işte en kotu şey sevgili merkezli yaşamak erkek ve bayan için de geçerli bir durum bu .Benim de ilk erkek arkadasım lisede oldu ölüyoduk bir birmiz için o yaşta evlenecegız sanıyordum :) cunkı cok asıktık birbirmize sonra o uni kazandı ben uni kazandık 3 yılda püfff gitti beni aldattı hem de en yakın arkadasım dedğim kızla
Hergun birlikteydik okuldan cıkardık dersanede haftasonları yıne dersanede sonra ayrı üniler püff olduk uctuk ben yasadıklarımma inanamastım o zmanalr msn vardı
orda o kızla fotosunu gorunce sok olmstm beni bi anda terk etmişti hem de aramız iyiyken Allahım aklıma geldikçe deli oluyorum ne depresyonlar yasadımm ahh ahhh .Demem o ki sevgili merkezli olma asla ama insan bunu zamnla ogreniyor hem seni terk edicekmiş gibi yasa sosyal ol ben ondan baska kimseyle gorusmmeiştim düşün üni ilk yıllrım arkadaslar sinemaya gidiyor ben gidemiyorum ordan beni kısıtlıyor o orda iş pişiriyorr
Ayy sinirlerim yine tepeme bindi ki üstünden 6 yıl gecti yani
Sakın aglama naparsa yapsın sen üstüne düştükçe bunlar sımarıyor off ne desem boş şimdi sana bilemiyorum ki