İlişkilerde şehir faktörü

Hazır Diyarbakırlı birini bulmuşken bir şey soracağım :) Diyarbakırlılar çok muhafazakar oluyor diye duymuştum, bu doğru mu?
Asla benim Diyarbakırlılar mini etekle .maskulen saçla geziyordu

Aynen en iyisi ön yargıları bırakıp tanımak...
Kendisi Mardinli neden kötülesin ki sadece orası öyle dahi olsa ben orada büyümedim bilmiyorum demek istiyor. Her şehrin iyisi de kötüsü de vardır diye düşünerek bir yola çıktım.
Zaten mazıdağı diyarbakıra daha yakınmış. Kesinlikle dediğiniz gibi önyargısız tanımaya çalışın

kısılerın ve aılelerın yapısı onemlı dunyada her ulkede her sehırde farklı farklıdır ınsanlar ... sozde avrupa dersınız ama avrupada olup asırı kıskanc kısıtlayan ınsan da gordum, turkıye de doguda cok modern ınsan da gordum kısılerın de kendı ıcınde kulturlerı var memlekete gore degıl de aılesıne gore degerlendırın derım

sahsen mardin nusaybinli cok sevdıgım aıle dostlarımız var sızın tanıdıklarınız nasıl bılemem tabı dedıgım gıbı kütük degıl aılenın kulturu meselesı bu mesele... onyargılar yanlıs kararlar verdırır , aslına bakarsanız bır ınsanın ne oldugu az cok bellı oluyor aılece de gorusun sız de gorusun once bır tanıyın derım

İsterse okumuş prof olmuş olmuş olsun, aslı neyse özü neyse erkek oraya çekiyor. Başta oturup da modern açık fikirli konusuyor gibi oluyorlar. Ama ister istemez gördügü büyüdügü kültür ona işlemiş oluyor. Bir arkadaşım var eş ailesi doğulu. kp kv gelir aylarca kalır. Hastalık vs sebep yok. Eşi de anam babam evdeyken sen çıkıp gideceksin ayıp olacak diye çalıştırmıyor. Halbuki okurken çalışırken flört etti aldı bu kızı.

Back
X