İlişkilerimi yürütemiyorum..

kokosmus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2012
65
11
88
İstanbul
Merhaba arkadaşlar benim sorunum ilişkilerle.Hiç uzun ilişkim olmadı çünkü ben soğuyorum yada bıkıyorum bu herkes için geçerli oluyor,elimde olduğunu anlayınca onu parmağımda oynatasım geliyor gözümde hep değeri düşüyor.sanırım vefasızlık bu ama engel olamıyorum :( Konuya gelirsekk;şu zamana kadar ki ilişkilerimde nasıl diyim erkekleri hep köpek ettim hepsi ağzımın içine bakıyodu etkiliyodum ve hissediyordumda bunu.hepsi farklı olduğumu söylüyolardı LAKİN ben ilişkimi sürdüremiyorum kavga eddiyorum hergün yok yere saçma nedenlerle ve bilerek yapıyorum uzun ilişkilerde bile yaşanmayan anları yaşıyorum cinsel olarak değil hissiyat olarak bence aşkın zamanı yok! ama neden kısa sürüyor anlamıyorum.en son ayrılığım beni yıktı dediği şey;seninle mutlu değilim hiçbir zaman olmadım sanırım ben sevmekle arzulamayı karıştırıyorum dedi ayrıldı.ben mahvoldum hep mutlu olduğunu söylerdi 1 ay sonra yalvararak döndü ayrılırkende seni seviyordum diye.Uzatmadan söyleyeyim ben şöyle düşünüyorum benden etkilenmeleri beni sex objesi olarak görmelerinden mi ? Her ilişkimde bu oluyor çünkü sevmediğini söyleyip ayrılan insan niye dönsün ki? eski sevgiliminde dediği gibi arzuluyorlar sevmiyolar.Normal bir ilişki sizce nasıl olmalı arkadaşlar? en uzun ilişkim 6 ay sürdü ve uzun ilişkiyi ben hiç bir problem olmasada sürdüremiyorum hep daha yükseği daha zoru elde etmek istiyorum zeka,yakışıklılık yada popülerlik vs.Bu alışkanlığımdan nasıl kurtulabilirim?

Evet bazıları mantıken,ama son ayrıldığım sevgilimi deli gibi seviyordum hala barışma isteği var ama dediğim gibi bunun sevgi olduğunu düşünmüyorum

kovalamaktan hoşlanıyorsun anladığım kadarıyla..
bir de bu duygu karmaşasının ne istediğini bilmemekten kaynaklandığını düşünüyorum..
çünkü her zaman zeka yakışıklılık popülerlik vs. hep iyisi vardır ve bunun sonu yoktur...

Evet çok haklısınız.Her zaman kaybetme korkusu olsun istiyorum ki elimde tutabilmek için çabalıyım ama öyle olmuyor ve bende çok sevdiğim halde soğuyorum:(

Illa ki bir ilişki yaşamak zorunda mısınız?

Kendi kendinize kalın, kendinizi dinleyin bir süre derim.

Ilişki denilen şey ciddiyet ister.

8 aydır ilişki yaşamıyorum ama dün gece yalnız olduğumu hissettim,bir arkadaş yada yakın aile bireyi sevgilinizin hissettirdiği o duyguları hissettiremiyor malesef iyi anlamda da kötü anlamda da :)

Aynılarını yaşadım. Sorun şu : sen hiç aşık olmadın henüz.
Ben şimdi aşık oldum birine ve nedenini çözdüm bu soğuma olayının.
Sen de aşık olunca, gerçekten bir erkekten her şeyiyle etkilendiğinde anlayacaksın bunu.

Böyle gitmeyecektir yani.

Gerçi daha 1 ay önce gördüm aşık oldum dediğim insanı. :s
Ama bu kez çok farklı şeyler hissediyorum. Benim yaşadığımı yaşarsan göreceksin sen de. :ssz:

Aynılarını yaşadım. Sorun şu : sen hiç aşık olmadın henüz.
Ben şimdi aşık oldum birine ve nedenini çözdüm bu soğuma olayının.
Sen de aşık olunca, gerçekten bir erkekten her şeyiyle etkilendiğinde anlayacaksın bunu.

Böyle gitmeyecektir yani.

Gerçi daha 1 ay önce gördüm aşık oldum dediğim insanı. :s
Ama bu kez çok farklı şeyler hissediyorum. Benim yaşadığımı yaşarsan göreceksin sen de. :ssz:

evet aşık olduğumu hissetmedim hiç,fiziksel özelliklerini hiç beğenmediğim birini sırf zekası,hayat görüşleri için sevdiğim oldu.zorlada olmuyor tabikide:) ben o kişinin beynini seviyorum düşüncelerini..Çok saçma gelebilir ama zorla sevmek istiyorum :) gerçekten birini sevdiğimde geçicek diye düşünüyorum teşekkürler:)

Anlaşılan güzelliğini koz olarak kullanıyorsun
Yani onları bu şekil kendine çektiğine eminsin
İlerleyen süreçte senin duygusallık sandığın şey onların
Aslında tutkuları,elde etme çabaları veya arzulamaları.
Senin zor olman onlara uğraştırıcı geldiğinde direk sonuca odaklanıyorlar demek
Yani asıl amaçlarına
Çünkü sevgiye aşka dair daha gerçekçi duygular olsaydı
Sen bu hırsından uzaklaşır o erkeklerde kendilerine bağlarlardı
Ve daha uzun ilişkiler yaşardın.

Görünüşe aldanma diye bir söz vardır hani
Hani şu görselliğe popülariteye dayalı çıtanı aza indirip
Hep daha iyisi yerine birazda gerçek duygular yaşamaya
Ve akışına bırakmayı denesen belki daha iyi sonuçlar alırsın hı?

Anlaşılan güzelliğini koz olarak kullanıyorsun
Yani onları bu şekil kendine çektiğine eminsin
İlerleyen süreçte senin duygusallık sandığın şey onların
Aslında tutkuları,elde etme çabaları veya arzulamaları.
Senin zor olman onlara uğraştırıcı geldiğinde direk sonuca odaklanıyorlar demek
Yani asıl amaçlarına
Çünkü sevgiye aşka dair daha gerçekçi duygular olsaydı
Sen bu hırsından uzaklaşır o erkeklerde kendilerine bağlarlardı
Ve daha uzun ilişkiler yaşardın.

Görünüşe aldanma diye bir söz vardır hani
Hani şu görselliğe popülariteye dayalı çıtanı aza indirip
Hep daha iyisi yerine birazda gerçek duygular yaşamaya
Ve akışına bırakmayı denesen belki daha iyi sonuçlar alırsın hı?

Çok doğru yazmışsınız:) gerçek duygularımı hissedene kadar bir ilişkiye başlamayacağım,mantık yürütmüyor :)

afedersin yazdığın için söylüyorum .sorunun seni köpek edicek birini bulamaman :)

Afedersin yazdığın için söylüyorum. Avatardaki sensen şayet seni sadece arzu edebilirdim :27:

Back
X