İlişkiden 10 gün sonra test sonuç verir mi ?

mihracey

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2024
85
18
3
28
Kızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick

Eklentiler

• 54F2F700-DD59-402A-A311-608F37B5E1FF.webp
    54F2F700-DD59-402A-A311-608F37B5E1FF.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 119
Kızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick
Benim adetime 2 kaldığından beri bu marka böyle ama bende diyorum hamile olsam daha koyu cıksrırı bu markaya da güveniyorum cidden bilemedim

Merhaba bir sorum olacak benim
Benim adetime 2 kaldığından beri bu marka böyle ama bende diyorum hamile olsam daha koyu cıksrırı bu markaya da güveniyorum cidden bilemedim
yumurtlama dönemi 11-12 Mayıs değerlendirdik bat ise 22-23 Mayıs gebelik testini ne zaman yapsam daha doğru olur sizce

Bende anlamadım geçen ayda labaquick kullanmıştım onda da böyle sonradan kuruma çizgileri çıkmıştı hep ondan güvenemiyorum zaten :/

Yumurtlamanın da bu dönemde olması normal değil mi ben de çok beklentiye girdim iki kez değerlendirdik ama ne bileyim 😔
İnşAllah vardır ve tutunmuştur canım hepimizin umudu evlat sahibi olabilmek rabbim kucağını doldursun tez zamanda belkide vardır ve bilmiyoruzdur 2 haftaya öğrenirsin

Ben gönül gözüyle baktığım için çizgi görüyorum 😂😂 olduğundan değilde işte bekleyim bakalım haftaya yaparım test artık

Ben gönül gözüyle baktığım için çizgi görüyorum 😂😂 olduğundan değilde işte bekleyim bakalım haftaya yaparım test artık
Rabbim hayırlısıyla tez vakitte versin inşallah 🥰 şimdi bir de yumurta çatladı mi çatlamadı mı neye göre belli oluyor soruları kafamda dönüyor 🥲

Rabbim hayırlısıyla tez vakitte versin inşallah 🥰 şimdi bir de yumurta çatladı mi çatlamadı mı neye göre belli oluyor soruları kafamda dönüyor 🥲
Çatladıysa zaten o günü değerlendirdiyseniz olmuştur inşAllah ovülasyon testi denedin mi hiç

Çatladıysa zaten o günü değerlendirdiyseniz olmuştur inşAllah ovülasyon testi denedin mi hiç
Denedim evet yumurtlama olmuştu o günleri değerlendirdik sonra siliklesti şimdi adete 4 gün var az önce yaptım varla yok arası ovulasyon testi bir de sıvı aldım tabi

Bende anlamadım geçen ayda labaquick kullanmıştım onda da böyle sonradan kuruma çizgileri çıkmıştı hep ondan güvenemiyorum zaten :/
Bakalım bende ilk kez gölge gibi cıksrtı bende güvendiğimden sevindim ama adetim gecikmezse demek ki çokta güvenmemek gerekmiş diyicez artık

Back
X