Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden 10 gün sonra yerleşme kanaması meydana gelir mi?
Merhaba iyi geceler bugün pembe renkte böyle soluk pembe gibi çok az peceteye silince gelen bi lekelenme oluştu neredeyse 1saat oldu sizce yerleşme kanaması olur mu adetime 3 gün var
Iliskiden en erken 10. Gun sonra gebelik varsa tespit edilebiliyor. Supheniz varsa ilk idrarla test yapabilirsiniz. Diger bir taraftan erken gelen adet de olabilir malesef. Umarim gonlunuze gore olur.
Iliskiden en erken 10. Gun sonra gebelik varsa tespit edilebiliyor. Supheniz varsa ilk idrarla test yapabilirsiniz. Diger bir taraftan erken gelen adet de olabilir malesef. Umarim gonlunuze gore olur.
Canım benim adetim düzenli hiç önceden leke gelmiyordu ağrım olluyordu anlıyordum dün gece geldi leke 2 3 defa peceteye geldi idrar esnasında sabah yoktu şuan oldu hala yok