Adet günüme 14 gün var daha adet bitiminde yumurtam gelişti adet bitince ilişki olduEn dogru sonucu gecikmeden sonra alırsınız. Sabirla bekleyin.
O zaman takip eden doktorunuza gidin kan testi ister diye düşünüyorum.Adet günüme 14 gün var daha adet bitiminde yumurtam gelişti adet bitince ilişki oldu
Yardımınıza ihtiyacım var hanımlar yorum yaparsanız sevinirimEn son ilişki 13 gün önce oldu akıntı takipine göre yumurtlama günü ilişki oldu adetimin11.gunu yumurtlama gözüktü şuan 23 .gunumdeyim test yapsam çıkarmı acaba
Çıkabilir. Ama sabah ilk idrarla yapin. Yumurtlamanin 12.günü itibariyle çıkıyor çoğunlukla.En son ilişki 13 gün önce oldu akıntı takipine göre yumurtlama günü ilişki oldu adetimin11.gunu yumurtlama gözüktü şuan 23 .gunumdeyim test yapsam çıkarmı acaba
Yorumunuz için teşekkürler yarın yapacam inşallah vardır iki yıldır deniyoruz kısmet olmadıÇıkabilir. Ama sabah ilk idrarla yapin. Yumurtlamanin 12.günü itibariyle çıkıyor çoğunlukla.
İnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. Haber verin bize de.Yorumunuz için teşekkürler yarın yapacam inşallah vardır iki yıldır deniyoruz kısmet olmadı
İnşallah canım tmm haber veririmİnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. Haber verin bize de.
Bugün test yaptım negatif ilişkiden sonra 13.gun bugun acaba daha bı umut varmi bu ay icinİnşallah pozitifi görürsünüz hayırlısıyla. Haber verin bize de.
Adetinizi bekleyin isterseniz. Gecikirseniz tekrar test yaparsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda.Bugün test yaptım negatif ilişkiden sonra 13.gun bugun acaba daha bı umut varmi bu ay icin
Aynen öyle yapacağım bakalım artikAdetinizi bekleyin isterseniz. Gecikirseniz tekrar test yaparsınız. Hayırlısı olsun hakkınızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?