- 28 Nisan 2018
- 65
- 30
- 3
- Konu Sahibi kendinikesfet123
-
O en sonu yazik olmus ya.
Acaba iletisimemi gecseniz bi bahaneyle?
Mesela kk'da diger bi konudan esinlenerek: arkadasimin semsiyesinin bulamiyorum acaba senin arabanda mi? Diye yazman cokmu sacma olur?
En kotusu reddedilirsiniz ve keske demezsiniz ilerde.
Ne şemsiye başka konulara bile ilham oldu umarım getirir
Dün başka bir numaradan aradim konuştuk, mesajlastik. O da beni seviyor ama iste ilerisi için düşünceleri var. İlişkiye bakış açımız farklı diyor. Şöyle söyleyeyim. O bana gerçekten aşık olmuş. Ve fazla sevginin altında ezildik biz. Onun beni bu denli sevmesi her hareketime karşı daha fazla duyarlı olmasını sağlıyor. En ufak sözlerim onu kırıyor.O en sonu yazik olmus ya.
Acaba iletisimemi gecseniz bi bahaneyle?
Mesela kk'da diger bi konudan esinlenerek: arkadasimin semsiyesinin bulamiyorum acaba senin arabanda mi? Diye yazman cokmu sacma olur?
En kotusu reddedilirsiniz ve keske demezsiniz ilerde.
Dün başka bir numaradan aradim konuştuk, mesajlastik. O da beni seviyor ama iste ilerisi için düşünceleri var. İlişkiye bakış açımız farklı diyor. Şöyle söyleyeyim. O bana gerçekten aşık olmuş. Ve fazla sevginin altında ezildik biz. Onun beni bu denli sevmesi her hareketime karşı daha fazla duyarlı olmasını sağlıyor. En ufak sözlerim onu kırıyor.
Tekrardan konuşmaya başladık. Iliskide daha rahat olacağını soyledi. Özür diledi. Bakalım inş güzel günler bizi bekliyordur:)[/QUOTE]Umit yok mu diyosun yani?
26 yaşındayım. Tekrardan konuşmaya başladık umarım bu sefer her şey yolunda gider:)Ben de ayni sizin gibiyim...her flort hayalkirikligi...yalnizliga alistim artik
Yas kac sizin bilmiyorum ama belki daha zamani gelmemistir...dogru insan da cikar karsiniza sabir sadece sabir
Ben en sorunlu tip olarak bu sonuncusunu gördüm.Seviyorsa mücadele etseydi,sevdirseydi kendini..Çocuk gibi engellemek falan..öncesinde abartılı sevgi sözleri..Resmen kıymete binmek istemiş.Tetikte ol,üzer gene seni bu..Bir daha da gideni geri çevirmeye çalışma,,Gidiyorsa bitmiştir.Hayır gelmez o ilişkiden26 yaşındayım. Tekrardan konuşmaya başladık umarım bu sefer her şey yolunda gider:)
Son anlattığınız kişi de normal değilmiş, bence sizi hepsinden Allah kurtarmış. Önünüzdeki maçlara bakın.Şöyle bir bakiyorum da hic psikolojisi düzgün biri denk gelmemiş bana. Biri hastalık derecesinde kiskancti. Diğerinde manik depresyon vardı öyle olunca seni ilerde üzmek istemiyorum dedi çekti gitti her yerden engelleyip. Kimisinin amacı eğlenceydi sonu yoktu. Yeni ayrıldığım kişi ise eğitim bakımından olsun kişisel donanımından olsun karakter özellikleri olsun bana uyuyordu. Her şey daha yeni başlamışken 1 haftanın sonunda bıraktı gitti beni her yerden engelleyip. Sebep olarak gözlerimde o sevgiyi görmüyormuş. Kendisi 7 24 şarkılar, şiirler, güzel sözler yazardı. Buluştuğumuz da da bakışlarından ilgisini anlayabiliyordum. Seven bir erkek söylediğine göre kimsede böyle duyguları yaşamamış bir insan böyle kolayca gidebilir mi? Ulaşsam ona soyleyeceklerim var. Böyle çocuk gibi bir ilişki bitirilebilir mi?
Kalben artık erkeklere olan inancımı yitirdim. Etrafıma bakiyorum mutlu çiftler. Mutlu bir ailede büyümedim bari ben mutlu bir ilişki içerisinde olayım diyorum. Yok burda da sanssizim. Moralim çok bozuk. Ne hissedebilecegimi şaşırdım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?