ilişkide şiddet

alinazik

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
5
0
16
Adana
kızlaar size çok önemli bir şey sormak istiyorum. sevgilimle 4 yıldan fazla süredir birlikteyiz 2 yıldır da aynı evi paylaşıyoruz. birbirimize aşırı düşkünüz 2 gün bile ayrı kalamayız fakat biz de bu sene bir sorun başladı. şiddet.. eskiden kavga eder küser bir saat sonra barışırdık şimdi bildiğiniz tekme tokat birbirimize giriyoruz. sonra barışıp eski hayatımıza dönüyoruz. bundan inanılmaz nefret ediyorum ama kendimi tutamaz oldum. napmam gerekir bilmiyorum. küfürleşmeye de başladık. eskiden tek bir kötü laf bile edemezdik ama bu sene işler baya değişti. ve işin en kötü tarafı her hafta tekrarlanan bir durum oldu. birbirimizi seviyoruz ayrılmak da istemiyoruz ama bu böyle devam etmez. lütfen akıl verin yardım edin..

enteresan bir durum. sevgide değil de saygı da azalma var demek ki,işin ucunu kaçırırsanız. saygısızlık sevgisizliği de beraberinde getirir.bir an önce önlem alınmalı,ama nasıl bilemiyorum ,oturup enine boyuna konuşup kararlar alın. :31:

sizinki bnce aşk sevgi değil alışkanlığa dönüşmüş cnm çok fazla olumsuz yorum yapıp seni üzmekte istemiyorum ama bu iş gtmez böyle... kavganın da dozu ayarı var tekme tokat kavga edip snra hiçbişi yokmuş gbi davranmak hele 1 hafta snra tekme tokat tekrar kavga etmek hiiiiçç normal değil ama siz bu durumu resmen normalleştrmişsinz ... millet evliyken bile tek tokatla boşancam diyebiliyoken siz hala ilişkinizi yürütmeye çalışıyosunuz böyle bi ilişki üzerine zaten gelecekte kurulmaz snn ayrılıp kafa dnlemeye ihtiyacın var öncelikle sonra kendine yeni bi düzen kurmalısın yapamam ayrılamam diyosan en son çare evleri ayırıp öyle deneyin ama zor cnm bu şekilde ilişki yürümezz

evleri ayrımayı da denedik olmuyo ki. inanılmaz iradesizim. bu şekilde yüremeyeceğini de biliyorum. yeminler ediyoruz sürekli ama yine, yine.. o üzerimde egemen olmak istiyo ve ben çok baskın biriyim sanırım sorunumuz bu. psikologa gitmeyi de reddediyor. ataerkil bir aileden gelmiş her şey öyle olacak sanıyor ve ben kaldıramıyorum bu durumu.

İradesizim de ne demek Allah aşkına ?

Tekme var,tokat var,dayak var,şiddet var,hakaret küfür var,var oğlu var.:53:

Saygı bitmiş,buna paralel olarak sevgi de bitmiş.

Yapacak bir şey yok bence.:8:

saygı bitti sanırım evet ama sevginin bittiğine dair somut bir örnek göremiyorum ya da şuan gözlerim kör. hala birbirimizsiz yapamıyoruz sarılmadan uyuyamıyoruz.

kavga ve tartışma halinde siz susun ve başka odaya gidin.belli ki sinirli ve tahammül edemiyo seninde karşılık vermene.siniri geçinceye kadar git mutfakta takıl.nasıl olsa siniri gecince pişman olucaktır.siz karşılık verirseniz suçsuzken dahi suçlu duruma düşersiniz.

canım küs olmadığınız, aranızın iyi olduğu bir zamanda sevgilinle konuşmalısın. Bu olaydan çok rahatsızlık duyduğunu düzelmesi gerektiğini, bunda ikinizinde hatası olduğunu oyüzden ikinizinde çabalaması gerektiğini anlat. iyice konuşun derim ben..

kavga anında da şiddet olduğu an hemen oda değiştirin yada uyarın birbirinizi, eğer çabalarsanız zamanla düzeltebilirsiniz. ama düzeltmek zorundasınız yoksa evlenmek çok büyük bir risk olur diye düşünüyorum..

yani şiddet,tekme,tokat,küfür,hakaret bunların hepsi aslında ilişkinin yolunda gitmediğine işaret
ilişki de sevgiden öte saygı olması gerekir bence
birinizin alttan alması gerekiyor ikiniz de aynı tepki verince sanırım olaylar büyüyor
belki sevgi de bitmiştir şu an yaşadığınız sadece alışkanlıktan kaynaklıdır.
oturup enine boyuna konuşmak gerekir her şeyi...

Bir an önce yollarınız ayırın.Oturup konuşmanın,yeminler etmenin hiçbir faydası olmaz bu saatten sonra,düzelir diye de umuda kapılmayın.

saygı bitti sanırım evet ama sevginin bittiğine dair somut bir örnek göremiyorum ya da şuan gözlerim kör. hala birbirimizsiz yapamıyoruz sarılmadan uyuyamıyoruz.

sevginin bittiğine dair örnek göremiyomusun :27: şiddet kavga insan sevdiğinin kılına zarar vermez...
ne saygı kalmış ne dayanacak güç...
bu şekilde psikopat ilişkilerde moda oldu :37:
arkana bakmadan git o adamın yanndan bence kurtar kendini...

bu konuyla aynı bir konu bende açmıştım..

aynı seninki gibi bir durum..

biz en son bu durumu 6 ay öncesinde yaşadık...

