Merhaba arkadaşlar benim sorunum ilişkilerle.Hiç uzun ilişkim olmadı çünkü ben soğuyorum yada bıkıyorum bu herkes için geçerli oluyor,elimde olduğunu anlayınca onu parmağımda oynatasım geliyor gözümde hep değeri düşüyor.sanırım vefasızlık bu ama engel olamıyorum
Konuya gelirsekk;şu zamana kadar ki ilişkilerimde nasıl diyim erkekleri hep köpek ettim hepsi ağzımın içine bakıyodu etkiliyodum ve hissediyordumda bunu.hepsi farklı olduğumu söylüyolardı LAKİN ben ilişkimi sürdüremiyorum kavga eddiyorum hergün yok yere saçma nedenlerle ve bilerek yapıyorum uzun ilişkilerde bile yaşanmayan anları yaşıyorum cinsel olarak değil hissiyat olarak bence aşkın zamanı yok! ama neden kısa sürüyor anlamıyorum.en son ayrılığım beni yıktı dediği şey;seninle mutlu değilim hiçbir zaman olmadım sanırım ben sevmekle arzulamayı karıştırıyorum dedi ayrıldı.ben mahvoldum hep mutlu olduğunu söylerdi 1 ay sonra yalvararak döndü ayrılırkende seni seviyordum diye.Uzatmadan söyleyeyim ben şöyle düşünüyorum benden etkilenmeleri beni sex objesi olarak görmelerinden mi ? Her ilişkimde bu oluyor çünkü sevmediğini söyleyip ayrılan insan niye dönsün ki? eski sevgiliminde dediği gibi arzuluyorlar sevmiyolar.Normal bir ilişki sizce nasıl olmalı arkadaşlar? en uzun ilişkim 6 ay sürdü ve uzun ilişkiyi ben hiç bir problem olmasada sürdüremiyorum hep daha yükseği daha zoru elde etmek istiyorum zeka,yakışıklılık yada popülerlik vs.Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim?