- 22 Temmuz 2018
- 620
- 48
- 98
- 26
- Konu Sahibi avrupayakasiii
-
Sosyal medyadan tanıştığında buluşma olmuyor mu? Sanaldan mı devam ediyor ilişki? Ayrıca kilolu olup çok güzel ilişki yaşayanlar da gördüm özgüven önemli. Ama zaten sağlığın için kilo vermen gerekiyor kendini bir erkeğe beğendirmek için değilsosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye
1) kendini hızlı mı açıyorsun ?Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?
Kızlar teşekkür ederim harbiden salıcam
Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?
Bu özgüvensizliğinizi karşınızdakine yansıtmayın. Gerçekten özgüven çok önemli bir şey. Bazı insanlar var, "güzellik standartlarına" hiç uymadıkları halde öyle bir duruşları, auraları var ki aşırı çekici duruyorlar, herkes peşlerinden koşuyor. 400 kilo da olsanız siz değerlisiniz, sevilmeyi hak ediyorsunuz. Bana kimse bakmaz diye bir şey yok, sizin konuştuklarınız hanry cavill mi sanki?Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?
Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum
Kızlar 7 ay beraberdik baya güvendiğim biriydi fakat yollarımız ayrıldı daha doğrusu o ayrıldı çünkü yaşımı ve okulumu ona yalan olarak söylemiştim
basen baya var ve çocukla intten görüştük sevgili olduk zayıf halimi biliyor kilollu hali mü bilmüyor ne yapmam gerek ne giymem lazım? Korse giymeli miyi
Kilonuzdan rahatsızsanız diyet ve spora başlayın. Özgüveniniz daha çabuk gelir, hem yaza girdik, akşamları bir saat yürüyüş yapsanız ve yediklerinize dikkat etseniz bile çok büyük gelişme kat edersiniz. Kilonuza da bu kadar takılmayın, çünkü çözümü var.Kızlar 7 aylık ve 3 yıllık ilişkim bitti.Şuan ikiside çok mutlu.Ben aynı yerdeyim ve çok fazla kilo aldım antidepresan yüzünden.Kimle konuşmaya çalışsam bir kaç gün sonra yazmayı kesiyor o yazmayı kesince bende yazmıyorum ve bitiyor sürekli böyle oluyor sosyal medyadan tanışıyorum sürekli çünkü kiloluyum kimse bakmaz diye.Ve ciddende kilolulara dışarda kötü bakıyorlar yaşıtlarım vesaire.Yani neden böyle bilmiyorum birden terkediliyorum suçu kendimde arıyorum nasıl düzelebilirim kilo vererek mi?
Bipolar bozukluğum varTutumunuzu değiştirmeyi düşünebilirsiniz, belki bu konuda başarısızsınız.
Sonuçta diğer mesajlarınızı inceleyince anksiyete ya da OKB gibi başka problemleriniz olabilir diye düşündüm.
Evden kaçma, yeniden üniversite başlama, telefon karıştırma gibi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?