- Konu Sahibi Madambeyaz
Merhaba arkadaslar,kime danisicagimi bilemedjm ama birine anlatmam lazimdi.Ben lise 4e gectim ve 11 aylik bir iliskim var,ilk zamanlar mukemmeldi.Herkes bizim gibi olmak isterdi cunku yedigimiz ictigimiz ayri gitmez surekli beraber olurduk,ayni okuldaydik zaten okulda basladi yakinligimiz.Ilk seferler tam baglanmak istemedim korktum hemen bitmesinden.okul acildigindan 3 gun sonra tanistik 3 aylik bi flort donemimiz oldu sonra cikmaya basladik.ilk 6 ay gercekten mukemmeldi bana surprizler yapar,benden baska bisey dusunemezdi.arkadaslari ve ailesi geri planda kalirdi her derdini benimle cozerdi.Hem sirdas hem sevgiliydik.Benden onceki sevgililerini sevmemisti nerdeyse,herkes onu sorumsuz ve sevgisiz bi cocuk olarak amlatirdi ve soylediklerine gore kimseye baglanmazdi ve 1 haftadan daha uzun bi iliskisi olmamisti.Ama benimle birlikte degistigini hissettim zamanla anladik ki ruh esi gibi bir seydik ve birbirimze hastalikli ve bitmiycek bi sevgimiz vardi.Gozumuz birbirimizden baskasini gormezdi.Gercekten ilk defa asik oldugumu hissettim ve onun da benim gibi hissettigine emindim.Sonra yaz tatili girdi araya ve ikimiz de yazliklarimiza gittik.Fazla yakin olmadigimiz icin 3ayda sadece 3 kere bulusabildik ve haliyle sogukluk girdi aramiza.Beni aldatmiycagina dair guvenim sonsuz ama benden cok erkek arkadaslarina vakit ayirmaya basladi bu sefer de.Surekli yaptigi halisaha maclari,surekli playstation basinda gecirdigi,denize girdigi ve bana yazmaya hic vakit bulamadigi donemler geldi.Ilk basta gururumu ayak altina aldim ve arayip agladim salak gibi.Neden boyle olduk neden boylesin diye.Onu cok bunalttigimi yazini zehir ettigimi soyledi bana.Ama alisik degildim bu kadar ilgisiz kalmaya birden afalladim.Okul acilinca gecer dedim sabrettim zaten ayni sinifta olucaktik.Acildi okul bu seferde okuldaki erkek arkadaslarina zaman ayirmaya basladi,kavga ettigimiz zaman ben ona vurdugumda o da sert bi sekilde kolumu sikmaya ve bagirmaya basladi.Eskiden o hakli olsa bile alttan alirdi ama simdi beni bi gram kaybetme korkusu yok ve ondan ayrilamiycagimi bildigi icin beni uzebiliyor.Karsisinda kac kere dayanamayip agladim saymadim bile,-agladigim zaman sarilir gozyasimi siler pisman olup ozur diler ama yine ayni seyleri yapmaya devam ediyor.Beni sevdigini ve onun da benden ayrilamiycagini biliyorum hissediyorum nasil bildigimi sormayin lutfen ama yine onun odak noktasi olmak istiyorum, artik benimle bulusmak istemiyor vakit gecirmek istemiyor ve ben iliskimizi geri donduremiyorum.Belki bu anlattiklarim cocukca gelebilir ama gercekten hayatimdaki cogu seyden daha cok seviyorum onu.Artik ne yapmam gerektigini bilmiyorum,beni seviyor ama onu bunaltmami istemiyor ve cok ilgisiz.Rahat biraktigim zaman da iyice kopuyoruz onerileriniz ve elestirilerinizi dinlemek isterim buraya kadar okuduysaniz da cok tesekkur ederim vaktinizden caldim affedin.Ama ediceginiz tek kelime bile benim icin onemli