İlişkide zevk alamamak

Kasmaktan ağrıyor zaten ilk zamanlarda. Ama çok kanaması normal değil diye düşünüyorum. Bence siz yine de ni kadin doğum uzmanına görünün. Sizin farkında olmadığınız bi durum olabilir. Eğer gerekiyorsa başka bir branşa da yönlendirebilir. Ama tabi özel hastanede muayene olun.
Gitim canım kızlık zari kalın denildi kaykanlasririsi uyusturucu krem verdi son kademe amelyatla alınacaktı gene olamzsa eğer 1hafta boyunda öldüm öldüm dirildim girmiyordu vajina girişi bile okdr dardiki her deneyimimizde husran ağrı ve caybardagi kadar kan geliyordu yani dedik böyle olmicak doktordan sonrada 2 gun içinde oldu bu seferde duvar hissi geliyordu sonra düzeldi ondan sonra 1hafta pskljm bozuldu benim iliskiden tiskindim

Gitim canım kızlık zari kalın denildi kaykanlasririsi uyusturucu krem verdi son kademe amelyatla alınacaktı gene olamzsa eğer 1hafta boyunda öldüm öldüm dirildim girmiyordu vajina girişi bile okdr dardiki her deneyimimizde husran ağrı ve caybardagi kadar kan geliyordu yani dedik böyle olmicak doktordan sonrada 2 gun içinde oldu bu seferde duvar hissi geliyordu sonra düzeldi ondan sonra 1hafta pskljm bozuldu benim iliskiden tiskindim
Bence biraz zamana bırak. Zevk alamadığını falan düşünme. Bir de arayı biraz uzatirsaniz iyileşme olur. Özlersin belki

O zaman bilinçaltına yansımış bu durum. O zorluk etkilemiş olmalı seni. İnşaallah düzelir.

Psikoljikmen oluyor olmadi dr git sana bi vitmain bi azdırıcı gibi seyler verebilir ama benim arkadaşımda sen gibi yaşadı bi dönem baya sonra düzeldii zevk alabiliyor

Yaşadıklarınızı , hissettiklerinizi aynen yaşıyorum. Ama benim farkım ben vajinusmusu yeni yendim. Giriş çıkış dışında hiç bir şey hissetmiyorum tabi bir de acı ve yanma hissi var ☹️

Bende 11 senelik evliyim bende senin gibi zevk alamıyorum. İçinde gelip gidiyor ama en ufak bir zevk yok. Bilmiyorum neden böyle acaba bir sorun mu var doktara gitmeyede cekiniyorum. Altta ben olursam hiç zevk alamıyorum ama cok bosalıyorum pozisyon degistirirsek ancak o zaman alabiliyorum.Diger türlü hiç zevk alamıyorum☹️

Ya ne dersem yapıyo genelde dediginiz gibi oluyor on sevismelerimiz gayet keyifli hoşuma gidiyor aslinda cinsel iliski sirasida dokunmasi opmesi haz veriyor bana iliski sirasinda bakimsa dokunma öpme guzel sozler hepsi var ama giriş çıkış gel git dışında hic birsey hissetmiyorum temposunuda ben ayarliyorum yavas hızlı ama malesef acaba evlendigimde ilk gece maf oldu beyinsel mi ki 6 7gun iliskiye giremedik tam oldu derken duvar gbi birsey oluyodu iliski sırasında kasmiyorumda esimden cok ben istekliyim yani 1 2 3 gidiyor iliski hep anlamak için en sonunda yorulup vazgeçiyorum
Triod degerlerine baktir mutlaka Bir de cinsel isteksizlik yapabilir

Back
X