İlişkideki geleceğe dair sinyaller

kediburnu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
84
25
98
İstanbul
Kizlar, daha oncede benzer sıkıntılarımı paylaştım. Ama artık sunu düşünüyorum, erkeklerin evlilik oncesi tutumları evlilik hayatındaki sinyalleri mı veriyor. Yani yaklaşık bir aydır bir kere bile seni seviyorum seni özledim vs demeyin böyle mesajlar atamayan bı nişanlım var. En son dışarı çıktığımızda oturduğumuz yerde 3 saat boyunca yan yana olmamıza rağmen bir kere bile elimi tutmayan bir nişanlım var. Gün içersinde kısa telefon konuşmaları haftada bir ya da iki aksam haftasonları yani görüşme tek iletişimimiz. Artık ilgisizsin demekten ve beklentilerimi söylemekten yoruldum,uzun zamandır da söylemiyorum . Ki beklentim de güzel bir kaç çift soz duymak ve benimle vakit geçirme istegini hissetmek. Bunlardan yola çıkarak soruyorum hem böyle davranıp hem seviyor olabilir mi, ve de şimdi böyleye ileride evlenince daha mı beter olacak. Siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız

bnce acık acık konuş ya evlenince herşey daha kötü olursa o tehlikeyi göze alma derm ben...

Çalışıyormu nişanlınız? Yoğun bir dönemden geçiyordur belki ya da canı bir şeye sıkkındır size yansıtıyordur

ben pek ılımlı yaklaşamayacağım nedense
iş yoğunluğu da olsa büyük problemleri de olsa
o el tutulacak nişanlılık evresi çiftleri evliliğe götüren
en son adım
böyle bir zamanda elinizi sımsıkı tutmayacak sevdiğini
özlediğini dile getirmeyecekte ne zaman getirecek
evlilikte ne verebilecek ki size şuan bu durumdayken?

nişanlın şimdi nasılsa evlenince de aynı şekilde kalacak...
ya sen kendini ilgisizliğe alıştıracaksın ya da ilişkiye son vereceksin..karar senin..
fakat şunu bil ki o asla değişmeyecek.....

Bu çok can sıkıcı, ben sevgisinden nasıl emin olacağım. Sizin esleriniz ya da nişanlınız böyle yapsa tepkiniz ne olurdu? Çok mu fazla şey istiyorum. İnsan bir ay boyunca sevildiğini de mı duymak istemez. Nişanlım sanırım böyle bir ihtiyac hissetmiyor :((Evlilikte bu duyguya insan nasıl katlanır :(((

Konunuzda kacirmadiysam nisanlaninca mi degisti?
Ondan once normal duzeyde ilgili miydi?
Ama cok ilginc elinizi dahi tutmamasi..
Acikcasi bana ilgisizlikten cok benden sogumus olmasi gibi gelirdi.
Bir psikolog nisanliyken ne yasiyorsaniz evlenince 10 katini yasayacaksiniz diyordu.
O bakimdan nisanlinizdan ne beklediginize ve size neleri verebilecegine dikkat edin, olcun, tartin.
Bu aralar ben de sordugunuza benzer sorularla mesgulum hatta az once bi konuda da yazdim.
Acaba biz sorunlarin ustunu kapatip her neyse deyip mi evleniyoruz yoksa iyi mi sakliyorlar erkekler kendilerini?..
Bu soruya gore nisanliniz belli etmeyen kesimden degil..
Cok cok ciddi bir konusma yapmalisiniz. Beklentinizi biliyor zaten, bi sorunun varsa halledelim
sorun yoksa ilgisizliginin sebebini bileyim sebebin de yoksa bilesin cok yoruldum yiprandim diyerek iliskinizi sorguladiginizi soyleyin cok ciddi kararli ama sakin bir uslupla.
Yalniz bana gore de cok uzgunum umarim yaniliriz ama bir sure idareligine degisip sonra aynen devam edecekmis gibi geldi.

Gercekten 10 katını yasayacaksak yandık demektir. Gercek niyetini nasıl söyletirim ya da anlarım bilmiyorum. Çok zor bir durum. İnsanın kalbini kıran bir tavır :(

Simdiden ilgisiz kalmasi iyi degil.

Evlenince hele cocugun olunca bir gun dahiilgisiz olsa esin, insan ustune aliniyor daha kotu oluyor

Nasil olsa evlendim ilgi gostersemde olur gostermesemde diye mi dusunuyor demekten kendini alamazsin

O yuzden simdiden konus, belki farkinda degil

Net ve sert bir sekilde bu durum seni rahatsiz ettigini soylemelisin diyecem ama zaten soylemekten bikmissin.
Acikcasi simdiden boyleyse sonrasini dusunemiyorum, ayni catida yasamak bambaska olsa gerek.
Bu tavri seni cok daha yorar.
Hakkinda hayirlisi olsun.

bu adam değişmez:50: bu kadar ilgisiz olması da çok ilginç:44: şimdi her anını seninle geçirmek için fırsat kollaması gerekirken şu tavırları çok tuhaf
evlenince bu durum canını daha çok sıkacaktır iyi düşün derim:31:

Kizlar, daha oncede benzer sıkıntılarımı paylaştım. Ama artık sunu düşünüyorum, erkeklerin evlilik oncesi tutumları evlilik hayatındaki sinyalleri mı veriyor. Yani yaklaşık bir aydır bir kere bile seni seviyorum seni özledim vs demeyin böyle mesajlar atamayan bı nişanlım var. En son dışarı çıktığımızda oturduğumuz yerde 3 saat boyunca yan yana olmamıza rağmen bir kere bile elimi tutmayan bir nişanlım var. Gün içersinde kısa telefon konuşmaları haftada bir ya da iki aksam haftasonları yani görüşme tek iletişimimiz. Artık ilgisizsin demekten ve beklentilerimi söylemekten yoruldum,uzun zamandır da söylemiyorum . Ki beklentim de güzel bir kaç çift soz duymak ve benimle vakit geçirme istegini hissetmek. Bunlardan yola çıkarak soruyorum hem böyle davranıp hem seviyor olabilir mi, ve de şimdi böyleye ileride evlenince daha mı beter olacak. Siz olsanız ne düşünürsünüz ne yaparsınız

O öyle bir insan demek ki...Yani sevgi sözcükleri veya temasa önem vermiyor.
Sen ne kadar söylesen de,sen istediğin için yapmış olacak.

