmuyor yapamıyorum dersem adım neye çıkar? deyip mesafenin ve içindekileri halletme sürecinin de dogal oldugunu söylüyor. sevmek her şeye yetmezmiş. vsvs. Bense sevginin gücünün bunları aşabileceği taraftarıyım. Sıcak davransam bile onun mesafesi aklıma geliyor ve kendimi ara sıra geri çekiyorum ben de.

Sizce bu tutumu eskiyi unutamadığını beni oyaladığını mı gösterir? Geçmişteki yaralar nedeniyle böyle hissediyorsa bile neden beni de kıskanıyor ve sonra birdenbire mesafe koyuyor? Bu kişiyi kendi haline bırakmalı mıyım yoksa zaman vermeli miyim buna değer mi?

Değmez bence salın gitsin. Kimsenin kafa karışıklığının kurbanı olmayın. Sorunları varsa da gidip tedavi olsun düzelsin öyle gelsin.
Aslına bakarsanız gerçekleri söylediğini de düşünmüyorum.

Mesafe koyuyor işte demekki olsun istemiyor senlik bir durum yok.

o halde neden sürekli mesaj atıyor anlam veremiyorum. ilgileniyor konuşuyor kıskanıyor, sana ısınığım diyor ama zaman tanımalıymısım.mesela ben bunu da sordum beni sevmek zorunda degilsin sevmiyorsan söyle dedim. diyor ki sevmedigim insanla neden konusayım böyle sacma sey mi olur. cok tuhaf bi insan yaaa

bence de tam olarak öyle biri... bi de laflarıyla süslüyor.

Tuhaf biri ve senin için çok doğru kişi değil bence böyleleri ilişkidede huzur vermez garip garip tavırlar ergen kızlar gibi :d

Bana baştan aşagıya saçma geldi. Böyle düşünüyorsa yogun duyguları yoktur. Bi insan birine bi şeyler hissedince nasıl temkinli gidebilir bunuda anlamış değilim

Bana baştan aşagıya saçma geldi. Böyle düşünüyorsa yogun duyguları yoktur. Bi insan birine bi şeyler hissedince nasıl temkinli gidebilir bunuda anlamış değilim
zaman tanıyıp duyguları oturtmayı düşünüyormuş, yani hemen bir ilişkiye baslamaktansa önce duygulardan emin olunmalıymıs. e soruylrum seviyor musun evet diyor. ama güvenme ve yanaşmakla ilgili sorun yaşıyor. oturtması gereken duygular güven yani. ben de tam olarak bunu dedim bence bana yogun duygun yok ondan böylesin. o da kendi icimde savaşlarım var seviyorum ama biraz zaman tanı diyor. sacmalık bana göre de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…