Ilişkiden hemen sonra banyo yaparsam hamile kalabilr miyim?

skaya2006

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
282
2
116
İstanbul
Kızlar ilişkiden hemen sonra banyo yaparsam hamile kalabilir miyim?Hamile kalabilmek için ne kadar beklemem lazım?Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

ilişkiden hemen sonra banyo yapman ihtimali düşürebilir. birliktelikten sonra yerinden hiç kalkmadan kalçanın altına bir yastık koyup yarım saat kadar uzanırsan ihtimali yükseltmiş olursun. illaki saatler sonra banyo yapman gerekmiyor.

Kızlar ilişkiden hemen sonra banyo yaparsam hamile kalabilir miyim?Hamile kalabilmek için ne kadar beklemem lazım?Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

cnm eğer bebek istiyorsan ilişkiden sonra hemen ayağa kalkmamaılısın, zaten görürsün ayağa kalıkınca spermler hemen aşağı dökülüyor, rahme ulaşmaları çok zor, en az 45 dk 1 saat yat....:1:

Teşekkür ederim kızlar.Evet bebek düşünüyoruz.O yüzden merak ettim.Ama ben 1 saat uzanırsam sabaha kadar uyurum :):)öylede uyumak istemiyorum dur bakalım bakıcaz bi çaresine:D

ilişkiden sonra ayaklarını duvara yasla yaklaşık yarım saat bekle gerisinide Allaha bırak.. :34: ayaklar yukarda olunca spermlerin rahime ulaşması daha kolay olur

Back
X