İlişkiden hemen sonra belirti olur mu

mizikoo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2023
3
2
1
21
Selamlar, sozlumle baş başa kalmak istedik. İkimiz de daha önce hiç ilişki yaşamamıştık. Saatlerce seviştik, en son sürtünme yolu ile boşaldı. Ama vajinaya değil, göbeğe yakın bir bölgeye. Ben hemen akma ihtimaline karşı banyoya koşup temizlendim. Sürtünme dışında bir şey olmadı. Aksam evdeyken karnimda ağrı başladı. Reglime bir iki gün kalmıştı bu olaylar olurken. Karın ağrıma rağmen regl olmadım. Sabahında da akıntı oldu. İlk iki gün karın ağrım oldu sürekli regl gibi. Bugün de regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Hamilelik gibi bir durumum var mıdır? Yarın üçüncü gün, ertesi gün hapı kullanmali miyim?

Ha bu arada vajinama doğru aktığını gordum ufak bir damlanın, o yüzden koştum. Henüz öğrenci olduğum için hamilelikten çok korkuyorum...

Hamile kalmak o kadar kolay bişey değil ki adete az kala dahada çok düşük ihtimal ki içe boşalma bile olmamış ve ertesi günü hapının bu saatten sonra 1 gram etkisi olmaz

Ha bu arada vajinama doğru aktığını gordum ufak bir damlanın, o yüzden koştum. Henüz öğrenci olduğum için hamilelikten çok korkuyorum...
Okulda en azından basit düzeyde bu konular anlatılıyor.
Hamile olman imkansız.

Selamlar, sozlumle baş başa kalmak istedik. İkimiz de daha önce hiç ilişki yaşamamıştık. Saatlerce seviştik, en son sürtünme yolu ile boşaldı. Ama vajinaya değil, göbeğe yakın bir bölgeye. Ben hemen akma ihtimaline karşı banyoya koşup temizlendim. Sürtünme dışında bir şey olmadı. Aksam evdeyken karnimda ağrı başladı. Reglime bir iki gün kalmıştı bu olaylar olurken. Karın ağrıma rağmen regl olmadım. Sabahında da akıntı oldu. İlk iki gün karın ağrım oldu sürekli regl gibi. Bugün de regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Hamilelik gibi bir durumum var mıdır? Yarın üçüncü gün, ertesi gün hapı kullanmali miyim?
Stresten aksamistir dölden ziyade zevk suyu da hamile bırakabiliyor düşük bı ihtimal bile olsa. içine sinmiyorsa hap kullan riske atmamış olursun

Kimimiz yıllar kimimiz aylardır hamile kalmaya çalışıyoruz. Senin anlattığına bakılırsa bizim şimdiye bi düzine hamilelik geçirmemiz gerekirmiş. Senin ki Stresten dolayı gecikme. Öyle hamilelik olmaz zaten.

İlişkiden hemen sonra belirti ertesi gün gebelik testinde pozitif 3 gün sonra doğum hadi hayırlı olsun

7. sınıf fen bilgisi dersinde üreme konusu var. Bi göz gezdirmeni tavsiye ederim.

İlk ilişkinizse zaten kasıklar karın ağrısı falan olabiliyor yada kanama oluyor ama sürtünme yoluyla gebelik olmaz bide göbeğe tane endişelenme gebelik değil ilk ilişkin olduğu için ağrıların var 🙂

Cahillik bir durum olmadığına emin olabilirsiniz. Sadece korku ile alakalı. Ya göbeğime bosalirken vajinaya da sizdiysa gibisinden. Yani sizdiysa ilk günden karın ağrısı ve akıntı olur mu? Merakım buydu. Teşekkürler

Hamile kalmak o kadar kolay bişey değil ki adete az kala dahada çok düşük ihtimal ki içe boşalma bile olmamış ve ertesi günü hapının bu saatten sonra 1 gram etkisi olmaz
Kızlar selam, reglime 3 gün var ve bir birlikteliğim oldu kondomla. Ama en son içimden çıkarken kondom içeride kalmış hemen çıkarttık kondomun içi doluydu dışarı çıkmamıştı. Vajinamı da kontrol ettim beyaz bir sıvı yoktu. Sizce ertesi gün hapı kullanmama gerek var mı

Back
X