ilişkıde nasıl davranılmalı

sevdagnc19

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2015
145
23
13
30
ilişkide karsı tarafa nasıl davranılmalı ?
kıskancmı olunmalı serbestmı bırakılmalı _?
yada karsı taraf bızden ne beklıuyo davranıs olarak

canım sürekli erkekleri anlamak üzerine bağlamak yada güven kazanmak üzerine konular açıyosun. çok kasıyosun ilişkini . erkekleri anlamak bu kadar zor değil. hepsinin kafa benzer çalışıyor zaten.Düz mantık düşünmen yeterli. erkekleri tanımaya çalışıcağına sevgilini tanımaya çalış. nasıl biri olduğunu anladıktan sonra zaten nasıl davranılması gerektiğini anlarsın. bazıları aşırı ilgi ister bazıları hemen bunalır. bazıları evcilmendir yüz verme başka kıza gider bazılarıda ben kadının gizemlisini severim der. ilişkin yeni olduğuna göre birbirinizin nasıl hareketlerden hoşlanıp hoşlanmadığını bolca gözlemleyebilirsiniz ne gerek var bu kadar genellemeye kafayı takmaya

başkalarının fikirlerine göre yaşanmaz bir ilişki.Bu sorularının sonunda ne olacak merakla bekliyorum

Erkeklerı anlama ve kendıne baglama dıye bır kıtap olsa sende alıp okusanda bu konuları açma geregı duymasan

Kullanma kılavuzları yok erkeklerin nerden bilelim

Ben bazen deli gibi kıskanıyorum mesela çevresindeki bazı insanlardan ama sıkıysa hesap sor ya da kısıtlamaya kalk bakalım elin Avusturyalısını...

Ya da sıkıysa trip yap bakalım "neden sosyal medyaya girdin ama bana cevap yazmadın" diye.

Her şeyi ayarında tutmayı bilirseniz mutlu olursunuz diye düşünüyorum.

Her gün anketvari bir konu açıyorsunuz ve hepsi de erkekleri bağlamak üzerine.
Nasıl ki her kadın aynı değilse erkek de aynı değil.
Mesela kimi kadın kıskanılmayı sevme sanar ben nefret ederim, benim ne samimi erkek arkadaşlarıma ne de giydiğime karışamaz kimse. Ama başka arkadaşım höt zöt maço erkek sever. Yani ikimize göre bir ilişki yada bağlama taktiği yok.
Kısacası erkeği kadını hepimiz farklıyız ve taktiğimiz yok.
Bunlarla kafanı yorma.
Taktik de yapsan sevgi aşk yoksa olmaz.
Adam seni seviyorsa sen de seviyorsan bağlanırsınız ve ilişkiniz de yürür. Kalan her taktik çocukça ve yürümez. Boşa kafanı yorma.
İnsanın olduğu ama sevginin olmadığı hiç bir yerde bağlılık aşk ve ilişki barınmaz en mükemmel taktiği de yapsan. Sevgi taktikten üstündür ve taktikle sevmeyen kimseyi bir ilişkide tutamazsın asıl taktik bu. Yorma zorlama. Seviyorsa sever ve yanındadır Yoksa yoktur ve önüne bak kendini yorma

Adam var kavgadan bağırmaktan anlar,adam var sakinlikten anlar bağırıp çağırınca bişeyi yapıcağı varsada yapmaz.Yani bunlar tamamen karşınızdakiyle alakalı.Ama tek bişey her zaman geçerlidir, 24 saat mesajlaşalım sürekli konuşalım hep buluşalım muhabbeti her erkeği darlar ilişkiyi çabuk bitirir.Bunu hiç bi ilişkinizde yapmayın.İkincisi arkadaşlarıyla vakit geçirmesine karışmayın ve sizde arkadaşlarınızla vakit geçirin yeryüzünde ondan başka kimseniz yokmuş gibi davranmayın.Bu iki seçenek her ilişkide değişmez kaideler çünkü her ilişkiyi kesinlikle yıpratır.Onun dışında net bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…