İlişkiden sonra

ayaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2023
1.435
468
53
27
Merhaba yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti adetime daha 12 gün var beta Hcg testi versem sonuç alabilir miyim sizce arkadaşlar daha erken mi

Merhaba yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti adetime daha 12 gün var beta Hcg testi versem sonuç alabilir miyim sizce arkadaşlar daha erken mi
Kaç günde bir adet oluyorsunuz ki? Yani periyodunuz kaç gün?

Ortalama bir regl takvimine göre bu hesapta hata var.
Yaş problemlerinde oğlunun babasından büyük çıkması gibi veriler sunmuşsunuz:)

Ortalama bir regl takvimine göre bu hesapta hata var.
Yaş problemlerinde oğlunun babasından büyük çıkması gibi veriler sunmuşsunuz:)
Söyle bir durum var , normalde hep ayın 1 de adet oluyorum ama geçen ay sadece 3 de oldum ve ovulasyon testi ile takip ettiğim için ayın 14 de yumurtlamayı gördüm bu ay 16 sında çatladı

Yani kısaca geçen ay 3 de olduğum için bu ayda 3 de diye hesapladım yanlışım nedir acaba

Adetime 9 gün var ayın 1 olursam ama geçen ay günü 3 de olursam 11 gün var o yüzden kafam çok karıştı arkadaşlar

Normalde hep ayın 1ınde oluyorum bi geçen ay ayın 3 de oldum canım
Sürekli aynı gün adet olmanız düzenli olduğu anlamına gelmez ki. Her zaman ayın 1'inde adet olunmaz mesela. Bazı aylar 30 çeker, bazıları 31, bazen 28 hatta dört yılda bir 29.
Sürekli ayın 1'inde olmak da bu hesaba göre adet düzensizliği olur. Bizim de kafamız karıştı:)

Sürekli aynı gün adet olmanız düzenli olduğu anlamına gelmez ki. Her zaman ayın 1'inde adet olunmaz mesela. Bazı aylar 30 çeker, bazıları 31, bazen 28 hatta dört yılda bir 29.
Sürekli ayın 1'inde olmak da bu hesaba göre adet düzensizliği olur. Bizim de kafamız karıştı:)
Yemin ederim benim kafam karıştı ayın ilk hafta oluyorum genelde öyle desem daha doğru olacak galiba :)

Söyle bir durum var , normalde hep ayın 1 de adet oluyorum ama geçen ay sadece 3 de oldum ve ovulasyon testi ile takip ettiğim için ayın 14 de yumurtlamayı gördüm bu ay 16 sında çatladı
Ayın 3ünde adet olmuşsunuz, 16sında çatlamış yani 7 gün önce, 1inde adet olsanız adetinize 9 gün var. Gebelik olsa bile idrar testinde çıkacağını sanmıyorum, Rabbim sağlıkla, gönlünüze göre versin 🙏🌸

Ayın 3ünde adet olmuşsunuz, 16sında çatlamış yani 7 gün önce, 1inde adet olsanız adetinize 9 gün var. Gebelik olsa bile idrar testinde çıkacağını sanmıyorum, Rabbim sağlıkla, gönlünüze göre versin 🙏🌸
Amin hepimiz için 🙏 kan testinde nezaman çukar bilgin var mı

Back
X