çok kötü gerçekten artık kavga etmiyoruz..

ama ne farkeder ki..

ne biliyorsun ne zaman nolacıgını..

artık kavga etmiyoruz bana şiddet göstermedi kaç aydır diyr düşünüp güvenirsem ilerde olmayacağını kim garanti verir..

bende seviyorum hala diyorum ama canım bizimki sadece alışkanlık bir gün ayrılsak özlüyoruz..

ama birbirimize şiddet uyguluyoruz bu mu aşk sevgi..

yapmamız gereken tek şey var ayrılmak ilerisi olamaz ben bunu anladım..

ama şimdi buna hazır değilim sınavım var onu atlatayım işte ozaman hayatıma yön vercem.

ayrılığın beni kötü etkilemesinden korkuyorum sadece...tamam ayrılınca acı çekilir ama neler unutuluyor o da unutulur zamanla..

kızlaar size çok önemli bir şey sormak istiyorum. sevgilimle 4 yıldan fazla süredir birlikteyiz 2 yıldır da aynı evi paylaşıyoruz. birbirimize aşırı düşkünüz 2 gün bile ayrı kalamayız fakat biz de bu sene bir sorun başladı. şiddet.. eskiden kavga eder küser bir saat sonra barışırdık şimdi bildiğiniz tekme tokat birbirimize giriyoruz. sonra barışıp eski hayatımıza dönüyoruz. bundan inanılmaz nefret ediyorum ama kendimi tutamaz oldum. napmam gerekir bilmiyorum. küfürleşmeye de başladık. eskiden tek bir kötü laf bile edemezdik ama bu sene işler baya değişti. ve işin en kötü tarafı her hafta tekrarlanan bir durum oldu. birbirimizi seviyoruz ayrılmak da istemiyoruz ama bu böyle devam etmez. lütfen akıl verin yardım edin..

Oldu olacak katledin birbinizi, sen sağ ben selamet.

Töbe töbe:51:

hepiniz ayrı ayrı haklısınız ama insan anlamak istemiyo. şuan küsüz ikimizde barışmamakta hem fikiriz. bu şekilde inceltip koparmaya çalışıcaz. bir süre ayrı kalmak en iyisi sanırım

Aklıma Kemal Sunalın filmi geldi, "Mazlumu getirin bana!"

Film diye güler geçeriz ama orada şiddete dayalı deşarj yöntemi gayet güzel örneklendirilmiş.

Siz de birbirinizle stres atıyorsunuz gibi görünüyor diğer yandan seven insan sevdiğine kıyamaz gerçeği var...

İnsan kendini kaybedip deli gibi sevdiği adama/kadına vurabilir, sonra ömürlük bir pişmanlığı olur, insanız sonuçta ama sizinki tek seferlik ya da tek taraflı değil, alışkanlık olmuş... Sokakta karşılaştığınız biri tırnağınıza zarar verse hakkınızı ararken sevgiliniz sıfatındaki adamdan bu muameleyi görmek ve karşılık vermek muhatabınızı geçtim kendinize saygısızlık... İnsan sevdiğine kıyamaz hem sevdiğinizi iddia edip hem de bu yıl her hafta aynı durumun tekrarlanması tezat, ikisi bir arada olamaz...

"Kedi buradaysa ciğer nerede" misali, şiddet buradaysa sevgi nerede?

Evlenmeden aynı evde yaşamak sizin tercihiniz, eleştirmiyorum ama bir gerçeğin altını çizmeden de duramayacağım...

Arada resmiyet olmadan, maddi manevi hiçbir hukuki talepte bulunamayacak ve bu şartlarda onunla aynı evi paylaşacak bir kadın bulmuş, sarılmadan uyuyacak da ne yapacak, size sarılıp uyumasını şiddet faktörü varken sevgi gösterisi sayabilir miyiz? Onun yerinde olmak isteyen, kız arkadaşıyla evlilik sorumluluğu almadan aynı evi paylaşma hayali kuran onca erkek varken o da size sarılsın bi zahmet...

Siz içinize dönüp kendi sevginizden emin olabilirsiniz ama karşı tarafın hislerinin gerçekte ne olduğunu asla bilemezsiniz... Siz seviyorsunuzdur belki ama karşı taraf için aynı şeyi düşünmüyorum. Hangi erkek kendisine tekme tokat girişen kendisinin de giriştiği bir kadını gerçekten sever ki?

evetttt seninle tıpatıp aynı durumda olan bir arkadaşım var ayrılmak da istemiyor valla ben ona ayrıl dedim sana da aynısını diyebilirim şiddet zor aramızda saygı kalmadı diyordu ee saygı olmadan ne kadar yürür bilemem :18:

alışkanlık şekerim...
ama hayat senin..
daha sakin davran ve sinirlenince çık bi hava al gel sakinleştir yani kendini diye bi tavsiye verebilirim...
işin zor..

Back
X