• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkilerde biri esas kadın digerleri takılmalık olurmu

arwen85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2009
500
19
98
39
Ankara
merak ettigim ilişkide sen esas kadın oluyorsun ama digerleri öylesine takılmalık...sen aradıgında her nerdeyse telefonu acıyo,, mesaj atsan cevaplıyo..herşeyini paylaşıyo ailesi maddi manevi her sorununu, ama digerlerine öyle degil..telefon calsa senın yanında acmıyo wc ye bile gitmiyo yanlış anlama diye gitse bile telini bırakıyo..yani arayan numarayı satlerce aramıyo öylesine araya reklam alıyo..böyle bişey olurmu sizce...inşallah anlatmısımdır..:mymeka::mymeka::mymeka:

ne demek takilmalik??
o nasil is ya..
ne is icin takiliyo onunla???

nasıl oluyor anlamadım.....öyle heriflere güven olmaz....birgün senide o takılmalıklar listesine alır...esas kızın koltuğunada başka bi kız oturur....eğer olacaksan tek olacaksın...

hani filmlerde bile olur..bir esas kız vardır ona söz söyletmez o degerlidir herşekilde..ama başkalarına da bakar şey gibi canım ailem dizisindeki erkek güzeli kenan gibi :) böyle olurmuu gerck hayatta da

asla olamaz ne demek takılmalık benim telefonumu açtı onun kini açmadı aa ben esas kızım mı

diyecem saçma olmaz öyle şey ben varsam ikinci asla olmamalı:1closedeyes:

bildigin seninle sevgili diger kizlarla flort mu ediyo yani bu mu?

diğerleri öylesine takılmalık falan olamaz oluyorsa ben olmam
benmi yanlış anladım bilmiyorum ama
aldatmayı aldatılmayı ne kadar basite almışsın
ikinci kadına acır gibi bir halin var
kendilerini kullandırmasınlar gururlu olsunlar takılmalık kadın olmasınlar

kafam karıştı bee :bbo:
anladığım kadarıyla ikinci bi kadın var ama benm kadar değerli deil demek istemişsinz ne olursa olsun
olamaz olmaz olamaz ASLAAAAAAAAAAAA yasakkelime

Lütfen tartışma yaratacak türden yorumlardan kaçınalım

bilmyorum öyle düşünüyorum kendimce..kendimi de kandırıyo olabilirim..işte sevgi bazen bunu ble düşündürüyo insana..ben ilişkimde öyle bişey oldugunu düşünüyorum aslında..sanki birileri var esas hatun benım gibi..kendimiide kandırıyo olabilirim...belki takılmalık benım esas kişi başka offf ne biliyim sadece bildigim acayıp çapkın bir erkek arkadasımın olması...veya benım byle hissediyor olmam...veya o potansiyeli olan ve rahatlıkla yapıcak ortamı oldugu için byle düşünüyorum....

benim artık sana diyecek sözüm kalmadı arkadaşım...sadece uzaktan takip etmekle yetineceğim konularını...çünkü dilimde tüy bitti...:1no2:

ben anlamadım aslolan kadın ,kıymetlimi yani onumu anlatmaya çalışıyorsun.ben aldatıldıktan sona as olsam ne yazar kupa kızı olsam ne yazar.her halükarda hepsi aldatılıyor. gerçek aşkı sen olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, yada kim düşünüyorsa yanılıyo bence.o ilerde ailesine ve kendisine hizmet ve çocuk doğurmak için seçilmiş olan kurbandır yazık ona,ilerde kocası dışarda o takıldıklarıyla takılmaya devam ederken as olduğunu sanan kız evde temizlik ,yemek,çocuk bakımı gibi işlerle uğraşacak.hatta diğer yedekler daha şanslı diyebiliriz,onlar kocasının parasını yiyip sefasını sürerken aslolan kadın evde o cibiliyetsiz herifin cefasını çakacak.bilipte evlenenede acımıyorum. kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
arwencim önce şunu kabul et esas kız takılmalık kız yok ama senin için şöyle diyim hayatım ya esas kızla olur ya gider istediği kızla takılırmirmirmirmir

burda önemli olan senleyken gidip başka kıza takılması bu aldatmadır bence.... ne bu haremmi

kurucak esas takılmalık vs vs uzar giderr....

