Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Denedim evet yumurtlama olmuştu o günleri değerlendirdik sonra siliklesti şimdi adete 4 gün var az önce yaptım varla yok arası ovulasyon testi bir de sıvı aldım tabi
Benim yarın adet olmam gerekiyor inşallah olmam inşallah yanılırım be hamileyimdir bi geliyor bi gidiyor 6 gün kalaya kadar hamile asla olmadığım düşünüyordum 6 günden sonra bi hamileyim bi değilim durumlarına girdim ve bıktım
Bende hafif bir gölgelik görüyorum ama çok erken .. ilişkiden 10 gün sonra anca kanda çıkar deniliyor ama 10.gun ve 11.gun silik çizgi ile öğrendim diyenleride gördüm kısmet artık 5 gün sonra yenileyin testi ya da 3 gün sonra.. ben 13.gun pozitif görmüştüm erken gebelik testinde.. 14.gunde kasetle gördüm
Bende hafif bir gölgelik görüyorum ama çok erken .. ilişkiden 10 gün sonra anca kanda çıkar deniliyor ama 10.gun ve 11.gun silik çizgi ile öğrendim diyenleride gördüm kısmet artık 5 gün sonra yenileyin testi ya da 3 gün sonra.. ben 13.gun pozitif görmüştüm erken gebelik testinde.. 14.gunde kasetle gördüm
Uyku vardı bende sürekli uyuyodum hatta geriye dönüp hesapladım 9.gunden itibaren uyurmusum . Rahim batması oldu sizlamasi vardi dudaklarim kuruyordu ağız içim yara burnum öyle. Vücudum ele çok verdi öyle test yaptım yksa 13.gun test yapmazdım reglimi beklemeye kararliydim