İlişkiden sonra yumurtalıklarda ve kasıklarda ağrı

sinemeeren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
272
3
46
Çanakkale
arkadaşlar ilişkiden sonra kasıklarında ağrı yaşayan var mı benim hissedilir derecede ağrım var neden oluyor acaba benim gibi yaşayan var mı?

arkadasım benımde kıstım yok ama ılıskı sırasında benımde agrım oldu bu sefer.resmen yumurtalıklarımı hıssettım.bu ay 3 yumurtam olgunlastı benım ondandır dıye dusundum ama sebebını anlayamadım.merak edıyorum.ınsallah kıst olmamıstır.

her ılıskıden sonramı oluyor.yoksa bır kere mı oldu ve hep agrı devam mı edıyor.ve o ılıskı yumurtlama donemındemıydı

her ılıskıden sonramı oluyor.yoksa bır kere mı oldu ve hep agrı devam mı edıyor.ve o ılıskı yumurtlama donemındemıydı

arkadasım sanırım forumu acana sordun ama bende yazdım dıye cvplamak ıstedım.bılgın varsa yardımcı olursan sevınırım.benımkı ılıskı sırasında oldu.bu sefer oldu ılk defa yanı.ewt yumurtlama donemınde yanı bebıs ıcın calısırken oldu.bılmıyorum yumurtam catlamıs olması lazımdı ama bılemıyorum.ama yumurtlama haftasının son ılıskısınde oldu dıyım sana.bılgın var mı acaba neden olmus olabılır?

yumurtalar çok olgunlaşmıştır arkadaşım. çatladıktan sonra o ağrı kalmaz büyük ihtimal.. inşaallah bebeciğiniz hayırlısıyla gelir :ecrin_bebek:

yumurtalar çok olgunlaşmıştır arkadaşım. çatladıktan sonra o ağrı kalmaz büyük ihtimal.. inşaallah bebeciğiniz hayırlısıyla gelir :ecrin_bebek:

insallah cnm.o kadar ugrasıyoruz umarım olur.bır umıtlenıyorum olacak sankı gıbı gelıyor.sonrada olmamıstır her ay aunı sey oluyor dıyorum(

Arkadaşlar bsey sorucam bende şuan yumurtlama donemımdeyım dun esımle beraberlıkden sonra karın ve kasık agrılarm oldu ilk defa boyle bsey gerceklestı sızce neden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…