benim artık sana diyecek sözüm kalmadı arkadaşım...sadece uzaktan takip etmekle yetineceğim konularını...çünkü dilimde tüy bitti...:1no2:

biliyorum farkındayım herşeyi yaptım ayrıldım bile...ne dediysem herşeyimi kabul etti yüzük takmayı bile..işi cddiye dkmeyi bile söz verdi..bende bir şansı daha hakkettgini düşündüm..belki kendimce onun iyi ynlerini düşünüyorum..yaptıgı herşeyde onu haklı cıkarmaya calısıyorum...kendimi byle savunuyorumm belkide...keşke dnmeseydi keşke aramasaydıı benııı..dogru haklısın ben bile kendmden yoruldum siz nasıl youlmayasınızzz

Canım bence sen fazla iyi niyetlisin. Sana büyü mü yaplmış nedir? kaydirigubbakcemile3 Amman diyim. O ne öyle evlenmelik eğlenmelik gibi... Bir insanın sana karşı yaptığı ilk yanlış ona aittir ama ondan sonraki yanlışlar sana aittir. (Afettiğin için) Belki seviyorsun ama dünyada erkek mi yok? Önünde koca bir hayat var. ıyi birinin kaşına çıkmasını beklerken harcadığın zamanın onunla geçireceğin koca güzel bir ömür yanında lafı bile olmaz. Ama bu adamla bence koskoca bir ömür sadece heba olur. Bunu kendine yapma... Rest çek... "Ya adam olursun ya da paşa paşa gidersin.":1closedeyes:

esas, takılmalık diye bişey yoktur. bir erkeğin hayatında tek kadın olur. (benim düşüncem)

ben anlamadım aslolan kadın ,kıymetlimi yani onumu anlatmaya çalışıyorsun.ben aldatıldıktan sona as olsam ne yazar kupa kızı olsam ne yazar.her halükarda hepsi aldatılıyor. gerçek aşkı sen olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun, yada kim düşünüyorsa yanılıyo bence.o ilerde ailesine ve kendisine hizmet ve çocuk doğurmak için seçilmiş olan kurbandır yazık ona,ilerde kocası dışarda o takıldıklarıyla takılmaya devam ederken as olduğunu sanan kız evde temizlik ,yemek,çocuk bakımı gibi işlerle uğraşacak.hatta diğer yedekler daha şanslı diyebiliriz,onlar kocasının parasını yiyip sefasını sürerken aslolan kadın evde o cibiliyetsiz herifin cefasını çakacak.bilipte evlenenede acımıyorum. kötükedihüso

ancak bu kadar guzel aciklanabilirdi tebrik ediyorum alkisalkisalkis

biliyorum farkındayım herşeyi yaptım ayrıldım bile...ne dediysem herşeyimi kabul etti yüzük takmayı bile..işi cddiye dkmeyi bile söz verdi..bende bir şansı daha hakkettgini düşündüm..belki kendimce onun iyi ynlerini düşünüyorum..yaptıgı herşeyde onu haklı cıkarmaya calısıyorum...kendimi byle savunuyorumm belkide...keşke dnmeseydi keşke aramasaydıı benııı..dogru haklısın ben bile kendmden yoruldum siz nasıl youlmayasınızzz

sizi kırmak istemiyorum ama kendinizi kandırıyorsunuz.

bilmyorum öyle düşünüyorum kendimce..kendimi de kandırıyo olabilirim..işte sevgi bazen bunu ble düşündürüyo insana..ben ilişkimde öyle bişey oldugunu düşünüyorum aslında..sanki birileri var esas hatun benım gibi..kendimiide kandırıyo olabilirim...belki takılmalık benım esas kişi başka offf ne biliyim sadece bildigim acayıp çapkın bir erkek arkadasımın olması...veya benım byle hissediyor olmam...veya o potansiyeli olan ve rahatlıkla yapıcak ortamı oldugu için byle düşünüyorum....

madem böyle bi düşünce var kafanda kendini takılmalık olarakta görebiliyosun hemen çek kendini böyle bi ilişki ne kadar sağlıklı olabilir ki her an bu düşünceyle yaşanmaz ki as mıyım takılmalıklımıyım nereye kadar düşünüceksin bunu ?

Back
X