Beta mı pozitifti ? Kaç çıkmıştı hatırlıyo musunuYa stresten dolayı olmuyorsun yada Allah korusun başka bir sıkıntın var.
ama hamile değilsin olsa kesin çıkardı ben ilişkiden 12 gün sonra yapmıştım da pozitif çıkmıştı
32 gün erken m i oldu diye düşünüyorum ama bilemedim. 2 kere gebelik testi de yaptım sabah. 2 gün arayla. Negatif. En kötü pazartesi bi kere daha yapayım. TeşekkürlerKaset testler yanıltır ama kan yanıltmaz bence son bir kaset test yapın negatifse kadın doğuma gidin regl için ilaç alın mevsim geçişleri bu aralar bi çok kişide olacaktır gecikme
32 Gün erken değil ilişki sonrasında ki 32 günü kast ediyorsunuz adetten sonra ki 32. gün değil32 gün erken m i oldu diye düşünüyorum ama bilemedim. 2 kere gebelik testi de yaptım sabah. 2 gün arayla. Negatif. En kötü pazartesi bi kere daha yapayım. Teşekkürler
Geç döllenme diye bi şey varmış da. Emin olamadım o yüzdenİlişkinin üzerinden çok geçmiş hamilelik yoktur kanda çıkmamış zaten
Kan testine göre kesinlikle gebe değilsin. 5in üstü bile şüpheli gebelik olarak görülür. Adet olamamanla ilgli bir dr gitmende fayda var.Kızlar tecrübeli olanlardan yardım istiyorum.
İlişkiden 32 gün sonra yapılan beta 0.1 çıktı. Ancak içimde sürekli bi şüphe var.
ilişikinin üzerinden 50 gün geçti evde gebelik test i yaptım negatif çıktı.
ancak adet olamıyorum.2 gün gecikti. Sizce betayı tekrarlamama gerek var mıdır ?
Ve bu idrar testleri ne kadar doğru sonuç veriyor?
Geç döllrnme de bu kadar geç değil rahat olGeç döllenme diye bi şey varmış da. Emin olamadım o yüzden
İnşallah öyledir teşekkür ederimGeç döllrnme de bu kadar geç değil rahat ol
Çıkar onlarda doğru çıkıyor geneldeİnşallah öyledir teşekkür ederim. Son sorum şu ilişki üzerinden 50 gün geçti, eczanedeki gebelik testleri doğru çıkar mı bu süre yeterli mi?
kan sonucuna da güveniyorum tabi de
Geç döllenme yumurtlamanın geç olması sizin yaşadığınızla hiç bi ilgisi yok. İlişkiden 15 gün sonra gebelik çok net çıkarGeç döllenme diye bi şey varmış da. Emin olamadım o yüzden
Testte sorun yoksa bozuk falan değilse artık onlar da kesin sonuç verir. Rahatla artıkİnşallah öyledir teşekkür ederim. Son sorum şu ilişki üzerinden 50 gün geçti, eczanedeki gebelik testleri doğru çıkar mı bu süre yeterli mi?
Adetin gecikmesi tamamen psikolojik. Hamile falan degilsin her gizli iliski yasayanlarin basina ayni sey geliyo ama merak etme hamilelik yok hala adet olamiyosan kadin doguma gorun oda sana ilac vericek duzene girmen icin bu arada sana tafsiyem eger yapiyosanda onlemini al senin icin daha iyi olurİnşallah öyledir teşekkür ederim. Son sorum şu ilişki üzerinden 50 gün geçti, eczanedeki gebelik testleri doğru çıkar mı bu süre yeterli mi?
İnşallah öyledir teşekkürlerGeç döllenme yumurtlamanın geç olması sizin yaşadığınızla hiç bi ilgisi yok. İlişkiden 15 gün sonra gebelik çok net çıkar
90 çıkmıştı. İdrarda da silik çizgi vardıBeta mı pozitifti ? Kaç çıkmıştı hatırlıyo musunu
90 çıkmıştı. İdrarda da silik çizgi vardı
[/QUOTE
Anladım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?