Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle taktikler gördüm etrafımda, kaynanasını sevmediği halde, eşinin yanında kötülemeyen, tam tersi çok iyi davrananlar.Kendi ailesiyle ilgili sorunları anlatmayanlar. eşine karşı kötü laf etmeyip, arkasından saydıranlar. kocasını sürekli borca sokup, bolca alışveriş yaptıranlar(eşi ailesine maddi yardım yapmasın diye)merhaba kk. güzel hatunları sizce ilişkilerde taktik ne kadar doğru ? Siz yaparmısınız ,???
Kaynanayı sevmese de saygılı davrananı takdir ederim. Zariflik bence bu.şöyle taktikler gördüm etrafımda, kaynanasını sevmediği halde, eşinin yanında kötülemeyen, tam tersi çok iyi davrananlar.Kendi ailesiyle ilgili sorunları anlatmayanlar. eşine karşı kötü laf etmeyip, arkasından saydıranlar. kocasını sürekli borca sokup, bolca alışveriş yaptıranlar(eşi ailesine maddi yardım yapmasın diye)
Yaa başlığı görünce bunu yazmaya geldim.taktik maktik yapmam
bam bam bam
gdsjhvasds
Ne yaptın :)Ben yapmadim yapamam dedim dogal oldum 3 bucuk ay surundum sonra bi taktik yaptim 2 senedir sevgiliyiz![]()
Yaa başlığı görünce bunu yazmaya geldim.
Kapılmış..
Gırdın beni god damn it![]()
Şu zamanda taktiksiz ilişki pek yok.
İnstagramda ilişki koçu bal'ı takip ediyorum. Çok güzel taktikler veriyor.
Tavsiye ederim
Cok degisik bi sey yapmadim aslinda kendimi geri cektimNe
Ne yaptın :)