- 28 Nisan 2018
- 65
- 30
- 3
- Konu Sahibi kendinikesfet123
Şöyle bir bakiyorum da hic psikolojisi düzgün biri denk gelmemiş bana. Biri hastalık derecesinde kiskancti. Diğerinde manik depresyon vardı öyle olunca seni ilerde üzmek istemiyorum dedi çekti gitti her yerden engelleyip. Kimisinin amacı eğlenceydi sonu yoktu. Yeni ayrıldığım kişi ise eğitim bakımından olsun kişisel donanımından olsun karakter özellikleri olsun bana uyuyordu. Her şey daha yeni başlamışken 1 haftanın sonunda bıraktı gitti beni her yerden engelleyip. Sebep olarak gözlerimde o sevgiyi görmüyormuş. Kendisi 7 24 şarkılar, şiirler, güzel sözler yazardı. Buluştuğumuz da da bakışlarından ilgisini anlayabiliyordum. Seven bir erkek söylediğine göre kimsede böyle duyguları yaşamamış bir insan böyle kolayca gidebilir mi? Ulaşsam ona soyleyeceklerim var. Böyle çocuk gibi bir ilişki bitirilebilir mi?
Kalben artık erkeklere olan inancımı yitirdim. Etrafıma bakiyorum mutlu çiftler. Mutlu bir ailede büyümedim bari ben mutlu bir ilişki içerisinde olayım diyorum. Yok burda da sanssizim. Moralim çok bozuk. Ne hissedebilecegimi şaşırdım artık.
Kalben artık erkeklere olan inancımı yitirdim. Etrafıma bakiyorum mutlu çiftler. Mutlu bir ailede büyümedim bari ben mutlu bir ilişki içerisinde olayım diyorum. Yok burda da sanssizim. Moralim çok bozuk. Ne hissedebilecegimi şaşırdım artık.