İlişkiden 10 gün sonra test sonuç verir mi ?

İnşAllah gecikmeyle öğreniriz sabır edelim bakalım
Benim yarın adet olmam gerekiyor inşallah olmam inşallah yanılırım be hamileyimdir bi geliyor bi gidiyor 6 gün kalaya kadar hamile asla olmadığım düşünüyordum 6 günden sonra bi hamileyim bi değilim durumlarına girdim ve bıktım

Kızlar bat ne 9 gün var idrar testi çok çok silik çıkıyo sizce var mıdır yada benzer durumda olan var mı ? Test labaquick
Bende hafif bir gölgelik görüyorum ama çok erken .. ilişkiden 10 gün sonra anca kanda çıkar deniliyor ama 10.gun ve 11.gun silik çizgi ile öğrendim diyenleride gördüm kısmet artık 5 gün sonra yenileyin testi ya da 3 gün sonra.. ben 13.gun pozitif görmüştüm erken gebelik testinde.. 14.gunde kasetle gördüm

Bende hafif bir gölgelik görüyorum ama çok erken .. ilişkiden 10 gün sonra anca kanda çıkar deniliyor ama 10.gun ve 11.gun silik çizgi ile öğrendim diyenleride gördüm kısmet artık 5 gün sonra yenileyin testi ya da 3 gün sonra.. ben 13.gun pozitif görmüştüm erken gebelik testinde.. 14.gunde kasetle gördüm
Evet biraz daha bekleyeyim peki başka belirtiniz olmuşmuydu?

Evet biraz daha bekleyeyim peki başka belirtiniz olmuşmuydu?
Uyku vardı bende sürekli uyuyodum hatta geriye dönüp hesapladım 9.gunden itibaren uyurmusum . Rahim batması oldu sizlamasi vardi dudaklarim kuruyordu ağız içim yara burnum öyle. Vücudum ele çok verdi öyle test yaptım yksa 13.gun test yapmazdım reglimi beklemeye kararliydim

var mı yok mu artık beynim yandı

Eklentiler

• B4639B56-93D6-4B77-A049-45A360822C27.webp
    B4639B56-93D6-4B77-A049-45A360822C27.webp
    107,1 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba kızlar,
Yumurtlama 15-16 mayıs gösteriyordu.
Bugün sabah test aldım(24 mayıs) negatif çıktı çok mu erken yaptım sizce?Bat:30 mayıs

Back
X