Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlişkiden sonra yumurtalıklarda ve kasıklarda ağrı
arkadasım benımde kıstım yok ama ılıskı sırasında benımde agrım oldu bu sefer.resmen yumurtalıklarımı hıssettım.bu ay 3 yumurtam olgunlastı benım ondandır dıye dusundum ama sebebını anlayamadım.merak edıyorum.ınsallah kıst olmamıstır.
arkadasım sanırım forumu acana sordun ama bende yazdım dıye cvplamak ıstedım.bılgın varsa yardımcı olursan sevınırım.benımkı ılıskı sırasında oldu.bu sefer oldu ılk defa yanı.ewt yumurtlama donemınde yanı bebıs ıcın calısırken oldu.bılmıyorum yumurtam catlamıs olması lazımdı ama bılemıyorum.ama yumurtlama haftasının son ılıskısınde oldu dıyım sana.bılgın var mı acaba neden olmus olabılır?
Arkadaşlar bsey sorucam bende şuan yumurtlama donemımdeyım dun esımle beraberlıkden sonra karın ve kasık agrılarm oldu ilk defa boyle bsey gerceklestı sızce neden