Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben göremedim çizgi ama daha erken deil mi ? Acaba erken mi yumurtladınızKızlar ses yok mu
Hangi marka canım laboquik güzel bir marka kaç dakikada çıktıKızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick
Benim adetime 2 kaldığından beri bu marka böyle ama bende diyorum hamile olsam daha koyu cıksrırı bu markaya da güveniyorum cidden bilemedimKızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick
Canım bata 9 varsa çıkmaz yani çok çok erken yapmışsınKızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick
yumurtlama dönemi 11-12 Mayıs değerlendirdik bat ise 22-23 Mayıs gebelik testini ne zaman yapsam daha doğru olur sizceBenim adetime 2 kaldığından beri bu marka böyle ama bende diyorum hamile olsam daha koyu cıksrırı bu markaya da güveniyorum cidden bilemedim
Ay olabilir ben dayanamadım yaptım da muhtemelen çok erken davrandım :/Ben göremedim çizgi ama daha erken deil mi ? Acaba erken mi yumurtladınız
Aynen dayanamadım işte ya şey diyolar ama döllenme gerçekleştiyse 2 hafta sonra çıkarmış bekleyeyim belki varsa inşAlllahCanım bata 9 varsa çıkmaz yani çok çok erken yapmışsın
Bende anlamadım geçen ayda labaquick kullanmıştım onda da böyle sonradan kuruma çizgileri çıkmıştı hep ondan güvenemiyorum zaten :/Benim adetime 2 kaldığından beri bu marka böyle ama bende diyorum hamile olsam daha koyu cıksrırı bu markaya da güveniyorum cidden bilemedim
Zaten bata 11 gün var senin bence direk adet gecikmesinde belli olur ancaMerhaba bir sorum olacak benim
yumurtlama dönemi 11-12 Mayıs değerlendirdik bat ise 22-23 Mayıs gebelik testini ne zaman yapsam daha doğru olur sizce
Yumurtlamanın da bu dönemde olması normal değil mi ben de çok beklentiye girdim iki kez değerlendirdik ama ne bileyimZaten bata 11 gün var senin bence direk adet gecikmesinde belli olur anca
İnşAllah vardır ve tutunmuştur canım hepimizin umudu evlat sahibi olabilmek rabbim kucağını doldursun tez zamanda belkide vardır ve bilmiyoruzdur 2 haftaya öğrenirsinYumurtlamanın da bu dönemde olması normal değil mi ben de çok beklentiye girdim iki kez değerlendirdik ama ne bileyim![]()
Rabbim hayırlısıyla tez vakitte versin inşallahBen gönül gözüyle baktığım için çizgi görüyorumolduğundan değilde işte bekleyim bakalım haftaya yaparım test artık
Çatladıysa zaten o günü değerlendirdiyseniz olmuştur inşAllah ovülasyon testi denedin mi hiçRabbim hayırlısıyla tez vakitte versin inşallahşimdi bir de yumurta çatladı mi çatlamadı mı neye göre belli oluyor soruları kafamda dönüyor
![]()
Denedim evet yumurtlama olmuştu o günleri değerlendirdik sonra siliklesti şimdi adete 4 gün var az önce yaptım varla yok arası ovulasyon testi bir de sıvı aldım tabiÇatladıysa zaten o günü değerlendirdiyseniz olmuştur inşAllah ovülasyon testi denedin mi hiç
Adet günü yapın benceMerhaba bir sorum olacak benim
yumurtlama dönemi 11-12 Mayıs değerlendirdik bat ise 22-23 Mayıs gebelik testini ne zaman yapsam daha doğru olur sizce
Bakalım bende ilk kez gölge gibi cıksrtı bende güvendiğimden sevindim ama adetim gecikmezse demek ki çokta güvenmemek gerekmiş diyicez artıkBende anlamadım geçen ayda labaquick kullanmıştım onda da böyle sonradan kuruma çizgileri çıkmıştı hep ondan güvenemiyorum zaten :/
İnşAllah gecikmeyle öğreniriz sabır edelim bakalımBakalım bende ilk kez gölge gibi cıksrtı bende güvendiğimden sevindim ama adetim gecikmezse demek ki çokta güvenmemek gerekmiş diyicez artık