- 11 Ağustos 2022
- 290
- 55
- 48
- 28
- Konu Sahibi Gulumsekaderine1
-
Benim eşimin bir dönem spermde sıvılaşma sorunu vardı normalde 15 20 dk da sıvılaşması gerekşyorken 1 saatte sıvılaşma oluyordu. Dr bana ayaklarını dikip yarım saat falan bekle demişti ben bi saat yatıyordum öyleİliskiden sonra ne kadar yatakta beklemeliyiz bir de ayaklarını havaya dik öyle bekle diyolar siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde hamile kalanlar oldu mu acaba ?
Evet ama eşimin spermlerinde ileri hareket yok böyle bir sorunumuz varken düşününce mantıklı gelmişti bana daSperm yüzen bir şey, çok hızlılar ayrıcaAyakta ilişkiye girseniz dahi bir şey farketmez. Boşuna rahatsız durumlar yaratmayın kendinize.
Bizde de ileri hareketlilik yok bana da o yüzden mantıklı gelmişti zatenBenim eşimin bir dönem spermde sıvılaşma sorunu vardı normalde 15 20 dk da sıvılaşması gerekşyorken 1 saatte sıvılaşma oluyordu. Dr bana ayaklarını dikip yarım saat falan bekle demişti ben bi saat yatıyordum öyle
Denemekten zarar gelceğini sanmıyorum böyle bi sorununuz varsa sperm hızını artırıcı kür veya takviyeler işe yarıyor. Proxeedplus, progeny m ya da keçiboynuzu kürü gibi şeyler denemiştik bizde işe yaramıştı sperm hız ve sayısında.Evet ama eşimin spermlerinde ileri hareket yok böyle bir sorunumuz varken düşününce mantıklı gelmişti bana da
Bu hareketin hiçbir faydasının olmadığını, aksine rahim ağzına enfeksiyon akışı taşıyan bir hareket olduğunu okudum ben.İliskiden sonra ne kadar yatakta beklemeliyiz bir de ayaklarını havaya dik öyle bekle diyolar siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde hamile kalanlar oldu mu acaba ?
Bizde kullanıyoruz onları da işte extra bisey olarak nasıl olur acaba dedimDenemekten zarar gelceğini sanmıyorum böyle bi sorununuz varsa sperm hızını artırıcı kür veya takviyeler işe yarıyor. Proxeedplus, progeny m ya da keçiboynuzu kürü gibi şeyler denemiştik bizde işe yaramıştı sperm hız ve sayısında.
Aa bunu ilk defa okudum bende hiç duymamıştımBu hareketin hiçbir faydasının olmadığını, aksine rahim ağzına enfeksiyon akışı taşıyan bir hareket olduğunu okudum ben.
Eşiniz ilişki bittikten sonra kendisini geri çekmesin. Ayrica 20-30 dakika ayaklarınız havada beklemek hamilelik şansınızı arttırır. Allah hayirli evlatlar nasip etsin.İliskiden sonra ne kadar yatakta beklemeliyiz bir de ayaklarını havaya dik öyle bekle diyolar siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde hamile kalanlar oldu mu acaba ?
Bende böyle yapıyorum. Çok teşekkür ederim allah razı olsunEşiniz ilişki bittikten sonra kendisini geri çekmesin. Ayrica 20-30 dakika ayaklarınız havada beklemek hamilelik şansınızı arttırır. Allah hayirli evlatlar nasip etsin.
Ben ilişkide belimin altına yastık koydum eşim yarım saat hiç kıpırdamadan ayaklarımı havada tuttu etkisi olduğunu düşünüyordum ben çünkü ilk meni çok önemli dışarı akmaması lazımİliskiden sonra ne kadar yatakta beklemeliyiz bir de ayaklarını havaya dik öyle bekle diyolar siz ne düşünüyorsunuz bu şekilde hamile kalanlar oldu mu acaba ?
Bence normal yattigimizda hareket ettiğimizde dışarı akarsa diye ayaklar dikilebilir bide bizim gibi ileri hareketlilik sorunu olanlara yer çekiminden ötürü ayağı kaldirmak da mantıklı geliyor. 1 senedir bir faydasını görmedim ama yine de ya tutarsa misali işte..İlk gebelik düşündüğümde doktorum tavsiye etmişti...Ama son denemelerde bacaklarınızda agrıdıgı ıcın bıraktım ben kaldırmayı... Mantıkende aklım almadı acıkcası...Kaç km hızla çıkıyor o sperm ilk...Ki ortamı da kayganımsı yani bu ham bir madde değil ki hani yerçekimi olayını göze alalımda hadi in aşağı diyelim...Hani mantıklı bir tarafını düşünen varsa aydınlatsın denedım aylarca saçma gelmesine rağmen sırf doktor dedi diye...Ama denemeyi bıraktıgımda da gördum ki olacak olunca oluyormus yanı..
Bence kanıtlanmış bır durum yok ama ya tutarsa denemekten bırsey kaybedılmez mantıgıyla sanırım
Muhakkak öyledir. Bende çok rahatım aslında bu konuda ama nasip demek ki daha zamanı var.Bu çok tartışmalı bi konu. Ama her ihtimale karşı biraz çıkmasını engellemek için 5 dk yatmakta fayda var. Ama bu insanı strese sokuyor genelde. Relax olduğunuzda daha çabuk döllenme olacaktır
Aynen..Dediğim gibi çok denedim..Aylarca hemde..Bende de pko var..Adetten yeni çıkmışım zaten olmaz rahatlıgıda vardı bende..İlişki günlerimi dahi biliyordum..Olcak olunca işte en rahat bıraktıgım zamanda oldu anlayamadım bıle ... İleri hareketlilik durumuyla alakalı bilgim yok ama hani bu bacakları kaldırma hareketi itici güç sağlıyorsa şayet ya da yüzde bir ihtimal dahilinde bile olsa denemeye değer tabikide ...Neler neler yapmışım ben onu da yaptım ama benım yumurtalarla alakalı olmasıda belkı bır etkendı bu dusuncede olmam...Spermın yumurtaya ulasması yumurtam catlamadıktan sonra bırsey ıfade etmıyordu doktorun dediğine göre de ama sen kaldır yıne de bacakları dediBence normal yattigimizda hareket ettiğimizde dışarı akarsa diye ayaklar dikilebilir bide bizim gibi ileri hareketlilik sorunu olanlara yer çekiminden ötürü ayağı kaldirmak da mantıklı geliyor. 1 senedir bir faydasını görmedim ama yine de ya tutarsa misali işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?