İlişkiden 2 hafta sonra gebelik testi

Evra38-44

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
9
2
1
29
Arkadaşlar merhaba. Kafama takılan bişey var ilişkiden 2 hafta sonra regl olmam lazımdı erken gebelik testi yaptım önce çift çizgi çıktı bi kaç gün sonra başka test alıp yine yaptım ama afedersiniz idrarı damlatır damlatmaz hemen çift çizgi oldu. Daha öncede bi kaç kez test yapmıştım ama ilk defa böyle hemen çıktı. Sizce sebebi nedir. Eşim dalga geçiyor ikiz olmasın diye

Eklentiler

• 1000046402.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 99
Sebebi gebelik . Testle ikiz olduğunu anlayamazsınız sadece idrara daha fazla karıştığı için gün gün hassaslık artmıştır

yoo 2 hafta sonra adet olman gerekıyorduysa tam yumurtlama donemı olmus ııste. ve normal bu kadar cıkması cok koyu degıl:) var burda adet gunu yapılan testler bakbılırsın.azcıksa da cokcıksa da ıkızle besızle alakası yok:) ılk donem cok farketmıyor. amaılla ıkız ıstıyorsan allahım gonlune gore versın :))

yanı ılıskı ayın kacında oldu tahmınen ?

Testten ikiz mi tek mi anlaşılmaz, gebelik varsa ilerliyorsa, beta yukseldikce test anında çıkar zaten, neyine şaşırdınız ben anlamadım ki, ilk kez mi test yapıyorsunuz

Testten ikiz mi tek mi anlaşılmaz, gebelik varsa ilerliyorsa, beta yukseldikce test anında çıkar zaten, neyine şaşırdınız ben anlamadım ki, ilk kez mi test yapıyorsunuz
Hayır tabiki ilk kez test yapmıyorum. Bi bebeğim var. Bi kez de düşük yaptım. Ama ilk defa anında çift çizgi olduğuna şaşırdım. Normalde daha geç test yapmıştım baya beklemiştim

Hayır tabiki ilk kez test yapmıyorum. Bi bebeğim var. Bi kez de düşük yaptım. Ama ilk defa anında çift çizgi olduğuna şaşırdım. Normalde daha geç test yapmıştım baya beklemiştim
Sabah bı kan ver net sonuç al, hayırlısı olsun

Ben değil ama eşim çok istiyor üstelik daha oğlumuz 10 aylık. Kendisine olan bişey yok

4 ünde oldu, iki hafta sonra test yaptım işte
tmm tmm :) 23 gun olmus su an . 5 haftalık falan heralde :) gıtsen kese gorunurmus ama oncesınde bhcg kanda baktır da garantı 3000 falan oldugu zaman gıt kontrole :) hakkında hayırlısı olsun :)

tmm tmm :) 23 gun olmus su an . 5 haftalık falan heralde :) gıtsen kese gorunurmus ama oncesınde bhcg kanda baktır da garantı 3000 falan oldugu zaman gıt kontrole :) hakkında hayırlısı olsun :)
Ultrason da görünmeyince alttan bakıyorlar kese varmı garantilemek için. Oğluma doğum zamanı o kadar mahvettiler ki beni gitmeye korkar oldum

Ultrason da görünmeyince alttan bakıyorlar kese varmı garantilemek için. Oğluma doğum zamanı o kadar mahvettiler ki beni gitmeye korkar oldum
1 hafta kadar sonra gıdersen karından bakılır endıselenme . eger saglıklı bı gebelıkse vajınal muayene de bebege zarar vermıyor. tedırgın olan cok var sen gıbı. saglıkla gelıssın ınsallah :)

1 hafta kadar sonra gıdersen karından bakılır endıselenme . eger saglıklı bı gebelıkse vajınal muayene de bebege zarar vermıyor. tedırgın olan cok var sen gıbı. saglıkla gelıssın ınsallah :)
İşte bende onu bekliyorum. Biraz zaman geçsin diye! Bakalım inşallah sağlıkla gelir. Teşekkür ederim

Hayırlı uğurlu Olsunn ikiz olduğunu ancak ultrasonda anlarsınız yanı testten anlaşılmaz teknoloji o kadar ilerlemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…