kızlaar size çok önemli bir şey sormak istiyorum. sevgilimle 4 yıldan fazla süredir birlikteyiz 2 yıldır da aynı evi paylaşıyoruz. birbirimize aşırı düşkünüz 2 gün bile ayrı kalamayız fakat biz de bu sene bir sorun başladı. şiddet.. eskiden kavga eder küser bir saat sonra barışırdık şimdi bildiğiniz tekme tokat birbirimize giriyoruz. sonra barışıp eski hayatımıza dönüyoruz. bundan inanılmaz nefret ediyorum ama kendimi tutamaz oldum. napmam gerekir bilmiyorum. küfürleşmeye de başladık. eskiden tek bir kötü laf bile edemezdik ama bu sene işler baya değişti. ve işin en kötü tarafı her hafta tekrarlanan bir durum oldu. birbirimizi seviyoruz ayrılmak da istemiyoruz ama bu böyle devam etmez. lütfen akıl verin yardım edin..
Aklıma Kemal Sunalın filmi geldi, "Mazlumu getirin bana!"
Film diye güler geçeriz ama orada şiddete dayalı deşarj yöntemi gayet güzel örneklendirilmiş.
Siz de birbirinizle stres atıyorsunuz gibi görünüyor diğer yandan seven insan sevdiğine kıyamaz gerçeği var...
İnsan kendini kaybedip deli gibi sevdiği adama/kadına vurabilir, sonra ömürlük bir pişmanlığı olur, insanız sonuçta ama sizinki tek seferlik ya da tek taraflı değil, alışkanlık olmuş... Sokakta karşılaştığınız biri tırnağınıza zarar verse hakkınızı ararken sevgiliniz sıfatındaki adamdan bu muameleyi görmek ve karşılık vermek muhatabınızı geçtim kendinize saygısızlık... İnsan sevdiğine kıyamaz hem sevdiğinizi iddia edip hem de bu yıl her hafta aynı durumun tekrarlanması tezat, ikisi bir arada olamaz...
"Kedi buradaysa ciğer nerede" misali, şiddet buradaysa sevgi nerede?
saygı bitti sanırım evet ama sevginin bittiğine dair somut bir örnek göremiyorum ya da şuan gözlerim kör. hala birbirimizsiz yapamıyoruz sarılmadan uyuyamıyoruz.
Evlenmeden aynı evde yaşamak sizin tercihiniz, eleştirmiyorum ama bir gerçeğin altını çizmeden de duramayacağım...
Arada resmiyet olmadan, maddi manevi hiçbir hukuki talepte bulunamayacak ve bu şartlarda onunla aynı evi paylaşacak bir kadın bulmuş, sarılmadan uyuyacak da ne yapacak, size sarılıp uyumasını şiddet faktörü varken sevgi gösterisi sayabilir miyiz? Onun yerinde olmak isteyen, kız arkadaşıyla evlilik sorumluluğu almadan aynı evi paylaşma hayali kuran onca erkek varken o da size sarılsın bi zahmet...
Siz içinize dönüp kendi sevginizden emin olabilirsiniz ama karşı tarafın hislerinin gerçekte ne olduğunu asla bilemezsiniz... Siz seviyorsunuzdur belki ama karşı taraf için aynı şeyi düşünmüyorum. Hangi erkek kendisine tekme tokat girişen kendisinin de giriştiği bir kadını gerçekten sever ki?