İlişkilerde kriz yönetme

Erkeklerden bizim gibi olmalarını bekleyemeyiz
Bizim kadar duygusal bizim kadar düşünceli bizim kadar planlı olamıyorlar
Ama eger seviyorlarsa ve bizde seviyorsak onlara sekil vermek bizim elimizde
İlişki tek taraflı yasanmaz evet ama plan tek taraflı gayet yapılabilir
Plan yapmıyordur romantik değildir ama sevdigini hissettiriyordur ama gözünüzün icine bakıyordur ama sohbetine doyum olmuyordur vs birbirinizi bi sekilde tamamlıyormusunuz sen ona odaklan bosver planlar sana kalsın
Cumartesi yeğeninin dogum günüymüş pazar diye düşünmüş o bende sakince peki o zaman ben arkadaşlarımın planına katılıyorum şuraya gideceğiz bilgin olsun dedim kapattım konuyu sakin ve serin kalıcam dellenmicem

Cumartesi yeğeninin dogum günüymüş pazar diye düşünmüş o bende sakince peki o zaman ben arkadaşlarımın planına katılıyorum şuraya gideceğiz bilgin olsun dedim kapattım konuyu sakin ve serin kalıcam dellenmicem
Tamam adımını attın pazar günü artık o senle görüşmek istesin

Bazen erkek arkadaşımla saçma sapan konulardan tartışıyoruz ve konuşmuyoruz birkaç saat. Ama öyle bomboş saçma konular ki başka insanlara anlatılmaz utançtan :KK70:

7 senedir birlikteyiz çoğu tartışma sonrasında ilk adımı ben atarım. Küslük durumunu sevmiyorum. İlk adımı ben atınca konuyu tekrar açıp konuşuruz sonra kapatırız. Neyse seni affediyorum sorun değil, derim. O da "ama kavgayı sen başlatmıştın ama ben..." der. Şşşşt derim tek kelime daha etme affettim seni.

O yüzden hislerinizi güzelce söyleyin. Olmazsa olmaz yapacak bir şey yok. Ama böyle strateji yapmayın yani açık açık konuşun. "Bu konuyu konuşup çözebileceğimizi düşünüyorum. Cumartesi günü buluşalım mı?" diye açıkça söyleyin gitsin. Arkadaşlarla buluşma gibi oyunlara girmeyin hiç.

Birlikte vakit gecirmek istiyorsaniz siz adım atin.Alin bir konser,sinema vs bileti bugun plan yaptim birlikte gidelim deyin.Ya da aranizda ciddi bir problem olduğunu dusunuyorsaniz gorusup acik acik konusun.Beklentilerinizi,dusuncelerinizi anlatin.İliskilerin en büyük sorunu iletisimsizlik ve birseyleri hep karsi taraftan bekleme ne yazik ki.
Bende koyvermiştim ama burda ki yorumlardan karar verdim sakin ılıman bi şekilde devam edicem ben kendi görevimi yapıcam ha baktım ki uzattıgım zeytin dallarını almamada ısrarcı davranıyor durumu ona göre şekillendirirm.

Bende koyvermiştim ama burda ki yorumlardan karar verdim sakin ılıman bi şekilde devam edicem ben kendi görevimi yapıcam ha baktım ki uzattıgım zeytin dallarını almamada ısrarcı davranıyor durumu ona göre şekillendirirm.
Tabi ki siz elinizden geleni yaptiginizda yine ayni sekilde devam ediyorsa yapilacak sey bellidir o zaman.

Bazen erkek arkadaşımla saçma sapan konulardan tartışıyoruz ve konuşmuyoruz birkaç saat. Ama öyle bomboş saçma konular ki başka insanlara anlatılmaz utançtan :KK70:

7 senedir birlikteyiz çoğu tartışma sonrasında ilk adımı ben atarım. Küslük durumunu sevmiyorum. İlk adımı ben atınca konuyu tekrar açıp konuşuruz sonra kapatırız. Neyse seni affediyorum sorun değil, derim. O da "ama kavgayı sen başlatmıştın ama ben..." der. Şşşşt derim tek kelime daha etme affettim seni.

O yüzden hislerinizi güzelce söyleyin. Olmazsa olmaz yapacak bir şey yok. Ama böyle strateji yapmayın yani açık açık konuşun. "Bu konuyu konuşup çözebileceğimizi düşünüyorum. Cumartesi günü buluşalım mı?" diye açıkça söyleyin gitsin. Arkadaşlarla buluşma gibi oyunlara girmeyin hiç.
İlişkimiz daha yeni sayılır bir sene dolmadı. Yeniden ziyade oturması tam anlamıyla zaman alacak gibi gözüküyor. Bakalım bu süreci nasıl yöneticez aramızda cok güzel samimiyet vardı o bozuldu bundan bi ay önce bak beni dellendirme yolarım seni dediğim adama kem küm ederek bi şeyler söylemeye calısıyorm cok zoruma gidiyor ya. Seytan diyo al kafasını vur duvara beyni yerine gelir.

Mesela olduğunuz yerde saymanıza bi adım ileri gidememenize sebep olan sorunlar neler?Bence bunlardan emin değilseniz etraflıca düşünün sonrada oturup konuşun eğer Bence siz küçükte olsa bi adım atın.Aynı şehirdeyseniz böyle piknik tarzı bişey ayarlayıp sakin huzurlu bi ortamda gerilmeden sorunlarınızı ortaya koyun nasıl çözüleceğini falan konuşup çıkış noktası bulmaya çalışın.Sonradan keşke şunuda yapsaydım deneseydim diye içinizde kalmaz hiç olmazsa.

Mesela olduğunuz yerde saymanıza bi adım ileri gidememenize sebep olan sorunlar neler?Bence bunlardan emin değilseniz etraflıca düşünün sonrada oturup konuşun eğer Bence siz küçükte olsa bi adım atın.Aynı şehirdeyseniz böyle piknik tarzı bişey ayarlayıp sakin huzurlu bi ortamda gerilmeden sorunlarınızı ortaya koyun nasıl çözüleceğini falan konuşup çıkış noktası bulmaya çalışın.Sonradan keşke şunuda yapsaydım deneseydim diye içinizde kalmaz hiç olmazsa.
Ben bi adım gidicem de onda o ısıgı göremiyorum hani düşünsün etsin istiyorum beklentilerimi yüksek tutuyorum sanırım ya da beynimin içini okusun istiyorum :) bende bilmiyorum ki seven adam az bi hareket gösterir diyorum ama erkeklerde de bu cok zor sanırım arkadan illa ittirmemiz gerekiyor. Ona göre hareket etmek özledim demek seviyorum demek o kadar ee problemler cözülmüyo ben günlük rutin konusmak istemiyorum. Ama o böyle davranıyor suan. Dün ilişkimizin en basında anlık birbirimize gönderdiğimiz fotograflarımı attı hala saklıyorum bak sen benim fotograflarımı sildin dimi diye sordu. Ona göre bu tarz seyler zaten adım atmak sorun çözmek. Belkide sorunlarla basa cıkma yöntemi budur adamın görmemezlikten gelmek zamana bırakmak vs zaten cok iletişime acık değil ben daha gevezeyim konusalım edelim hadi susma anlat kendini bana karsılık ver koru kendini derim o öyle susarda susaaaarr ... ay valla yazınca şiştim :)

Back
X