İlişkideki geleceğe dair sinyaller

ben 6 senelik ilişkimi bitirdim daha yeni
ayrılmak istememintek sebebi bu değildi tabi ama %80'i bu tür ilgisizlikleri ve aşırı rahat davranmaya baslamasıydı.
aramasam aramaz, mesaj atmasan atmaz, attıgı mesajlarda kısa cevaplar olurdu evet hayır olabilir vs gibi
insan bir yere kadar dayanıyor idare ediyor ama bi yerden sonra da tak ediyor canına
bir keresinde denedim acaba ben görüşme talep etmesem ne kadar zaman o da talep etmeyecek diye
2 hafta yüzyüze görüşmedik. 3. hafta ben dayanamamıstım gene ama boyle bişeyi denediğimide soylemiştim ona
soyledimde ne oldu? hiçbişey, aynı tas aynı hamam
yeni ayrıldım daha, şimdi bin pişman, nolur bir şans daha diye yalvarıyor ama ne çare
beni soğuttuktan sonra bıktırdıktan sabrımı tükettikten sonra ne fayda aklının basına gelmesi :( şimdide ben onu istemiyorum
çok iyi degerlendir bu süreci bacım, iyi gözlemle, hayallerini geleceğini düşün
gercekten bir noktadan sonra insanın canına tak ediyor. :14:

ben 6 senelik ilişkimi bitirdim daha yeni
ayrılmak istememintek sebebi bu değildi tabi ama %80'i bu tür ilgisizlikleri ve aşırı rahat davranmaya baslamasıydı.
aramasam aramaz, mesaj atmasan atmaz, attıgı mesajlarda kısa cevaplar olurdu evet hayır olabilir vs gibi
insan bir yere kadar dayanıyor idare ediyor ama bi yerden sonra da tak ediyor canına
bir keresinde denedim acaba ben görüşme talep etmesem ne kadar zaman o da talep etmeyecek diye
2 hafta yüzyüze görüşmedik. 3. hafta ben dayanamamıstım gene ama boyle bişeyi denediğimide soylemiştim ona
soyledimde ne oldu? hiçbişey, aynı tas aynı hamam
yeni ayrıldım daha, şimdi bin pişman, nolur bir şans daha diye yalvarıyor ama ne çare
beni soğuttuktan sonra bıktırdıktan sabrımı tükettikten sonra ne fayda aklının basına gelmesi :( şimdide ben onu istemiyorum
çok iyi degerlendir bu süreci bacım, iyi gözlemle, hayallerini geleceğini düşün
gercekten bir noktadan sonra insanın canına tak ediyor. :14:

Evet insan soğuyor, bu nasıl rahatlık böyle anlamıyorum . Guzel bir çift laf söylemiyorlar anladık ta duymak damı istemiyorlar. Peki o halde ne istiyorlar bence dayak :52:

bence karşına alıp ciddi ciddi konuş eğer böyle devam edersen evlilik istemiyorum gibisinden..
eğer hala aynıysa yapcak bişey yok karakteri böyledir diyip kabullenceksein yada :)

Çıkarken gözlerimizin içine bakardık, ellerimizi hiç bırakmazdık tek bir kötü söz söylemezdik..
Ayrılmayı hiç istemezdik birbirimizden.. Ama şimdi evlendik artık birbirimize alıştık eskisi kadar körkütük aşıkları oynamıyoruz yanii.
Demem o ki, evlenince iyice alışkanlık oluyor ilgi de yavaş yavaş kayboluyor
Ama çiftten çifte de değişir. Seninki 4 yıldır odunmuş senin tabirinle böyle gider arkadaşım :31:

canım,,nişanlınnmı yapıor düğünü masraflarıı ailesinin desteği varmı yokmu,,belkii sıkıntısı vardırr ,,iş yorgınluğu,,yanii bu zamana kadarr ilgiliydii,, son 1 aydırmı bölee,,,mutlaka bi sorunu vatrdırr,kestirip atıp aklına kötü şeler getirmee,,mutlaka bi sorunu vardırr,,al karşına tatlıı dileee konuşşş...

canım,,nişanlınnmı yapıor düğünü masraflarıı ailesinin desteği varmı yokmu,,belkii sıkıntısı vardırr ,,iş yorgınluğu,,yanii bu zamana kadarr ilgiliydii,, son 1 aydırmı bölee,,,mutlaka bi sorunu vatrdırr,kestirip atıp aklına kötü şeler getirmee,,mutlaka bi sorunu vardırr,,al karşına tatlıı dileee konuşşş...

Öyle maddi bı sıkıntı yok sadece tez yazıyor. Ama ne yaparsa yapsın sizce 1 ay boyunca bir kere bile seni seviyorum dememesi normal mi?

normal değil peki 1 aydır sen ona sevdiğini söyledin mi? söylemediysen ondan bekleme ve söyle tepkisini ölç..yok söyledinde yine bi karşılık vermediyse bence otur konuş..bu iş böyle gitmez..

şimdiki aklım olsa ve böyle bir nişanlım olsa o dakika terk ederdim. bir daha asla görüşmemek üzere hemde. eşimin şu an ki umursamaz ilgisiz davranışlarının nişanlıyken-flörtken az çok hissediyordum ama acaba neden falan diyordum.evlenince daha ilk ayda iyice saldı.şimdi ise herşey çok farklı.çok geç..bence yolla gitsin. bu kadar kesin ve net belirtirim..

Vala nişanlıyken böyleyse evlenince vahim durumdasınız kendimi düşündümde eşim iki ay maaşı kadar telefon parası ödemişdi mesefalerimiz çok uzak olmasına ragmen her ay görürüdük birbirimizi aşk sözleri çicekler hediyeler ::40: e sonra yine aşıgız birbirimize bir bebişimiz var ama ilgi yarı yarıya indi bendede ondada öncelik bebek oldu o yüzden karşına al konuş bence

Back
X