İlişkilerde şanssızlık

kendinikesfet123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2018
65
30
3
Şöyle bir bakiyorum da hic psikolojisi düzgün biri denk gelmemiş bana. Biri hastalık derecesinde kiskancti. Diğerinde manik depresyon vardı öyle olunca seni ilerde üzmek istemiyorum dedi çekti gitti her yerden engelleyip. Kimisinin amacı eğlenceydi sonu yoktu. Yeni ayrıldığım kişi ise eğitim bakımından olsun kişisel donanımından olsun karakter özellikleri olsun bana uyuyordu. Her şey daha yeni başlamışken 1 haftanın sonunda bıraktı gitti beni her yerden engelleyip. Sebep olarak gözlerimde o sevgiyi görmüyormuş. Kendisi 7 24 şarkılar, şiirler, güzel sözler yazardı. Buluştuğumuz da da bakışlarından ilgisini anlayabiliyordum. Seven bir erkek söylediğine göre kimsede böyle duyguları yaşamamış bir insan böyle kolayca gidebilir mi? Ulaşsam ona soyleyeceklerim var. Böyle çocuk gibi bir ilişki bitirilebilir mi?
Kalben artık erkeklere olan inancımı yitirdim. Etrafıma bakiyorum mutlu çiftler. Mutlu bir ailede büyümedim bari ben mutlu bir ilişki içerisinde olayım diyorum. Yok burda da sanssizim. Moralim çok bozuk. Ne hissedebilecegimi şaşırdım artık.

Elbet birgun o kişi cikacak karsiniza. Umutsuzluk icin erken deil mi ? Hepimiz yasadik boyle donemler, gecici emin olun

Nasip kısmet herşey...

Sabretmeyi bil vaktinden önce çiçek açmaz seyh Edebali.. ne güzel demiş

O en sonu yazik olmus ya.
Acaba iletisimemi gecseniz bi bahaneyle?
Mesela kk'da diger bi konudan esinlenerek: arkadasimin semsiyesinin bulamiyorum acaba senin arabanda mi? Diye yazman cokmu sacma olur?
En kotusu reddedilirsiniz ve keske demezsiniz ilerde.

Ne şemsiye başka konulara bile ilham oldu umarım getirir

Dün başka bir numaradan aradim konuştuk, mesajlastik. O da beni seviyor ama iste ilerisi için düşünceleri var. İlişkiye bakış açımız farklı diyor. Şöyle söyleyeyim. O bana gerçekten aşık olmuş. Ve fazla sevginin altında ezildik biz. Onun beni bu denli sevmesi her hareketime karşı daha fazla duyarlı olmasını sağlıyor. En ufak sözlerim onu kırıyor.

Umit yok mu diyosun yani?

Ben de ayni sizin gibiyim...her flort hayalkirikligi...yalnizliga alistim artik
Yas kac sizin bilmiyorum ama belki daha zamani gelmemistir...dogru insan da cikar karsiniza sabir sadece sabir

Yalnız değilsin..Benim de çocuk gibi bir sevgilim var.Bazen ona gıcık oluyorum pazar günü konuşma iznim var. Onun dışında konuşmak yasak.. Kural bu.. diğer bir kural wp ye 1 den sonra girmem yasak kontrol ediyor sürekli. Ona değer vermediğimi söylüyor. Kuralıdda koyma sebebi üniversiteyi bıraktım edebiyat öğretmenliği için tekrar hazırlanıyorum ders çalış beni düşünme ne var sanki beş dakika konuşsak .. Gıcık oluyorum ya..

Ben de ayni sizin gibiyim...her flort hayalkirikligi...yalnizliga alistim artik
Yas kac sizin bilmiyorum ama belki daha zamani gelmemistir...dogru insan da cikar karsiniza sabir sadece sabir
26 yaşındayım. Tekrardan konuşmaya başladık umarım bu sefer her şey yolunda gider:)

26 yaşındayım. Tekrardan konuşmaya başladık umarım bu sefer her şey yolunda gider:)
Ben en sorunlu tip olarak bu sonuncusunu gördüm.Seviyorsa mücadele etseydi,sevdirseydi kendini..Çocuk gibi engellemek falan..öncesinde abartılı sevgi sözleri..Resmen kıymete binmek istemiş.Tetikte ol,üzer gene seni bu..Bir daha da gideni geri çevirmeye çalışma,,Gidiyorsa bitmiştir.Hayır gelmez o ilişkiden

Şu yazdıklarınızı okuyunca kendim yazdım sandım. Bir alay ruh hastası bunlar, bana da hiç denk gelmedi normali

Son anlattığınız kişi de normal değilmiş, bence sizi hepsinden Allah kurtarmış. Önünüzdeki maçlara bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…