İlişkilerde taktik

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.959
3.742
333
merhaba kk. güzel hatunları sizce ilişkilerde taktik ne kadar doğru ? Siz yaparmısınız ,???

Ben yapmam. İçten ve doğal davranırım.

Taktik yapmak olarak değil ama bazı prensiplerim vardır. Mesela bir insanı sadece 1 kez ararım, açmazsa dönene kadar aramam. Ya da sürekli mesajlaşmaktan hiç hoşlanmam. Bunaltmaktan da bunaltılmaktan da nefret ederim. Erkeklerin sevmediği şeyleri yapan biri değilim özetle. Bu bir avantaj sağlıyor. Sürekli darlayan, mızmızlanan kadın sevmiyorlar, kadınlarımızın bir kısmı kendini ancak böyle değerli hissetse de. Kendileri kadınların peşinden koşmayı, aramayı, merak etmeyi seviyorlar.

Erkek duygularını çok net açmadan ben ona açılmam mesela ilişkinin başında.

O dışarı davet etmeden ben etmem.

Ama bunlar taktik olsun diye yaptığım şeyler değil. İçimden böyle geliyor.

Kuzenlerim ilişkide gizemli olduğumu söyler. Bu da erkeğin ilgisini diri tutuyor sanırım. Her attığı adımı anlatan ya da sosyal medyada paylaşan biri de değilimdir mesela

merhaba kk. güzel hatunları sizce ilişkilerde taktik ne kadar doğru ? Siz yaparmısınız ,???
şöyle taktikler gördüm etrafımda, kaynanasını sevmediği halde, eşinin yanında kötülemeyen, tam tersi çok iyi davrananlar.Kendi ailesiyle ilgili sorunları anlatmayanlar. eşine karşı kötü laf etmeyip, arkasından saydıranlar. kocasını sürekli borca sokup, bolca alışveriş yaptıranlar(eşi ailesine maddi yardım yapmasın diye)

Ben de taktik yok diyenlerdenim. İçinden geldiği gibi, gönlünden geçen gibi davran gitsin...
Ben evlilikle ilgili internetten bir kaç taktik okumuştum. Az yapayım edeyim dedim. Eşim ne dese begenirsiniz; bugünlerde ona bir değişik, bir yapmacık davranıyormuşum. Onu eskiden daha çok seviyor gibiymişim vs..

şöyle taktikler gördüm etrafımda, kaynanasını sevmediği halde, eşinin yanında kötülemeyen, tam tersi çok iyi davrananlar.Kendi ailesiyle ilgili sorunları anlatmayanlar. eşine karşı kötü laf etmeyip, arkasından saydıranlar. kocasını sürekli borca sokup, bolca alışveriş yaptıranlar(eşi ailesine maddi yardım yapmasın diye)
Kaynanayı sevmese de saygılı davrananı takdir ederim. Zariflik bence bu.

Ailesiyle ilgili her sorunu gerekmedikçe car car anlatmamak yüz göz olmamak için mantıklı.

Eşinin arkasından konuşmak ve eşini ailesine yardım edemesin diye borca sokmak tam kezbanlık. Basit avam kadınlarımızın özeti.

çözüm üretemediğin durumlarda taktik gerekli.

Önceleri ne kadar yorgun olursam olayım işlere yetişmeye çalışırdım,yardim istesem gönülsüz yapardı veya niye ben söylemeden kendi dusunerek iş yapmıyor diye kavga çıkarırdım.
Son bir kaç yıldır belki bu konuda taktik geliştirmis olabilirim:D Yatağa uzanıp nazlanıyorum,yorgunluktan ölmüş olup hiçbirşeye elimi sürmüyorum.O da pervane oluyor:D Arada surtussekte bu 'Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş' sözünün bize uyarlanmış versiyonu benim kurtaricim.
Sevgililikle alakali takdikten bahsediliyorsa bence kendin ol. Gizemli olunması,kendini geri çekmek,ben merkezli olmak kişiliğinde varsa şanslısın

Taktik iyi güzelde ne kadar sürdüreceksiniz? Herşey yerinde zamanında güzel.

En önemlisi iletişimi kaybetmemek. Onun hoşlandiği konular ile ilgili sohbet etmek. Karakterini ögrenip onun diline göre konuşmak. Inatlaşmamak. Bencil olmamak. Hep ben hep ben dememek. Erkekler yöneticidir. Yönetmeyi sever. Erkekleri yönetmeye herşeyine sahip olmaya kalkismayin kaçarlar. Uzaklik mesafe koymayinki aranizda soğukluk olmasin. Eger iletisiminiz ile ona deger verdiginizi de görurlerse. Her istedigini yapar.

Ne

Ne yaptın :)
Cok degisik bi sey yapmadim aslinda kendimi geri cektim
Biz ilk tanistik bu bana baya yurudu ben de uzun iliskiden cikmistim hic istemiyordum ama kendisini onceden de begeniyordum
Sonra ben bi seyler hissedince gorusmeye devam ettim benden olumlu hareket gelince bizim flort sacma sapan bi seye donustu
Onun kuzeni benim arkadasim bu ve ben surekli gorusuyoruz ama hep topluca bi iki kere basbasa kaldik yakinlastik ama ondan sonra ne mesaj geliyor ne bi sey
Surekli gorusmeye calisiyor ama kendisi soylemiyor kuzeni hadi toplanalim diye ariyor megersem o aratiyomus
Ben de ona yazmiyorum hep gorusuyoruz ben olumluyum ama onla flort edecek bi hareket yapmiyorum notrum
Sonra bana gelenler geldi baslarim boyle ise bu benden kacti kiymetli oldu simdi sira bende dedim :)
İki kere kuzeninin davetine gitmedim, sana gelelim dediler yok ben musait degilim dedim
Sonra bi kere gorustuk hep birlikte, normalde buna hep mesafeli ama cok ilimli davranirdim kuzenine nasil kanka gibi davraniyorsam ona da oyle yaptim
Sonra basbasa teklif geldi yok canim ben musait degilim dedim
Sana geleyim dedi uykum var dedim
3 bucuk ayda benden gormedigi ne varsa gosterdim :)
Sonra bizimki la kiz elden gidiyo demiş de oyle geldi konustu:KK45:
Kuzeniyle de konustum korkulari vardi hep dedi, onceki sevgilileri hep problemliymiş ( ki gercekten anlatsam sok olursun :)) bi seyler hissetmis ama kendine guvenememis boyle hep topluca goruselim kendimden emin olayim ona umut vermeden diye beklemis
Ben kendimi geri cekince hepten emin olmus iki uc gun gormeyince ozledigini bu sekilde devam edemeyecegini anlamis
Bu sekilde basladik

Back
X