İlişkiden bir gün sonra gelen pembe akıntı

asena0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2021
11
1
1
Kızlar merhaba,
Çekilme yöntemiyle korunduğumuz ilişkinin sabahı pembe lekelenmem oldu, adetim biteli de bir hafta oluyor. Yerleşme kanaması olabilir mi? Ya da böyle bir durumla karşılaşan var mı ya?

Kızlar merhaba,
Çekilme yöntemiyle korunduğumuz ilişkinin sabahı pembe lekelenmem oldu, adetim biteli de bir hafta oluyor. Yerleşme kanaması olabilir mi? Ya da böyle bir durumla karşılaşan var mı ya?
İlişkinin sabahı sanmam canım yerleşme kanaması olsun.O gece döllenme olsa bile rahme gelmesi 1_3 gün sürüyor

İlişkinin sabahı sanmam canım yerleşme kanaması olsun.O gece döllenme olsa bile rahme gelmesi 1_3 gün sürüyor

Teşekkür ederim canım cevap verdiğin için, kist falan olmasın da... artık bakalım ne çıkacak altından

Kızlar merhaba,
Pembe lekelenme belki de sert ilişki yaşamaktan olabilir.benim kistin vardı canım.kahverengi akıntı oluyordu.pembe olmadı hiç

İlişkiden 1 gün sonra yerleşme mi? İlişkiden 1 gün sonra yerleşse yerleşse penis yerleşir.

Pembe lekelenme belki de sert ilişki yaşamaktan olabilir.benim kistin vardı canım.kahverengi akıntı oluyordu.pembe olmadı hiç

Doğru söylüyorsun o da olabilir belki. kasıklarımda batmalar hissediyorum korktuğum başıma gelecek galiba.. ben de kistten endişeleniyorum canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…