• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İLİŞKİDEN SONRA PEMBE KANAMA

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
80
24
3
24
Kızlar selam ben bu ay aşılama yaptırdım ama reglime 9 gün varken adet oldum ve reglim dün bitti bugün de birliktelik oldu ve ilk defa başıma geliyor pembe kanamam oldu açık pembe renk bi tık fazla sonra ped taktım tekrardan geldi acaba üstüne göre olabilir mi ama regl oldum ve normaldi yani başına gelenler yazabilir mi acaba teşekkür ederim heveslenmek istemiyorum uzun zamandır gebelik düşünüyorum

Kızlar selam ben bu ay aşılama yaptırdım ama reglime 9 gün varken adet oldum ve reglim dün bitti bugün de birliktelik oldu ve ilk defa başıma geliyor pembe kanamam oldu açık pembe renk bi tık fazla sonra ped taktım tekrardan geldi acaba üstüne göre olabilir mi ama regl oldum ve normaldi yani başına gelenler yazabilir mi acaba teşekkür ederim heveslenmek istemiyorum uzun zamandır gebelik düşünüyorum
Kalan birikintiler geri gelmiştir tahminimce çünkü bende adet ertesi hemen ilişkiye girersem arada Bi tekrar kan gelebiliyor. Normal Bi durum ama şüpheniz varsa test yapın tabi ki

Kalan birikintiler geri gelmiştir tahminimce çünkü bende adet ertesi hemen ilişkiye girersem arada Bi tekrar kan gelebiliyor. Normal Bi durum ama şüpheniz varsa test yapın tabi ki
Anladım hiç daha önce başıma gelmeyen bi durum olduğu için şüphelendim yarın olmadı b test alır yaparım teşekkür ederim

Aynısı bendede oldu dün Pembe kanama geldi hemen akşamında şiddetli bir sırt ağrısı çekmeye başladım baş dönmesi çevremde ki insanlarında söylediklerine göre hamilelikte adet gören kadınlarda olabiliyormuş sizin durum nedir gebelik testi yaptınız mı bende merak içindeyim

Merhaba benim basima geldi 12 13 gun vardi şiddetli bel agrissi ile uyandim pembe cok az kanama geldi 1 kac gun leke lke sürü doktora gittim bir sey cikmadi beta da adete cok diye negatif cikti ara ara test yaptim negatif cikti 4 gun kala yani dun kan testi verdim yine negatif cikti bugun itabari ile 3 günüm var beklemedeyim bakalim adetim gecer mi

Back
X