- 15 Nisan 2020
- 450
- 218
- 33
- 25
- Konu Sahibi Atesbocegii
Uzun yıllardır devam eden bir ilişkimiz var. Ben bazen kontrolü kaybedip kaprislenmeye başlıyorum. Benden sıkıldın sen, yeteri kadar ilgi göstermiyorsun vs vs art arda onlarca mesaj atıyorum. Neden hep böyle yapıyosun bunaltıyosun beni diyerek sitem ediyor bana. Haksız sayılmaz ama elimde değil. Geceleri çalışıyor sabah eve gidince de direkt uyuyor. Ben de benimle ilgilensin istiyorum ama ise git gel yoruluyorum bi de sen trip atınca iyice canım sıkılıyo ben kimseyle doğru düzgün konuşamıyorum diyo. Hem kendi değerimi düşürüp sanki ona muhtaçmışım izlenimi verdiğim için hem de onu fazla sıkmamak adına eskisi kadar sık iletişim kurmuyorum. Elime telefonu alıp acaba arar mı mesaj atar mı diye beklemekten yoruldum. Ondan başka hayatım yok sanki diyerek kızdım kendime. Bi de ona sitem ederek söylediğim zaman işler daha çok karışıyor. Dün gülerek beni çok boşluyosun ben kimse değilim bana ayrıcalık tanıman lazım dedim. Böyle söylemem onun da hoşuna gitti.
Cepten çıkmak her an ondan ilgi bekliyormuş izlenimi vermek istemiyorum. Benim zorumla ilgilensin istemiyorum bunu nasıl başarabilirim?
Cepten çıkmak her an ondan ilgi bekliyormuş izlenimi vermek istemiyorum. Benim zorumla ilgilensin istemiyorum bunu nasıl başarabilirim?