Her insanın sevmeye sevilmeye,ilgi görmeye ihtiyacı var.
Ve her insanın sevgisini yaşama,gösterme şekli farklıdır.
Bu anlamda uyuşmuyorsunuz.

Aslında çok açık : Bu kişi,senin duygusal ihtiyacını karşılamıyor.

bana çok garip geldi...hadi diyelim ki, msj atmayı telefonda görüşmeyi sevmiyor,iki çift güzel söz söyleme özürlü beceremiyor..ama yanyana geldiğinizde elini dahi tutmaması çok garip...seven insan neler geçirir aklından..heleki siz nişanlısınız yani..evli olsanız anlarım ara ara bu durumlarıda ,nişanlı olupta size dokunmaktan kaçınması çok kötü...bence size karşı ilgi duymuyor yada sevmiyor....bu sizin hatanız değil elbette..ama merakettiğim görücü usulümü yoksa ilişkinizin daha önceki boyutu neydi..eğer yazarsanız size daha iyi yardımcı olacağız

şimdiden ilgisizlik çok ilginç....
evlendikten sonra böyle olurlar genelde...
güzelce konuş derim....
bazı insanlar duygularını belli edemezler..
yada başta ediyoduda şimdi değiştiyse gerisi gelir bunun..
erken başlamış valla...

En kibar haliyle bir odunla evlenmek uzeresiniz.

Eger duygusal davranislar, sozler beklemezseniz mutlu olursunuz.

Var mi boyle bir kadin?

seni gerçekten kendi isteğiyle mi istiyor yoksa başkasının ne bileyim işte annesinin babasının baskısıyla isteğiyle mi istiyor??? önce bu soruya cevap bul...eğer ortada bir zorlama varsa bırak gitsin..sonunda sen üzülürsün..beni de annesi istiyor diye isteyen biri çıkmıştı..hatta çok da güzel rol yapıyordu..seviyorum bilmem ne..hemen evlenelim dediği halde ben bitirdim..evlendikten sonra başıma gelecekleri düşünmek bile kötüydü..iyi düşün..

evet evlilik öncesi doğal hareketleri onun karakterini gösteriyor, ancak şöyle bir durum var bu bütün erkekleri için geçerli mi biilmiyorum ama benim eşimde evlilikle birlikte hem olumlu hem olumsuz değişiklikler oldu. evet harketlerinden çıkardığınız yorumları mutlaka gözönünde bulundurun asla ihmal etmeyin, aman canım evlenince değişir nasısa demeyin ama parçaları mutlaka birleştirin, gözlemlediğiniz şeyleri iyi yorumlayın derim size. bir de ikiinizi de tanıyan, çevrenizde güvendiğiniz olgun birinden ilişkinizi ve sevgilinizi değerlendirmesini isteyin özellikle de evli olursa size daha mantıklı fikir verir. çünkü bizim göremediklerimizi insanlar dışarıdan daha iyi bakıyorlar, biz çerçevenin içindeki resim olduğumuz için kendimizi anlayamayabiliyoruz ama dışarıdan bakan resmin bütününü daha iyi görebiliyor
benim şöyle bir taktiğim olmuştu. biz ayrı şehirlerdeydik. uzun süre telde konuşuyorduk. evde işinin olduğu bir akşam niye aramıyorsun filan diye sitem ettiğimde ya biz konuşmayı abartıyoruz, bu kadar konuşmamızza gerek yok gibi şeyler söylemişti. sen misin öyle diyen? gayet sakin bir şekilde haklı olabilirsin dedim tel.i kapattımbu zavallım kendine hak verdim ya sevindi, normalde başka kadı hemne trip atar yaa . ve o aramadan aramadım 3. gün aradı niye aramıyorsun dedi. bana tel.de söylediklerinin aynısını söyledim hatasını o zaman anladı ben bile nerdeyse dankkk diye bir ses duydum diyebilirim o kadar:52::52::52:
ogünden sonra uzuuunnn bir süre kendisi aradı ve sıkı sık aradı. kaçan kovalanır misali
neyse çok uzattım ama size adım kadar emin olarak şunu söyleyebilirim. evlilik öncesi karşınızdaki insanda sizi huzursuz eden bir durum varsa eğer bu evlendikten sonrada katlanarak mutlaka devam edecektir. herşey bi yana bunu gözönünde bulundurun derim nacizane.
hakkınızda hayırlısı olsun.

benim erkek arkadasım da aynen böyle. elimi tutmaz doğru dürüst uzaktayken özlemini sadece seni özledim diye geçiştirir. çok söyledim hatta dün gece de bu yüzden kavga ettik. ben böyleyim anlamam öyle şeylerden diyor. Allah yardım etsin bize. hayırlısı neyse o olsun

Görücü usulü değil . Biz tanıştık 4 senedirberaberiz 1 yıldır nişanlı. Bastan beri böyle odundu aslında. Duygularını söyleme konusunda. Ama son bir yılda iyice abarttı . Bir arkadasım sırf bu yüzden dayanamayıp 5 yıllık evliliğini bitirmişti .

Back
X