- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
Kızlar merhaba, bi süredir erkek arkadaşımla aramız limoni burayada konu açmıştım hatta. O süreçten beri ne bir adım geri ne bir adım ileri ilerleyebiliyoruz. Hatta biraz askıya alalım bakalım ayrı dursak nasıl olacak dedik, onuda beceremedik. İlişkiyi toparlayamayıda beceremedik beceremiyoruz. Ben seni özlüyorum diye aradı ben de sevdiğim ve değer verdiğim için kabul ettim. Aramızda çok büyük sorunlar yok ama genel ilişkilerde ki kavgalar bizi yıprattı ve soğukluk oldu arada. Tam anlamıyla da şöyle gel konusalım çözelim demiyorda adam ya. İstiyorum ki net keskin adımlar atsın. Ama tık yok. Bende geçmiş ilişkilerimden dolayı agzı yanan bi insan oldugum için üstüne düşüp şımartmak istemiyorum ki biliyorum tepeme cıkacak. Nasılsa noclearmind beni seviyor her şeyime boyun egiyor o toparlar o eder düşüncesine girsin istemiyorum. Bende bu süreç zarfında zıt gidiyorum. Haftasonu için gece plan yaptım çıkacağım mesela iyi peki dedi normalde arıza cıkarırdı. İstedim ki yapma plan, biz beraber olalım vakit geçirelim sorunlarımız bitsin küçülsün yok yok yok tık yok adam da ! Boş boş napıyosun ne ediyosun diye günlük konusmalardan çıkamıyoruz. Yaklasık 2 haftalık irtibat kopuklugundan sonra bu hafta konusmaya basladık tekrar. Biraz zamana ve akısa mı bırakmaya calısmayalım ? var mı ilişkisinde olumlu yönde dönüm noktası yaşayan ? Toparlanır mı ? Biraz beni çırpııınn ya. Kendime geleyim. Aman yea ben hayatıma bakcam gezcem tozcam banane hayırlısı olsun diyorm. Pat bi saat sonra nolcak bizim sonumuz diye deli gibi düşünüyorum. Kimse vazgecilmez değil biliyorum fakat olayların içindeyken ve ne kdar sogukluk olsada hala içimde sevgi oldugu için cokta mantık gözüyle bakamıyorum. Sanırım biraz olumlu düşüncelere ihtiyacım var..