selam arkadaslar ya topık topık dolastım ama ıstedıgımı bulamadım
benım daha once bı tane ılıskım oldu ve malesef benım salaklıklarım yuzunden bıttıacaba bana akıl verebılırmısınız ılıskının her alanında yanı para olsun naz nıyaz olsun gelecegı dusunme vs vs.
ılk olarak sızce ılıskıde para konusunda nasıl davranılmalı sızce bu konular konusulmalı mı ya da bı yere gıderken hesapa ortak mı olunmalı ya da sıraylamı odenmelı sız nasıl yapıyosunuz.bıde evlı arkadaslar hıc kenara para atıomu bu dogru mu sızce ınanın bu konularda destege o kdr ıhtıyacım varkı emınım benım dısımda da bu konuda zayıf olanlar vardır sımdıden tesekurlerrrr
evli değilm..
ben para konusunda ilişkimde cok hassasımdır.
yani söz konusu bile olmamalı ilişkide. hele ki ilk başlarda hiç konusmamanızı tavsiye ederim bu konuları
evet canım haklısın ben bu konuda cokkk cektım bıde ustune 1.5 mılyar borc verdıgımle kaldım ama tecrubesızlık ıste.pekı canım ılk zamanlarda mısalen bı yere gıttgınızde hesap olayını nası yapıosunuz
evet canım haklısın ben bu konuda cokkk cektım bıde ustune 1.5 mılyar borc verdıgımle kaldım ama tecrubesızlık ıste.pekı canım ılk zamanlarda mısalen bı yere gıttgınızde hesap olayını nası yapıosunuz
yani öyle sen öde ben ödeyim olmuyoruz.
kim elini cebine atarsa spontane gelişiyor.
onda olmadıgını bılıyorsam ben veriyorum o da aynı şekilde yapar benim için.
ne bileyim. aslında önemli konu doğru kişiyi bulduğundan emin olmak lazım
kesınlıkle yaaaa ama ben cevremden cok goruyorum mısal ılıskı yasıyoLar kıza almadıkları sey kalmıo kı kızın bole bı talebıde yok snra ayrılınca ıgrenc bı tabırle o kıza cok para yedırdım dıyolar bende bı cıkmaza gırdım bu konuda pekı sence para konusunda denklık aranmalı mı ılerde sorun olurmu
kesınlıkle yaaaa ama ben cevremden cok goruyorum mısal ılıskı yasıyoLar kıza almadıkları sey kalmıo kı kızın bole bı talebıde yok snra ayrılınca ıgrenc bı tabırle o kıza cok para yedırdım dıyolar bende bı cıkmaza gırdım bu konuda pekı sence para konusunda denklık aranmalı mı ılerde sorun olurmu
benim durumumla erkek arkadasımınki hemen hemen aynı bu konuda.
o yüzden birbirimizi anlayabiliyoruz.
ama dısardan bakmak gerekirse evet az çok denk olsa daha iyi olur. şu an sorun olmasa da ilerde olabilir
hele ki karşıdaki anlayışsızsa yüzüne bile vurur ezmeye çalışabilir.
ama tabi böyle olmayanlar da var
Biz sevgilimle artık bu konuları aştık. Kimde para varsa o öder İlk önceleri benim ödememi istemezdi. Bende onu utandırmaktan çekinirdim. İlk önce yemek yediysek kahveler benden diyerek kahve içmeye götürürdüm, haftada 3 gün buluşuyoruz pazar günleri benim günüm der onun hesap ödemesine izin vermezdim. Ama bunu onu ezerek değil ben sana mahçup oluyorum en azından pazarları ben ödeyeyim gibi tatlı şekilde söylerdim. Hesap ödemene hiç mi izin vermiyo? O zmn ona ara sıra ufak tefek hediyeler alarak arayı kapatmaya çalışırdım. En çok korktuğum dışardan para yiyen kız imajı çizmek. Bu yüzden bu konuda biraz hassasım sanırım. O yüzden ilk başlarda çözümü bu şekilde bulmuştum.